Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozim nette takıl bebişinin gelişimini akşama ne pişirsem falan ahh bütün gün ekrana baklıyorum ama fırsat bulup nette gezemiyom anca size yazıp bahçemi ekiyomm

çiğdemcim nette de takıl takıl nereye kadar.ben öyle pak sevmiyom.
millet akşama kadar geziniyo ne buluyosa,ben sıkılıyorum.
şimdi yemek saati geldi neyseki bi yemek yiyim
sonra vakit daha çabuk geçiyo zaten.
ben de artık sık sık acıkmaya başladım.
hatta bazen canım bişeyler çekiyo,burda olmayan şeyler yaa.
evde olmayı çok isterdim,kafama göre takılırdım ne güzel.
inşallah 2.bebeğimde evde olucam,allahtan bi aksilik olmazsa.

ye canım az az sık sık ye ayyy bende evde olmayı öyle çok istiyorum kii hele şimdi anneme koşturmaktan ev evlikten çıktı dip bucak temizlemeyeli 1,5 ay olmuştur tüller toz kokuyor artık camı açınca koltuğun altından rulo tozlar eve yayılıyor :))) ahh şöylee 2 gün aralıksız temizlik yapsam indirsem herşeyi yıkasam dolaplara tekrar yerleştirsemm ahhh ahhh akşam kayınvalideme gittim valla maşallah çok titiz ve temiz kadın o evine bayıldım heryer tertemiz yerli yerinde eve geldim üzüldüm valla bende istiyom evim öyle olsun ama vakit yokk

çiğdemcim bende normalde çok titizim,her haftasonu köşe bucak temizlerim evi
ama 15 gündür hiç elektrikli süpürge açmadım evde.
özellikle temizlik yapmıyorum.eşim bakıyor yerlerde tozlar var
nerdeyse her akşam,küçük şarjlıyla evi süpürüyor.geçen akşam yatak odasının halısını kaldırmış
silkelemiş,niye silkeledin dedim,toz olmuş dedi.bende bi toz aldım işte okadar.temizlik falan yaptığım yok.onu alıştırıyorum bana yardım edecek artık.ben öyle saçımı süpürge yapmayacağım bundan sonra.
ancak vaktim varsa büyük temizlik yapacağım.

öznurcum sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı

dün kayınvalidemi bizim evin ordaki sağlık ocağından aramışlar
beni sormuşlar ben evde yokum diye heryere onların numarasını veriyorum
hastaneden sağlık ocğına bildirilmiş hamile olduğum şaştım kaldım.
önceki gebeliğimi de öğrenip sonucunu sormuşlar
en kısa sürede bize gelsin kayıt yaptırma zorunluluğu var iyneleri var
sakın ihmal etmesin demişler

HEH ŞÖYLE ANLASINLAR İŞTE YERLER PARLADIĞI ZAMAN HANIMLAR PARLIYAMIYORR VALLA BENİMKİDE ANLADI EVDE NE .ÇOK İŞ YAPTIĞIMI AHH AŞKIM DİYOR SEN OLMAYINCA EV NE HALE GELİYORMUŞ SEN SÜREKLİ TEMİZ TUTUYORMUŞUN DİYOR YEMEK HAK GETİRE ZATEN HER AKŞAM MAKARNA PATATES KÖFTE KIZARTMA ONDAN ÖNCE BEN HER AKŞAM SULU YEMEK YAPIYORDUM ŞİMDİ MAKARNAYI BULUNCA SAAT ONDAN ÖNCE BİTANEM ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK DİYORR :roflol:

ay bu aralar bizde de makarna ve patates ağacı büyücek :):roflol:

yok nurtencim ne kayıdı yaa.
işyeri çok uzakta ben öyle haftaiçi hiçbiyere gidememki.
benide bulurlar mı acaba.
kardeşimin eşini de bulmuşlardı kıs,kapıya gelmişler
koskoca ist.da bunun peşine düşebiliyolar helal olsun valla.
ne aşısı olcekmişiz benim bişeyden haberimde yok
dr. söyler herhalde vakti gelince,artık gider yaptırırım ozaman.

şimdi baktım internetten.son 10 yıl içinde olmadıysan tetanoz aşısı olacakmışız.
20.haftadan sonra sağlıkocakları ücretsiz yapıyomuş.iyi daha vaktim varmış.
son 10 yılda da aşı olmadım zaten ben.

Canlar nabıyonus ya kızlar eskıden ne gÜseldık ya 2 dakıka ıŞe dÖndÜnmÜ 3 sayfa geÇmıŞ oluyordu Şımdıı 3 gÜnde 1 sayfaa nazar olduk sonradan gelen kıslar Şıkayet etmıŞlerdı sız hep aranızda konuŞuyorsunuz anlamıyoz dıye topık aÇmıŞlardı baŞka

Öznur ıyıkı sen varsın canım valla nÖbetÇı topıkÇı

ahaha nöbetçiyim yaa
işi olmayan hemen belli oluyor işte.
oturuyorum bilgisayar başında.

ya bişi sorcam
benim kullanıcı paneline girince
en son alınan itibar puanları diyo
orada bazılarınızınisimleri var bişeyler yazmışsınız.selam,hoşgeldin vs.
itibar puanı 27 diyo
bu ne,nasıl niye yapılıyo bana biri anlatsın.

canım onlar rep yani iyi bişey birileri sana puan vermiş yanınada not yazmış mesala birinin yazdığı bişeyi beğeniyorsun ona rep veriyorsun istersen de not yazıyorsun rep nasıl verilir : yazılarımızın göründüğü yerde terazi var kime rep vermek istersen onun yazısının sağ üst köşesindeki teraziye tıklıyon ister yaz ister yazma tamam yada gönder var tıklıyon tamam oluyor opuyorumnanaktan

ayy dımı canım ya.açılan dıger topıkler bızım muhabbetımz yuzundne açılmıştıu.halbukı bızım herkese kapımız acıktı be. kız hatta bu topıkı bıle ben muhabbet edıyoruz o sayfayı boşa işkal etmeyelım dıye açmıştım .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…