- Konu Sahibi EU3
-
- #4.221
sağol çidoşum.yaptım denemelik sana.oldumuki acaba.
peki ne işe yarıyo bu puanlar.
ayy dımı canım ya.açılan dıger topıkler bızım muhabbetımz yuzundne açılmıştıu.halbukı bızım herkese kapımız acıktı be. kız hatta bu topıkı bıle ben muhabbet edıyoruz o sayfayı boşa işkal etmeyelım dıye açmıştım .)
ayy evet gülüm ya ne güseldi yahu sen yine bir el at gebelik bölümde topik aç bize bebek isteyenlerin ve bekleyenlerin moral topiki gibi bişey yap ki bileşme veya kilit olmasın hem aramıza yeni arkadaşlarda katılır bizede değişiklik olurr bayanssulusmile
ayy dımı canım ya.açılan dıger topıkler bızım muhabbetımz yuzundne açılmıştıu.halbukı bızım herkese kapımız acıktı be. Kız hatta bu topıkı bıle ben muhabbet edıyoruz o sayfayı boşa işkal etmeyelım dıye açmıştım .)
gülüm ya karnıbaharlarımın hepsini yanlışlıkla müşteriye sattım varsa bana tohumluk gönderirmisin 50 yada 100 tane hemen ekiyim sabah toplar geri veririm ustun1 bahçeye
gülüm ya karnıbaharlarımın hepsini yanlışlıkla müşteriye sattım varsa bana tohumluk gönderirmisin 50 yada 100 tane hemen ekiyim sabah toplar geri veririm ustun1 bahçeye
aa yazmısın ustun1 dıye görmedım kusura bakma yolladım canım gulegule kullana cele etme nezman isetrsen yola elımde var daha.bıde senın tum bahcelerın server 3temı?
server 2de bahcen yokmu.
tum bahcelerde gorevyapıyomusun.
bıde eger server 2de bahcen varsa ben sana ordn urun yollasamda sende bana server 3tekı bahceelrındne bırındne urun yollasan olurmu?tabı senınd eişine yarıcksa canım ben kkdakıkızlar için server2dende bahce aldım şimdi orda sadece musterıelrı takıp edıyorum sadece bumuyanıde görevyapıyorum ben
dejavucum doğum günün kutlu olsun canım.
kaç yaşına girdin şimdi sen.
canım yeni yaşın sana yeni mutluluklar sağlık mutluluk huzur bide yeni bir bebek getirsinnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?