Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol çidoşum.yaptım denemelik sana.oldumuki acaba.
peki ne işe yarıyo bu puanlar.

ayy evet gülüm ya ne güseldi yahu sen yine bir el at gebelik bölümde topik aç bize bebek isteyenlerin ve bekleyenlerin moral topiki gibi bişey yap ki bileşme veya kilit olmasın hem aramıza yeni arkadaşlarda katılır bizede değişiklik olurr bayanssulusmile

yok canım ya olmaz zaten benzer topıklervar. mıllet sımdı benı m eskı nıckımde bılmıyorya derler topık vardı nıye actın gelde bıde onlara der anlat.hıç gelemem şimdiya.
bıde server 3te yarışmamz başladı canım

sen bilirsin canımm evet başlamış yarışma hak eden kazansınnnn :))) iyi olacak böyle hala %1 deyiz ilerleriz barii

gülüm ya karnıbaharlarımın hepsini yanlışlıkla müşteriye sattım varsa bana tohumluk gönderirmisin 50 yada 100 tane hemen ekiyim sabah toplar geri veririm ustun1 bahçeye

gülüm ya karnıbaharlarımın hepsini yanlışlıkla müşteriye sattım varsa bana tohumluk gönderirmisin 50 yada 100 tane hemen ekiyim sabah toplar geri veririm ustun1 bahçeye

aa yazmısın ustun1 dıye görmedım kusura bakma yolladım canım gulegule kullana cele etme nezman isetrsen yola elımde var daha.bıde senın tum bahcelerın server 3temı?
server 2de bahcen yokmu.
tum bahcelerde gorevyapıyomusun.
bıde eger server 2de bahcen varsa ben sana ordn urun yollasamda sende bana server 3tekı bahceelrındne bırındne urun yollasan olurmu?tabı senınd eişine yarıcksa canım ben kkdakıkızlar için server2dende bahce aldım şimdi orda sadece musterıelrı takıp edıyorum sadece bumuyanıde görevyapıyorum ben

sağoll gülümmcüm ektimm karıbaharları. canım ben sadece server 3 teyim 3 tane bahçem var ustun ustun1 ustun2 diye sadece ustundeki görevleri yapıyorum ama dün 2100 kabak vardı yapamadım heryer kabak ekilii ama toplayamadım bir türlü hiçte sevmem kabağıı :)) olunca göndericem zaten 30 dan sonra çok zor görevler en az 3 bin 5 bin adet hele bir domates görevi var 25 binn çüşş be dedim ek ek bitmezz 122 kez ekip toplamak lazımm olduğu kadar kapının önü yıkılıyo müşteriler üst üste ürün yok valla önce müşterileri savıcam ki yenilere yer açılsın sonra bakıcam görevlere

dejavucum doğum günün kutlu olsun canım.
kaç yaşına girdin şimdi sen.

hayatım teşekkürler 27 oldum inanamıyorum valla daha dün sanki 20. yaşımı kutluyordum koca kazık oldun anlayacağın... kaydirigubbakcemile3

canım yeni yaşın sana yeni mutluluklar sağlık mutluluk huzur bide yeni bir bebek getirsinnn inşallah

Teşekkürler canımcığım.. Güzel dileklerin içinde çok teşekkürler... İnşallah Aminnn cümlemizeee....

kudretcim günaydın
nasılsın canım.benim başım ağrıyo bugün yaa
zor oturuyorum burda.
yatmak istiyorum ama ne mümkün.

aaa öğlen oldu gelen giden yok
bu ne tembellik kızlar ayıp olmuyor mu yaaa.klava:
başka topiklere kayıyom bak sizin yüsünüsden ona göre.

selam kızlar nasılsınız internet yeni açıldı öğlen 12 ve 2 arası veriyolar şimdi yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…