Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evdeyim bugün, reglim bu ay yoğun geliyor, bide sürekli üşüyorum..bilmiyorumkismile

ah kudretım baslamazmı yaa fea mıdem bulanıo uyataktan cıkamıom yaa bıde hep bulanıo sabahları falan degıl sadece gunun her saatı napıcm böle

canım seninki çok erken başlamış benim 6-7 haftalarda başlamıştı ölüyodum resmen asla düzelmem diyodum ama 3 ay bitince geçiverdi tuzlu bişeyler ye bastırmak için birde ben sadece tuzlu ayran içebiliyodum sende dene annesi biraz katlanıcaksın hep bu günü bekledik birazda zahmetini çekeceğiz mecburen

canım ben üç ay bittikten sonra almaya başladım çok şükür ayyy bulantı çekmektense kilo almaya razıydım valla şimdi verdiklerimi aldım bile yakında dombili olucam :CüvCüv: :CüvCüv:

evdeyim bugün, reglim bu ay yoğun geliyor, bide sürekli üşüyorum..bilmiyorumkismile

hoşgeldin canancım dikkat et kendine havalarda çok soğuk zaten allah korusun hastalanırsın bol bol sıvı almaya çalış sıcak bişeyler iç bi battaniye ohhhhhh

kudretçim yatmak istiyorum
işteyim ama ya.
kendimi çok halsiz hissediyorum.ağlayacam eve gidelim diye hee.

evt ya bnmkı pek bı erken basladı hıcmı gecmıcek bu yatktan cıkamıom ben ama

selam kızlar nasılsnızz ayy ben evdeyim ve çokkk işim var temizlik felan bel dak kaçamak yapayım dedimm işlerimi halledeyimm de bir kek kurabiye bişey yapayım anneme uğruycam sonra görümceme gidicez yatılı yarın akşam geliriz ertesi gün iş daha bişey yapmam bir hafta yaptığım kar valla öptümmm

evt ya bnmkı pek bı erken basladı hıcmı gecmıcek bu yatktan cıkamıom ben ama

canım geçer üzülme bende senin gibi geçmez diyodum ama 3 ay bitince rahatladım iştahsızlıkta oluyo bulantıda gayet normal bebişin için katlanman lazım annecik bu arada sırt üstü yatma bulantın daha fazla olur diyolar yan yatmaya çalış dediğim gibi tuzlu ayranda bulantını alır dene istersen

çiğdemcim kolay gelsin canım bende temizlikle uğraşıyom cam silecektim ama vazgeçtim nede olsa durmadan yağmur kar yağıyo emeğime yazık dedim firenledim kendimi evi sildim süpürdüm wc yıkadım bi balkonu yıkadım iki tanesi duruyo birde toz almak kaldı off ya keşke şu kadınların temizlik derdi olmazsa :bbo:

sevalcim sen sakın iş yapma bi kaç hafta aman ha şimdi çok riskli dönemin dikkat et kendine bebişin sana tutunuyo sarsma annesi bırak rahat rahat yerini yapsın

kızlar siz yazın ben bi toz alıp geleyim ara da bakıp okuyorum yazılanları

sevalde sende uzun süredir yoktunuz özledim sizi valla hiç böyle bırakılıp gidilirmi

kaçakta ne kaçak hemdeee sımdı bişi yazmadan cıkar kafasını kırıyım bende

sevalcim galiba geçmişe dalmış bizim kız sıkıştıralımda kaçmasın iki kelime yazsın bari özletti kendini valla

aynen cnm bız bunalıma gırmıstık bebiş yuzunden ama ben artık dondum aranıza rabbıme sonsuz sukurler olsunn darısı nılımın gulerımın kadrıyemın basına ınsss

ooo cıktı bıle cnm o kesın cunku msnden konusuodukk pendıke gıdıcekmıs cıkmıstır bıle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…