- Konu Sahibi EU3
-
- #4.381
aynen cnm bız bunalıma gırmıstık bebiş yuzunden ama ben artık dondum aranıza rabbıme sonsuz sukurler olsunn darısı nılımın gulerımın kadrıyemın basına ınsss
kıs sorma
bizim finans müdürü aslında doktor aynı zamanda
geçen hafta yurtdışındaydı seminare gitti
bu haftada tayin işleri var onlarla ilgilendi bi türlü gelipte hallademedi
geçensene şirketin zam şampiyonu bendim
150 lira zam yapmışlardı bana
bu sene o kadar yapmazlar sanırım
işler daha iyce taparlanamadı çünkü
canım seninki çok erken başlamış benim 6-7 haftalarda başlamıştı ölüyodum resmen asla düzelmem diyodum ama 3 ay bitince geçiverdi tuzlu bişeyler ye bastırmak için birde ben sadece tuzlu ayran içebiliyodum sende dene annesi biraz katlanıcaksın hep bu günü bekledik birazda zahmetini çekeceğiz mecburen
canım ben üç ay bittikten sonra almaya başladım çok şükür ayyy bulantı çekmektense kilo almaya razıydım valla şimdi verdiklerimi aldım bile yakında dombili olucam :CüvCüv: :CüvCüv:
evt ya bnmkı pek bı erken basladı hıcmı gecmıcek bu yatktan cıkamıom ben ama
selam kızlar nasılsnızz ayy ben evdeyim ve çokkk işim var temizlik felan bel dak kaçamak yapayım dedimm işlerimi halledeyimm de bir kek kurabiye bişey yapayım anneme uğruycam sonra görümceme gidicez yatılı yarın akşam geliriz ertesi gün iş daha bişey yapmam bir hafta yaptığım kar valla öptümmm
çiğdemcim kolay gelsin canım bende temizlikle uğraşıyom cam silecektim ama vazgeçtim nede olsa durmadan yağmur kar yağıyo emeğime yazık dedim firenledim kendimi evi sildim süpürdüm wc yıkadım bi balkonu yıkadım iki tanesi duruyo birde toz almak kaldı off ya keşke şu kadınların temizlik derdi olmazsa :bbo:
aynen cnm bız bunalıma gırmıstık bebiş yuzunden ama ben artık dondum aranıza rabbıme sonsuz sukurler olsunn darısı nılımın gulerımın kadrıyemın basına ınsss
nurtencım ben druma söledım mıdem bulanıo onu ıcın bısı verıcekmısın dedım yok ddı mıdenın bulamnaı bızım ııcın ıı dıo eger bulanmassa sorun vardır dıo anlamdm bend eyaaa
DEJAVU YEWRUM D.GÜNÜN KUTLU OLSUNa.s.
ay kıslar yaaaaaaaaaaa
yeni geldim eve işten
o kadar çok yoruldum ki bugün işte ama ev havaya uçuyo
azcık dinlenip bede işe girişcem
1 aydır halıları kadlırmadım
normal süpürge yapıp geçiyorum hamileyim diye
bugün kalıları kaldırıp altlarınıi siliyim
koltukları felen çeliyim
kociş evde yokken o olsa kıyameti kopartır 1 aydır hiçbeişey yaptırmıyo evi bişeyler götürcek diye korkuyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?