Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çidoşum bitanem içtim kuşum folikimi... opuyorumnanaktan

hoşbulduuummm bidenemmmmopuyorumnanaktan

bende özledim valla.. ama bu ara girmiyom fazla kkya.. genelde facede oyun oynuyom.. gerçi orayada sabah giriyom çıkıyom.. :hulya:

tüp olayına girştik bizde işte.. bakalım hayırlısı.. iğnelerime felan başladım.. kısmetse 10 gün sonra yumoşlarım toplancak.. tabi bi aksilik çıkmazsa..

birazda bu yüzden girmiyom kkya .. sanki kafam karışıyomuş gibi geliyo... ay nebiliiim zaten 200 dr aklım var oda iğnelerden salak oldukaydirigubbakcemile3

sevalim hamişmiş çok sevindim ona..

kııızzz sevaaallllll halaya geç kaldım ama dur 2 mendil bende sallayam

ohhh ohhh yandan yandan.... sevalim hamiş bende gelcem arkadan.... ohh ohh hobaaaa nay nay nay

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:dance::sm_cool:

aaaa
gülercim çok sevindim senin adına
çok yorucu bi dönem olucak senin için ama inşallah bebeişlerin gelir canım
biliyosun ki tüp bebekte çoğul gebelik yüksek.
ayyyyyyy çok heycanlandım şimdi inşallah yaaaaaa

inşallah güzel haberini alıp oynarız azcık şurda

amanda nilüşümde gelmiş
ay çok özlemişim sizleri
hoşgeldin canııımmm

gülerr canım nasılsınnn hayırlı olsun n canım ya inşallah bir sorun çıkmadan kavuşursun meleğine darısıda bizlerin başına tabii

gülüver Oyuncusunun Bahçe sergisi

kıslarrr bahçemi oylarmısınızzzzzz
en sondaki yıldızı tıklıcaksınız haaaaa kaydirigubbakcemile3

:gitme: kıs nurtennn bana bahçe demee beni oyundan afaroz ettiler hile yaptım diyee gittiiii ürünlerim gitti kökliralarımmm :tomato: anam anam vay başıma gelenlerr gitti domateslerim kabaklarımm

çiğdemcim hayırdır ne hilesi kıs
ne yaptın ki öleeeeeee

günaydın kıslar dicemde kimse yokki u len nirdesinizzzzzzzz

günaydın kızlar ben topikin üçkağıtcısı itinayla hile yapılırrr her türlü dalavere için beni arayabilirsiniz çekinmeyin yanii kaydirigubbakcemile3 ya benin diyarda 3 bahçem vardı tabi bahçeler arası ürünler ucuz fiyata gelip gidince haksız rekabet olmuşş bahçelerimi kitlemişlerr bide yazı yazmışlar valla utandım "yeniden başla ama dürüst oyna " demişlerr sempatiksalakcinni

öznurr neredesin şekerr seni nöbetçi diye bıraktık firar etmişinn

kızlarrrr neredesiniz yaaa size bişey sorucamm sağ kasığımın içinde bişey acıyorrr sürekli sanki orda bişey var elimle dokunamıyorum evde mutfak tezgağına denk geldi akşamm hep hafiften acıyoo şimdide pantolun cebi geliyoo apandist olmuyımm yaaa

küstümmm işte kimsee yokk daha size folik hatırlatmıycamm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…