Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa çiğdemcim bende gün içinde çok giriyodum
bakıyodum kimse yok canım sıkılıyordu
oyüzden artık pek girmiyorum.

kıs elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum ama
ne bilim afedersiniz ama osuruktan nem kapar oldum :roflol:
kendimi hemen hasta gibi hissediyorum az bişide

ay alemsin kızım yaa...:) sen kendin öyle hissediyorsun kötü düşüncelerden kendini uzak tut iyi bak kendine sıkı giyin meyveni eksik etme güzel bezlen hiçbişicikler olmaz.. Bu dönemde böyle hissetmen normal tabii... Hvalar berbat ama hasta olmasan bile öyle düşünerek öyle hissedersin yapma vallahi yaa turp gibisin Maaşallah....

Canım ne zamandır kullanıyorsun ilacı eğer bir ay ve daha uzun süre kullandıysan düşmüştür büyük ihtimal bende kullandım geçen sene ama dr bana 5 ay verdi 49.3 tü değerim 6. ay ara verdim gittim sonra baya düşmüştü.. Geçen ay yine kontrole gittim 20 çıktı valla yükselcek diye ödüm kopuyo neyse ki ilaçla hemen düşüyor bak gör eğer düşmüşse hemen gelcek bebişin...

benimde sağ tarafımda oluyordu ağrı.
bende hamile olduğumu hissetmedim canım hiç belli olmaz.
sarı akıntım oluyordu hala da devam ediyor zaten.

canım bende de var bu aralar sarı akıntılar bir iki gün beyazdı sonra sarıya çevirdi nedense artık... Bazen hiç akıntı olmuyor ama çoğu gün hep var... İyi bak kendine canımm bak psikolojik olarak sıkılıyorum diyorsun biraz kafanı dağıt olumsuz şeyler düşünme oyala kendini havalardan da böyle bende çok sıkılıyorum ama sen iyi hissedeceksin ki bebeğinde iyi olsun...

ozmn her gıren bişi yazsın bölelıkle herkes cvb vermıs olur bırılerıne :)

günaydın kıslar
çok çalışmam gerekiyo çokkk
işlerim yığılı kızlar herkes ayrı yerden bişey sölüyo
of delircem artık şu 6 ayıda geçirseydim az işten uzak kafa dinlerdim evde
bu aralar çok giremiyom topiciğimize
ama kimsede gelmiyo artık anladığım kadarıyla yaaaaa
hanisiniz leeeeeeyyynnnnnn

yarın 8 ciyi içicem ve tahlil yaptırıcam canım dr 1 aylık tedavi verdi 31 di benimm 1 ay kullan muhtemelen düşer dedi bu arada dün evdeki ovulasyon çubuklarımdan yaptım net 2 çizgi çıktı yeni yumurtluyorum galiba bu durumda hastalığımı beklemiycem çünkü en az 15 gün sonra olurum sen hep regl kenmi yaptırdın testlerini

ozmn her gıren bişi yazsın bölelıkle herkes cvb vermıs olur bırılerıne :)

evet canım katılıyorum hepimiz yazalım hatta kendimizi yazalım neler yapıyoz diye sen mesela anlat bakalım taze anne nasıl gidiyoo bir dahaki dr kontrolun ne zaman bebiş seni üzüyormu varmı bulantı falann

ay canım aynen bende öyleyim valla masanın üzeri çarşamba pazarı mubarek kalemi zor buluyorum düşünn sene sonu hs daha kapatamadık müşavir arayıp duruyor hadi bitir geçici yapalım diyee ohaoldumsmile ben birde annem için koştururken kaçırdım ipin ucunu bugün daha yeni aralık ayının evraklarını giriyorum 5 aralıktayım bitecek te mizan kontrolu yapacam herkes arıyor mutabakat içinn nerdeeee kafamçokkarıştı sonra arayın diyorumm

selam kızlar
ben gip oldum yine yaa.
hamileliğin başında olmuştum bu ikinci.
bebeğe bi zararı olurmuki sizce ya.
ben iyileşirimde o etkilenirmi diye korkuyorum.
sabahtan beri de çok işim vardı,işler geldi sonunda,vakit daha çabuk geçiyor.

ii olmaya calişiom cıdemcım pazartesı kontrlum var bklım mıde bulantısı cok cekıorum be yaaa kuzummm

ozim çok geçmiş olsunn aman dikkat et baktım daha kötü oldun hemen dr git aşı falan yaparlar belkii

ii olmaya calişiom cıdemcım pazartesı kontrlum var bklım mıde bulantısı cok cekıorum be yaaa kuzummm

ya çok erken başlamış ama inşallah çabuk biter hadi bakalım pzts mutlaka yaz bize yeğenimizin durumunuu

ay öznurcum dünden beri bedetuhafım
burnum köy çeşmesi gibi güldür güldür akıyo :roflol:
artık krem bile fayda etmiyo kenarlarına senağlama

evet hemde cok erken daha 4 haftalık ama cektırıo bana :)

hadi hayırlısı canım benim
geçicek bu günlerde inşallah az daha sabret
benim çok ağır geçmiyo çok şükür
ama 10. haftamız dolcak yarın genede arada ööööööö oluyo benimde.
genelde yemeklerden sonra oluyo ve üşüyünce oluyo
bunu gerçekten test ettim azcık üşüüm mideme vuruyo

çiğdemcimmmm
canım naberrrrrrrrrr
kıs bugün folik yazmamışsın sen

kıs ben ocak ayının faturalarını bilem bitirdim
ama benimde defterleri yazdırıcam
kebirle yevmiye beni bekliyomaşallah onlar da ikisi 2 günümü alcak diye erteliyorum
sanayi sicil belgesinin vizesi geldi o yaptırılacak onla uğraşıyorum bi yandan da
bide personel de bende burda onların dertleri zaten hiç bitmiyo
çıldırciiimmmm

amaniiiinnnnn
çiğdem de gitmiş
beenn yetiimmmmm
bennnn yetiiiiimmmmm
ben yetiiimmmmmm
vvvaaaaaaaaaaayyyyyyy

amaniiiinnnnn
çiğdem de gitmiş
beenn yetiimmmmm
bennnn yetiiiiimmmmm
ben yetiiimmmmmm
vvvaaaaaaaaaaayyyyyyy

töbee deme öyle gidermiyim hiç kimse yok diye arada bakıyorum kıs iyiki folik dedin içmeyi bile unutmuşumm dur içem barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…