- Konu Sahibi EU3
-
- #4.441
SaĞol canım
oy veren ellerİn dert gÖrmesİn
:lepi:süper bir haber gülerim inşallah güzel sonuçlar alacaksınbende özledim valla.. ama bu ara girmiyom fazla kkya.. genelde facede oyun oynuyom.. gerçi orayada sabah giriyom çıkıyom.. :hulya:
tüp olayına girştik bizde işte.. bakalım hayırlısı.. iğnelerime felan başladım.. kısmetse 10 gün sonra yumoşlarım toplancak.. tabi bi aksilik çıkmazsa..
birazda bu yüzden girmiyom kkya .. sanki kafam karışıyomuş gibi geliyo... ay nebiliiim zaten 200 dr aklım var oda iğnelerden salak oldukaydirigubbakcemile3
yevrum dr a git ihmal etme sakın apandisit çok önemlikızlarrrr neredesiniz yaaa size bişey sorucamm sağ kasığımın içinde bişey acıyorrr sürekli sanki orda bişey var elimle dokunamıyorum evde mutfak tezgağına denk geldi akşamm hep hafiften acıyoo şimdide pantolun cebi geliyoo apandist olmuyımm yaaa
tatlım böyle olumsuz düşünme sakınnnben geldiiimmmm..
sabah akşam iğne olmaktan kevgir gibi oldum.. su içince korkuyorum biyerlerimden fıskiye misali akacak diye..
ama varya kociş beni çok nazlandırıyo bu ara... bakiim çetiklerin ayağındamı.. üstünü sıkı giyin üşütme.. dur sen kaldırma ben yaparımlar felan... :kedi:zemuszemus ayy çok hoşuma gidiyooo.. kimbilir daha sonraları nasıl davranır.... ya bide olumsuz olursaamafoldumben zaman yaklaştıkça korkmaya başladııımmm
iyiyim çok şükür
bide işyeri yoğun ve stresli olmasa çok daha iyi olucam
sen nasılsın canım
Hdi bakalım bir de geliyor mu bebiş sahiden başlık iyice dolar hamişlerle... İnşşallah tez zamanda duaların kabul olur canım... Hayırlısı Olsun hakkında...
selam kızlar
sabah geldim aslında kimse yoktu.
sonra nurten gelmiş gitmiş bidaha girmedim
bundan sonra bende nöbet tutmucam işte.
sohbet yokki kimsecikler kalmıyo,
küstüm bende.
ben geldiiimmmm..
sabah akşam iğne olmaktan kevgir gibi oldum.. su içince korkuyorum biyerlerimden fıskiye misali akacak diye..
ama varya kociş beni çok nazlandırıyo bu ara... bakiim çetiklerin ayağındamı.. üstünü sıkı giyin üşütme.. dur sen kaldırma ben yaparımlar felan... :kedi:zemuszemus ayy çok hoşuma gidiyooo.. kimbilir daha sonraları nasıl davranır.... ya bide olumsuz olursaamafoldumben zaman yaklaştıkça korkmaya başladııımmm
ben de iyiyim çok şükür,
aslında şöyle fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak çok da
değil sanırım.böyle bi mutsuzluk,huzursuzluk var,
şu an burda olmaktan bile rahatsızlık duyuyorum,sıkılıyorum.
bunları atlatırsam daha iyi olacağım.
yevrum dr a git ihmal etme sakın apandisit çok önemli
kız sen ne tahlili yaptırmaya gidicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?