Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın
geldim işte.
nurtiş oyladım bahçeni.
gülercim hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider canım.
allah yardımcınız olsun.

iyiyim çok şükür
bide işyeri yoğun ve stresli olmasa çok daha iyi olucam

sen nasılsın canım

:lepi:süper bir haber gülerim inşallah güzel sonuçlar alacaksın
gelsin çifter çifter bebişlersositososito

günaydın kızlar
dün gelemedim tetenoz aşısı vurundum iş yerine zor geldim çok yağmur vardı
bugünde kar yüzünden 9 da iş başı yaptık
kolum çok ağrıyor ne ağır bir aşıymış bu ya 1 tane daha vurunucam 1 ay sonraa

yevrum dr a git ihmal etme sakın apandisit çok önemli

tatlım böyle olumsuz düşünme sakınnn
olumlu düşün olumlu olsunnnnnn....inşallah herşey çok güzel olacakkk

iyiyim çok şükür
bide işyeri yoğun ve stresli olmasa çok daha iyi olucam

sen nasılsın canım

ben de iyiyim çok şükür,
aslında şöyle fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak çok da
değil sanırım.böyle bi mutsuzluk,huzursuzluk var,
şu an burda olmaktan bile rahatsızlık duyuyorum,sıkılıyorum.
bunları atlatırsam daha iyi olacağım.

Hdi bakalım bir de geliyor mu bebiş sahiden başlık iyice dolar hamişlerle... İnşşallah tez zamanda duaların kabul olur canım... Hayırlısı Olsun hakkında...

sağol canım çok tesekkür ederimm inşallah hepimiz hayırlısı ile hamiş oluruzz o zaman burası anneler kulubüü olurrr

selam kızlar
sabah geldim aslında kimse yoktu.
sonra nurten gelmiş gitmiş bidaha girmedim
bundan sonra bende nöbet tutmucam işte.
sohbet yokki kimsecikler kalmıyo,
küstüm bende.

küsmee sen nöbetten kaçtın cezalısın sen nöbetti şirinsinnn

gülerimm canım benim nasılsın ya ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokumm şöyle ne zamandır laflayamadıkk hayırlı olsun hakkında olsun bu çektiğin sıkıntıların inşallah karşılığını alırsınn tez vakitte canımm

canım hamileliktendir ruh hali değişkenliği bormal ama sakın kendini koyverme öyle anlarda bebişini düşünn annee annee dediğinii evdeki durumlar iyi inşallah onlarıda takma hep bebişini düşünn

yevrum dr a git ihmal etme sakın apandisit çok önemli

ya ne biliyim işte apandist te çok şiddetli ağrı olurmuşş benimki azz ama sürekli takmıyım diyorum ama olmuyor işte bakalım zaten dr a tahlil yaptırmaya gidicemm sorar gösteririm bunuda

çiğdemcim apandisit değildir bence.
benimde hamilelikten önceki aydı sanırım,olmuştu kasığımda aniden sancı giriyordu
bikaç sn.sonra geçiyodu ardından 10 dk. içinde yine giriyodu.2 gün falan hissettim böyle sonra geçti.

kız sen ne tahlili yaptırmaya gidicen

canım 1 tarafınamı giriyordu benim hep sağ tarafa giriyor ağrı evet aslında orada hafiften bişey hep hissediyorum ama ağrı ara geliyorr benim prolaktin yüksektiya ilaç kullanıyorum ilaç bitiyor cuma dr gel tekrar tahlil yaptır bakalım düşmüşmü dedi

çok ilginçç ya içimde hiç hamilelik hissi yokki acaip kuvetlidir hislerimm (düşün evi alırken satan adam tapusunu getirdi daire nosu adres herşey doğru içimden bir hiss bu tapu buranın değil dedi eşime söyledim adamada yok canım falan dediler tapu dairesinden bir araştırdım yan dairenin ki ama adamın bile haberi yok mütahit kapı numaralarını yanlış yapmış adam kaç tane daireyi yanlış tapuyla satmışş düşün) ama vücudumda garip şeyler idrarım felaket koyu renk acaip bir akıntım var ve kasığım ağarıyo hamile değilsem inşallah öyleyimdir bende bir rahatsızlıkk hasıll olduuu

benimde sağ tarafımda oluyordu ağrı.
bende hamile olduğumu hissetmedim canım hiç belli olmaz.
sarı akıntım oluyordu hala da devam ediyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…