- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #4.481
yarın 8 ciyi içicem ve tahlil yaptırıcam canım dr 1 aylık tedavi verdi 31 di benimm 1 ay kullan muhtemelen düşer dedi bu arada dün evdeki ovulasyon çubuklarımdan yaptım net 2 çizgi çıktı yeni yumurtluyorum galiba bu durumda hastalığımı beklemiycem çünkü en az 15 gün sonra olurum sen hep regl kenmi yaptırdın testlerini
ay nurtencim burun akması yok öyle çok.
arada akıyo,ama tıkanık ve biber gibi yanıyo içi.
bi de her yerim kırılıyo,başım ağrıyo,fena bişey yani.
keşke bugün cuma olsaydı da yarın dinlenseydim.
bide demişsin ya üşütünce midem bulunıyo diye.bende çok sıcak olunca
bulanıyo.benimde rahat geçiyor genelde.bi bu grip işte fena yapan.iştahda gider şimdi.
folikçibaşım kız ne hilesi, aklinialirimsmile çok alemsin kaydirigubbakcemile3 iyi haberlerini bekliyoruz bu ay inşallah... bi olu bi boş devam dimi :kedi:
çidoşu napıyon,zavallı muhasebeciler sizi.
senin ki daha düşükmüş düşmüştür büyük ihtimal. Ben haftada iki gün kullandım ve çok uzun süre kullandığımdan baya sinir yaptı bende herşeye kızıyordum eşime çatıyordum çok kötü günlerdi birde mide bulantısı çok yaptı sende yan etkisi oldu mu.. Eğer 2 çizgi çıktıysa sen çalışmalara başla ne olur ne olmaz boş geçirme olmazsa da olmaz canım. Reglinin 3. günü yapılınca daha doğru sonuç çıkıyo ama geçen gittiğimde reglim gecikmişti daha olamamıştım yaptırdığımda.. Dr yumurtlama gününde gel dedi geçen ay ama tam o günlerimde dr izin kullanmış bu ay reglimi olayım 13. günü gitcem yumurtama bakcak nisanda düşünüyorum bende...
sanada hayırlı olsun canım işte artık beklemiycem hastalığımı yada yarın arar sorarım dr a ne derse artık ona göre yaptırım tahlili inşallah düşmüştür ben ilk gün gündüz içtim ilacı çok halsiz tuhar yaptı beni sanki tansiyonum düşük gibi oldu sonra hep gece yatarken içtimm çok rahatsız etmedii yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?