Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senin ki daha düşükmüş düşmüştür büyük ihtimal. Ben haftada iki gün kullandım ve çok uzun süre kullandığımdan baya sinir yaptı bende herşeye kızıyordum eşime çatıyordum çok kötü günlerdi birde mide bulantısı çok yaptı sende yan etkisi oldu mu.. Eğer 2 çizgi çıktıysa sen çalışmalara başla ne olur ne olmaz boş geçirme olmazsa da olmaz canım. Reglinin 3. günü yapılınca daha doğru sonuç çıkıyo ama geçen gittiğimde reglim gecikmişti daha olamamıştım yaptırdığımda.. Dr yumurtlama gününde gel dedi geçen ay ama tam o günlerimde dr izin kullanmış bu ay reglimi olayım 13. günü gitcem yumurtama bakcak nisanda düşünüyorum bende...

ay nurtencim burun akması yok öyle çok.
arada akıyo,ama tıkanık ve biber gibi yanıyo içi.
bi de her yerim kırılıyo,başım ağrıyo,fena bişey yani.
keşke bugün cuma olsaydı da yarın dinlenseydim.
bide demişsin ya üşütünce midem bulunıyo diye.bende çok sıcak olunca
bulanıyo.benimde rahat geçiyor genelde.bi bu grip işte fena yapan.iştahda gider şimdi.

canım bak iyi bakmıyorsun kendine bu aralar c vitaminini bl tüket.. Kivi de çok c vitamini var bol bol ye portakal suyu iç. Burnuna açıcı spreylerden kullanabilirsin akarsa daha rahat edersin. Ayrıca zencefilli ıhlamur iç al zencefili ez kaynayan ıhlamura at fazla katma ama. Onda karabiber gibi baharatımsı bir tat var çok iyi geliyor boğazlara.

kuzular nebersiniz zemuszemus
gülerim çok sevindim senin adına, rabbim göndercek inşallah meleğini sana bu vesile ile, abimlerde bu ay tüpe başladılar, inşallah 2 koldan sevindirici haberlerinizi alıcam :ecrin_bebek:

sayın taze hamişler, kendinize dikkat edin anacım..hasta olmayın sevalim,nurtişim,ozim yerim ben sizi....çok seviyom ben göbüşlüleri yaffff opuyorumnanaktan

folikçibaşım kız ne hilesi, aklinialirimsmile çok alemsin kaydirigubbakcemile3 iyi haberlerini bekliyoruz bu ay inşallah... bi olu bi boş devam dimi :kedi:

kızlar ben kilo vermek istiyorum, yarın sabah itibariyle milat kabul etcem inşallah..şu fazlalardan kurtulacağım lmaz: yeşil çay içmeye başladım..yediklerime dikkat ediyorum, her ne kadar kaçırsamda arada :kedi: bide bi bitkisel tablet aldım yardımcı etki olsun diyi (hayatımda ilk defa böle bişi aldım, kızmayın bana) bide evde egzersiz falan yapıyım diyom, kondisyon bisikletim var süs gibi duruyor evde, accık çalışimm.. şimdi kendime bide çizelge yapim, bakalım neler olcak...

folikçibaşım kız ne hilesi, aklinialirimsmile çok alemsin kaydirigubbakcemile3 iyi haberlerini bekliyoruz bu ay inşallah... bi olu bi boş devam dimi :kedi:

yav 2 bahçem vardı birinde üretim öbürünün müşterilerine satınca haksız rekabet olmuşş ekmiyom bende manavdan alıyom artıkınn bayanssulusmile evet canım çalışmalar tam gazz inşallah değer bu ay

çidoşu napıyon,zavallı muhasebeciler sizi.

kıss sormaa dün biri geldi evrak getirdii benim odam dükkanın üst katında en ucra köşede küçücük bişey adama demişlerr çık yukarı git dibee orda diye geldi daha slm vermedem yahu dedi nedir bu muhasebecilerin kaderi hep kenarda köşede sıkışık yerlerde durular ama tüm işi onlar yapar diyee valla aynen öyle dedimm

sanada hayırlı olsun canım işte artık beklemiycem hastalığımı yada yarın arar sorarım dr a ne derse artık ona göre yaptırım tahlili inşallah düşmüştür ben ilk gün gündüz içtim ilacı çok halsiz tuhar yaptı beni sanki tansiyonum düşük gibi oldu sonra hep gece yatarken içtimm çok rahatsız etmedii yani

bende pazartesi perşembe içiyordum akşamları yatarken içiyordum bende ama heralde fazla kullanmamdan dolayı oldu sanırım sen daha bir ay kullanmışsın. Neyse bende o dr değiştirdim zaten. Şimdi sorunum yok ama insan hep tetikte oluyor vala. Arasınavın geçmesini bekliyorum çalışıp iyi not alayımda o ay sınav bitince başlarım dedim çalışmalara yoksa geçen ay hazır sorun yokken başlardım. İnşallah düşmüştür de bekletmez bebeğin canımm...

ay bugünde akşam oldu doğru dürüst bi iş yapamadan yaa
kıslar dört bi tarafımıza kameralar yerleştiriliyo
sesten çalışamıyorum yaaaaaaa
tam karşıma kamera geliyo tepemede duman dedektörü
her türlü gaz kaçağında alarm çalıcakmış :roflol: :roflol: :roflol:

temel saat 02:30 da arkadaşı dursunu arıyor.telefon açılıyor.-Buyrun.-Alo orası 11 11 mi?-Hayır burası 1,1,1,1..-Kusura bakma yanlış numara çevirmişim

Genç kız dükkana girer ve sırnaşık tezgahtara sorar ; şu kurdelanın metresi kaça ? Sırnaşık tezgahtar yılışarak cevaplar bir öpücük tatlı bayan . Genç kız o zaman 10 metre alayım der . Sırnaşık tezgahtar heyecanlanarak hızlı hızlı sarar kurdelayı teslim eder ve kızın yüzüne bakmaya başlar . Genç kız teşekkür ederim der ve arkasında duran yaşlı bayanı işaret ederek hesabı babaannem ödeyecek der …

Bankaya yeni bir memur atanır . Genç memura bir masa verilir ve görev yerinin orası olduğu söylenir . Genç masasına oturur ama masada ne kalem ne kağıt ne bilgisayar birşey yoktur . Kendisiyle alay edildiğini düşünerek hemen hemen telefona sarılır ve bankanın dahili numaralarının kayıtlı olduğu rehberden depo memurluğunu arar . Telefonda karşısına çıkan adama başlar bağırmaya , ne Allah’ın cezası heriflersiniz be masamda bir kalem bile yok ne işe yararsınız siz diye ağzına geleni sayar . Susunca telefonun diğer ucundaki kişi gayet sakin bir şekilde siz kiminle görüştüğünüzü biliyormusunuz der . Genç hayır kiminle diye alaycı bir şekilde yanıtlar . Ben bu bankanın müdürüyüm der karşıdaki ses . Genç yutkunur kısık bir sesle peki siz kiminle görüştüğünüzü biliyormusunuz efendim der . Hayır bilmiyorum der banka müdürü . Bunun üzerine genç , ohh çok şükür der ve telefonu kapatır …

Tilki ormanda gezerken bir ağacın dalına asılı bir geyik budu görür . Hemen yaklaşır ama sonradan şüphelenir , etrafı iyice incelediğinde anlarki bu bir tuzaktır . Biraz geriye giderek yatar ve beklemeye başlar . O sırada kurt gelir ve geyik budunu görür tabi yatan tilkiyi de . Sorar sen burda ne yapıyorsun , hiçç der tilki yatıyorum . Ama orda geyik budu var neden yemiyorsun , Oruçluyum bugün ondan yemiyorum der tilki . Bunun üzerine kurt o zaman ben yiyebilirim der , tilki tabi ne demek der . Kurtun geyik buduna saldırmasıyla tuzak olan bombanın patlaması bir olur . Kurt 10 metre öteye fırlamıştır ve kan revan içindedir . Tilki hemen gelir ve afiyetle budu yemeye başlar . Kurt kafasını zor zahmet kaldırıp lan şerefsiz hani oruçtun sen der , Tilki az önce top patladı duymadın mı der …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…