Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmadı bak görünmüyo.url dediğin şey konum diye geçen şey herhal,onu seçtim ama olmadı bak.

doğru diyorsun sende haklısın kendi açından. Bende özel sektörde 3.5 sene çalıştım ön muhasebede güzellik merkeziydi ne bayramımız vardı ne birşeyimiz birgün bayram 3 gün çalış. Haftalık izinlerimi bile kullanamadığım olurdu maaş dağıtımı haftasında ve en çok çalışan muhasebeyle kalmayıp her yere joker eleman koşturan bendim akşamın bir vakti evde olurdum. Ama kıymet biliyormu nerdee yine küçücük birşeyde topun altına gidiyorsun çalışmayanlar daha çok pohpohlanıyor o zamandan beri ahdım var özel sektörde çalışmıcam... İzin günlerinde iyi dinlen barii aman evde iş felan yapayım deme... Hem neden hamileliği söylemiyorsun gözden çıkarırlar diye mi.. Zten birkaç ay sonra göbeğin çıkacak anlaşılacak bu sefer sakladığın için yanlış düşünecekler. Bence söylemelisin...

ya kıslar sabah işyerinde çok kötü düştüm
sancım kanamam falan olmadı ama korkuyorum genede yaaaaaa
eşim bana poğaça getirmiş aşşadan kornaya bastı
bizimde yerleri yeni paspaslamış ve kurulamamış kadın.
bende tam kapıdan çıkarken kapının önünde kaydım düştüm.
ellerim paramparça oldu
iş çıkışı doktora gidicem hemen

ay nurtenim geçmiş olsun canım dikkat et kendine bitanem korkma bişey olmaz öyle kolay kolay düşmezmiş bebek bu arada bahçeni oyladım bitanem

teşekkürler olcaycım
naber napıyosun keyfin nasıl canım

ah nurtencım ah dıkkat etsene bıraz ama bısı olmamıstır bebısıne ınsss

selam kızlar nurtencim çok geçmiş olsun aman dikkat et allah korusun

Ay canımm çok geçmiş olsun yaa... Bende sinir olurum eski işyerimde de nasıl deterjanla silerlerdi kurulamazlardı artık o kadar dikkatli yürürdüm ki öyle bile ayağım kayardı. Kanaman felan yoksa korkma canım birşey olmamıştır Allah'ın izniyle.. Ama yine de içinin rahatlaması için görün bir doktora tabi.. Dikkat et koşma öyle bundan sonra da her yere güzelim...

canım çokkkk geçmiş olsun.online olduğunu görünce bir bakayım napıyormuş benim gülüverim dedim bak neler okudum.çok dikkat et kendine tatlım

günaydın kızlar,
nurten naptın gittin mi doktora.
içimden hiç kötü bişey geçmiyo ama sen yine de
haber ver hadi geç kalmazsın inşallah.

günaydın öznurcum
gitmadim doktora ağrım sancım olmadı bende gitmedim
zaten karnımın üstüne düşmedim
sol tarafıma doğru düştüm ellerimin üztü yara içinde, sol kolum fazla oynatamıyorum baya sert düşmüşüm üstüne birde sol bacağım yukardan aşşaya mosmor oldu. Yani Allah korudu ya. Yarın nasılsa gidicem doktora kontrolüm var diye gitmedim c.tesi doktor müsait de diilmiş zaten. Ama sağlam düştüm haaaaaa :roflol:

benim velet midemi çok bulandırıyo bu sabah yaaaaaaaaaaaa
öffffffffff ölceeeeeeeeemmmmmmmm

ah nurtencım ah dıkkat etsene bıraz ama bısı olmamıstır bebısıne ınsss

sağol canım ya
şimdi feci midemi bulandırıyo kerata yok bişeyi anlaşılan teyzesi
yarın kontorlüm var. Doktorum çok güzel ultrason yorumluyo ve 10 haftalıkta cinsiyet sölüyo bakalım inşallah öğrenebiliriz cinsiyetini

selam kızlar nurtencim çok geçmiş olsun aman dikkat et allah korusun

sağol bidenem Rabbim cümlemizinkini korusun inşallah

sağol canım benim.
kıs koşmadımda ne oldu birden bire anlamadım

kız nurten sen 2 hafta önce dr.a gitmemişmiydin.bukadar çabuk mu çağırıyor.
hem cinsiyetini nasıl öğrenecen bukadar erken kız şaşırdım ben şimdi heee.
bu arada bi daha tahlil falan istedimi.bende bu hafta sonu 2.ye gidecem de merak ediyorum.

bu sabah benimde idem bulanıyo.daha kahvaltı edemedim.
ben hiç iyi beslenemiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…