Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çidoşum hayırlı haberlerini getir hadi.
senin günün geldmi geçtimi bilmiyon dimi.nasıl anlıcaz ozman.
test yapcanmııı.

canım 3 şubatta yumurtladımmm 16 gün sonra falan hastalanırım artık 19-20 şubatta olmam lazım inşallahh olmamm

cıgdemcım ınsss sende bır gun yasarsın kı emınım yasıcaksın kıms ebenm kadar umıtsı olamazdı heralde ama melegım beklemedıgımz bı anda bıze merhaba dedı :)

selam kızlar sevalcim canım gözün aydın ohhh çok şükür minik pıt pıtlarınıda duymuşsunuz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
çiğdemcim canım benim inşallah hamilesindir canım senden ümitliyiz bu ay

öznurcum sen nasılsın güzel anne bebiş yaramazlık yapıyomu annesi

bu arada kızlar ben geçen perşembe kontrole gittim şeker testini yaptık çok şükür tok karnına gittiğim halde 87 çıktı 50 gr şeker suya karıştrıp içirdiler doktor çok güzel bi değer dedi aç karnına yapılsaydı bile bu kadar güzel çıkmazdı dedi çok mutlu oldum bana istediğin herşeyi yiyebilirsin bol bol tatlı baklava herşey ye dedi eee tabi bende hazırım zaten

OĞluŞumuda gÖrdÜm teyzelerı 600 gr olmuŞ maŞallah 30 cm Çok bÜyÜmÜŞ kıpır kıpır yerınde durmuyo burnunu gÖsterdı dudaklarını mınancık son bı testımız kaldı dudak yarıĞı varmı yokmu dıye zaman Çok Çabuk geÇıyo 20 Şubatta 6 ay bıtıyo 7. Aya gırıyoruz

SEVALıM inşallah canımm bakalım bugün 2 de tahlil çıkacak ama ben işyerinden çıkamıyorum sonucu öğrecicezz en azından önümüzdeki ay için daha ümitli olucam iyi çıkarsa sonuçç dua edin kzılar yaa

evt kudretım duyduk ya sukur rabbıme bnmde seker ac karnına 90 cıktı ama dr ii dedı

ayyy kudret ya tüylerim diken diken oldu kız burnunumu gördün ayy yerim ben o burnu maşallah maşalahh inşallah kızlar hepiniz ilerdede inşallah bizler sorunsuz bir hamilelik geçirir evlatlarımızı sağlıklı olarak kucağımıza alırızz

Oğluşumuda gördüm teyzeleri 600 gr olmuş maşallah 30 cm çok büyümüş kıpır kıpır yerinde durmuyo burnunu gösterdi dudaklarını minancık son bi testimiz kaldı dudak yarığı varmı yokmu diye zaman çok çabuk geçiyo 20 şubatta 6 ay bitiyo 7. Aya giriyoruz

olcaycım iyiyim canım.
şimdilik psikolojik olarak hissettiklerimi saymazsak
hamile bile olduğumu düşünmeyecem.arasıra midem bulanıyor,yemek seçiyorum
ama fiziksel oalrak daha hiiiiiiiç bişey yok ya ondan.
bi de biz daha kimseye söylemedik yaaa çok heyecanlı oyüzden :)

slm arkadaslar nasılsınz..bı kaçamak yaptım size bakım dedım.bılıyosunz sehır dısındayım ..
hepinizi kocaman optum.

ANA gülüm nabıyonn bahçeye bakıyorum beğeniyormusun kabak görevin var diye kabak çalışıyorum ne zaman dönücen canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…