Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalcim ben kk forumda teknik destek var ya ordan bulmuştum nasıl yapılacağını.şimdi senin için arıyorum da bulamadım hala.

çiğdemim canım iyiyim sen neler yapıyon ay bende bi koşturma iş güç giriyom okuyup çıkıyom bazen okuyamadan çıkıyom işler yoğun hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrr müjdemiii isterim prolaktinimm 1,35 düşmüşşşş ayyyyyyyy acaba yumurtlamadan öncemi düştüü ayyy hamile olabilirmiyimmm anamm terledimm ha

süpperr canımm demedimmi ben sana düşmüştür diyee.. Ben bu hormonun ustası oldum anacıımm aylarca ilaç kullandım. Benimde aynı değere düşmüştü hatta daha da azdı. Ama şimdi 20 lerdeydi en son tahlil yaptırdığımda yine de ilaç kullancak kadar yüksek değilmiş. Bundan sonra stres olmamaya bak kendine iyi bak bu hormon stresle artıyor. Eğer yumurtlamadan önce düştüyse hamile olabilirsin. İnşallah öyle olur ama değilse de çalışmaya devam şansın yüksek.. Eğer bu ay kalmazsan bir daha ki aya reglindne sonra yumurtlama günlerinde yumurtlarına da baktır derim ben garantiye al...

çok tsk ederim canım inşallahh bir daha hiç çıkmazz annem rahatsızdıya heralde o zaman çıktı benim stresten bide bu yumurtalara nasıl bakılıyor kan tahlilimi yoksa ultrason lamı bilgi verirmisin canımm

selammm kızlarrrrrr folikleri içtinizmiiii
ahh olcayım meslektaşımm benimm valla öyle benimde yoğun ama arada kaçamak yapıyoz iştee duramıyom sizsizz

gunaydınlar canlarrrr valla öznurcum dunden berı ugrasıorum yardım bıle aldım ama yok olmuoo ata verıo delırcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…