çidoş ben hiç bi belirti sezmedim kız.
oluverdi işte.tüm belirtiler adet gününden sonra başlıyor.
o ana kadar belli olmuyor ya.
idrar rengi normalde de değişebiliyor.mide bulantıları için erken zaten.
karın ağrısı adette de oluyor.yani insan ayırt edemiyor.sen rahatına bak
dinleme kendini yaa bişeyler bul meşgul ol.söylemesi kolay diyeceksin de
keşke öyle yapabilsen.
ağrı yüzünden söylemedim heee.öyle olmasını istediğim için söyledim.
kızlarrrrr selammmm size bişey söylicemmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
akşam eve geldim eşimin ısrarıyla sadece onu mutlu etmek için önce idrar testi yaptım anında net çift çizgi çıktıı hemen kan testi yaptırdık pozitifff :teytey: hala şoktayımmm çok şaşırdımm sanki beklemiyordum kazara olmuş gibi şaşırdımm :sm_cool: neyse kimse yok sabah görüşürüz tabi bu gece uyuyabilirsemmm
kızlarrrrr selammmm size bişey söylicemmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
akşam eve geldim eşimin ısrarıyla sadece onu mutlu etmek için önce idrar testi yaptım anında net çift çizgi çıktıı hemen kan testi yaptırdık pozitifff :teytey: hala şoktayımmm çok şaşırdımm sanki beklemiyordum kazara olmuş gibi şaşırdımm :sm_cool: neyse kimse yok sabah görüşürüz tabi bu gece uyuyabilirsemmm
canım benim bi sağ bi sol kasığımda ağrı oluyorduiyi canımm sen nasılsınn bebiş nasıll
ya hamişler anlatın bakemm sitede şimdi erken hamilelik belirtileirni okudum herkes idrarında renk değişimi ve koku diyor size oldumu anlatın azcık değişiklkleri ya sağ kasığım hala acıyor ama belirtilerde her kes sol kasık demişş 2 gündür de belim ağrıyoo ama başka hiçbirşey yok sağ kasığımda arada seyirme gibi bişeyde oluyoo anam fıtıkmı oldum neee töbe töbee
hadi hayırlısı olsıun inşallah bu ay güzel haberler olur canım benimmmmben bugun adet oldum arkadaslar.çok sukur gunumde adet oldum. cum gunu prolaktın e yenıdne bakılacak.adet gunüm gecmedıgıne göre deger de düşmüştür dıye dusunuyorum ama bakalım artık...acıckası nıyeyse buay umıtlıydım bı heycan vardı içimde :) rabbım herseyi en iyi bilendir diycek sözumuz yok :)
anammmmmmmmmmmmmmmmm neeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlarrrrr selammmm size bişey söylicemmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
önce bi değerini de bakem gülümmmmeee kızlarrr şimdi diyin bana bakemm ne zaman duyucaz pıt pıtı keseyi ne zaman görücezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?