Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozim valla aslında çok ümitli ve relaxım çünkü doktor geçen ay ilacı verince bu ay olmazz zaten düşerse önümüzdeki ay beklicez dedi yani bu ay olmama ihtimali çok yüksek ama şu kasığımda bişey var takmıyım diyom maşallah kendini hiç unutturmuyor şişlik gibiydi içi şimdide seyiriyor gibbi rahatsız etmeye başladı sürekli bişeyler oluyor orda sinirim bozuldu valla boşunada dr a gitmek istemiyorum çünkü daha yumurtlayalı 7 gün bugün kanda bile çıkmaz heralde aman Allahım ya başka bişey çıkmasın daa

korkma canım bişey çıkmaz.eğer gebelik varsa ondandır dersin.yoksa da sonra dr.a gider baktırırsın niyeymiş.zaten büyük ihtimalle gebelik çıkacak :))

ben bugun adet oldum arkadaslar.çok sukur gunumde adet oldum. cum gunu prolaktın e yenıdne bakılacak.adet gunüm gecmedıgıne göre deger de düşmüştür dıye dusunuyorum ama bakalım artık...acıckası nıyeyse buay umıtlıydım bı heycan vardı içimde :) rabbım herseyi en iyi bilendir diycek sözumuz yok :)

iyi geceler kıslar
ben geldim.
Kadriş kıs hadi gözün aydın
döndünmü bahçeni teslim edim mi canım

bu aralar ben işte çok yoğunum giremedim topiğe hiç kusura bakmayın
keyifleriniz nasıl kıslar

kızlarrrrr selammmm size bişey söylicemmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
akşam eve geldim eşimin ısrarıyla sadece onu mutlu etmek için önce idrar testi yaptım anında net çift çizgi çıktıı hemen kan testi yaptırdık pozitifff :teytey: hala şoktayımmm çok şaşırdımm sanki beklemiyordum kazara olmuş gibi şaşırdımm :sm_cool: neyse kimse yok sabah görüşürüz tabi bu gece uyuyabilirsemmm

eee kızlarrr şimdi diyin bana bakemm ne zaman duyucaz pıt pıtı keseyi ne zaman görücezzz

canım hayırlı olsun.bılıyomusun ben hıssetmıstıms neın hamıle oldugnu.çok sevındım sağlıkla kuçagıanda al inşş kocaman opuyorum:sm_cool:

kız ben sana demedimmiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çidoş hoşgeldin hamişler kervanına.demek keseyi nezaman göreceğini merak ediyon heee.
ben 5.haftanın içinde görmüştüm gulum ama senin yumurtlama tarihinde kesin değilki galiba.kaç haftalık olduğunu kestiremiyoruz dimi tam olarak.sen dr.unu ara bakem,gitmeden istediği tahlilleri de yaptır al git bakar belkim.ben öğrenir öğrenmez gitmiştim ama benimki bakmamıştı göremem nasılsa şimdi boşuna rahatsız etmeyelim demişti.1 hafta sonra gel demişti. bence önce bi telde konuş kendini yorma boşuna.hayırlı uğurlu olsun caaaaaaaaaanım.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok güzel bi gün bugün dimiiiii zemuszemus

kız çiğdem uyuyabildinmi gece bakem nasıl geçti gecenüüüüüz.hadi uyan kalk da gel kız.sohbet edelim azıcık ekim annesiiiiiii.huuuuu hadi.

canım benim bi sağ bi sol kasığımda ağrı oluyordu
onun dışında idrarımda bi değişme olmadı

amanınnnnnnnnn çiğdoşum canım benim çok sevindim ne kadar erken çıkmış tebrik ederim ay harika yaaaaaaaaaaa

hadi hayırlısı olsıun inşallah bu ay güzel haberler olur canım benimmmm

anammmmmmmmmmmmmmmmm neeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız geçmişi okuyodum naannnn çok sevindimmm yevrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
desene bayram var bu gün yineeee oyyyyyyy çiğdemim ne güzel yaaaaaa
herkes tek tek geliyor Allahıma çok şükürrrrrrrrrrrr
:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemushihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:

eee kızlarrr şimdi diyin bana bakemm ne zaman duyucaz pıt pıtı keseyi ne zaman görücezzz
önce bi değerini de bakem gülümmmm
merklanma ben 7+4 de öğrenmiştimmm sende ozamanlarda duyarsın

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
JKARAFESLEĞEN-- 4 ŞUBAT
Jminnosum - 14 SUBAT
Jgülümsehayata-- 10 MART
J
J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:
Jsvlkbr -- :CüvCüv:
Jcrocusu -- :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…