Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrr nasılsınızz bakemm
bilgem nasılsınnn ay maşallah kıs 6 aylıkmı oldun anam sanki geçen ay hamileyim dedinn ayyy ayy zaman ne çabuk geçiyorr
öznurunn sen ansılsın canımmm
olcayy kısss benim günümde 15 falan idrarda çıkmazda kandanmı baktırsak hani gelmedi gelmedii bir bakmışız bizim veletler sevgililer gününde gelmişşş yaa ne kadar güsel olurr
sevall valla çizergen çok cici olmuşş ben çok beğendim öznurum çok bıcırık yapmışş kıs öznur seni nöbetçi şirinden çizelgeci şirinliğe terfi ettirdim maaşınada +%5 zamda bendennn
BU ARADA FOLıKLERı ıÇTıNıZZZ DıMııı

CANANIM NASILSINN nasıl gidiyor evde durumlar nasıll düzeldi inşallahhh
nurtennnnnnnnn nerdesinnn kıssss

çidoşum folikimi içmedim daha.içeyim hemen şimdi.
ben adetime 2 gün kala yaptığımda çıkmamıştı kız ama idarırımı almayıda becerememiştim tam.
1 damla alabilmiştim belki ondan çıkmamıştır.insan çok heyecanlanıyo dimi.sen pazartesiyi bekle istersen,bekleyebilirsen :)

bu arada ben foliki bu hafta bıracağım sanırım.kurtuluyoruuuuuuuuum.
hiç sevmiyorum ilaç içmeyi ben yaa.

kızlar nasılsınız bakalım

iyiyiz yevrum sen nasılsın

valla öle bana dün gibi geliyo herşey
dünde kadriş mesaj atmış valla dedim çok cabuk geçmiş zaman herşeyi daha dün gibi hatırlıyorummm inşallah sizlerede nasip etsin Rabbim çabucak hemen geçsinnn

ben yemeğe kaçıyorum kızlar görüşürüz

iyi canımm sen nasılsınn bebiş nasıll
ya hamişler anlatın bakemm sitede şimdi erken hamilelik belirtileirni okudum herkes idrarında renk değişimi ve koku diyor size oldumu anlatın azcık değişiklkleri ya sağ kasığım hala acıyor ama belirtilerde her kes sol kasık demişş 2 gündür de belim ağrıyoo ama başka hiçbirşey yok sağ kasığımda arada seyirme gibi bişeyde oluyoo anam fıtıkmı oldum neee töbe töbee

saol cm ıkımızde iiz bıde su mıde bulantılarmz olmasa hersey daha gusl olck sankı :) cnm bn hıc bekemedgm ıcın hamıelği önmsemıordum bnm kasıklarımm agrıodu ama hangı taraf htrlamıorum:) idrarım koyu ve kokuyludu sımdı aklıma gelenler bunlarr sekerımm bıde bnm ınanılmaz karnım agrıoduuu

sevalim idrarında daki değişiklik ne zaman başladı hatırlıyormusun hastalanacağına yakın mı daha öncemi

cnm bn varya hastalandgm tahı bıle htrlamıorum sat yanı o kadar umıtsıdımkı cunku ama gectıkten snra farkettımben

çidoş ben hiç bi belirti sezmedim kız.
oluverdi işte.tüm belirtiler adet gününden sonra başlıyor.
o ana kadar belli olmuyor ya.
idrar rengi normalde de değişebiliyor.mide bulantıları için erken zaten.
karın ağrısı adette de oluyor.yani insan ayırt edemiyor.sen rahatına bak
dinleme kendini yaa bişeyler bul meşgul ol.söylemesi kolay diyeceksin de
keşke öyle yapabilsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…