Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olcaycım iyiyim canım.
sevgililer günü süprizi olmasın kıs seninki.
hadi bakalım nezamandır hamile haberi alamadık topikimizde.
bu ayda bolca alacağız gibi geliyor bana.

iyiyim olcaycım fena değilim 6. aya girdik ama zaman geçtikçe ağırlaşıyorum
sabahları artık işe gelmek zuluüm gibi eşim hala işe giremedi ona canımız sıkkın
ben çalışmak zorundayım işte karışık işler anlıycan onun dışında aynı herşey
çok şükür meleğimizin sağlığı iyi yarın 4. boyutlu ultrasona gircem bebişi ayrıntılı
görcez..

kızlar bu arada yeniyıl zammımı açıklayayımmı size.%5.
dün öğrendim şok geçirdim.patron konuşmuştu önceden,
durumumuz kötü aslında zam yapamayacağız ama yinede çok
az yapacağız demişti.bukadar da beklemiyordum tabi.çünkü geçen sene de durumumuz kötü diye zam yapmadı.ve sonra işler açıldı biz çalıştık ama bidaha zam olayını
ağzına almadı.bu yılda aynısı olacak oyüzden bugün itiraz günüm,konuşacağım.

kız 3 boyutluyu biliyorum da 4 boyutlu da mı varmış.o nasıl bişey yaaa.
tamamen görüyomusun bebeği.çok heyecanlııı.

inşallah öznurcuğum bu ay patlama yaşanır bilgeciğim iş bulmak hakkikaten zordur tanıdık falan olmadan zor yürüyo bu işler inşallah en kısa zamanda girer işe canım keşke hamileliğini rahat geçirmek kısmet olsaydı ama nasip işte canım gelsinde ne olursa katlanacağız moralini hiç bozma tamam mı canım benimmmmmmmmm

bu arada bilgecim işe gidip gelmek ileriki aylarda dahamı zorlaşıyor ya.
ben şimdiden sabahları zor uyanıp,zorla kalkıp geliyorum.her sabah baş ağrısı çekiyorum.sabah 6:30 kalkmış olmam gerek.7 de servisteyim çok zor oluyor ama ben ileriki aylarda daha zor olacağını düşünmemiştim.dediğin gibi olacak mı yani.

Yine %5 zam yapmış ben şimdi hamileyim ya benim hiç ümidim yok ama yapmazlarsa bana zam diycem ben 6 aylık ücretsiz iznimide kullanıcam diye
zaten zam almıyorum... bebeğimi bakıcıya versem ne ile geçinicem diye....

kız 3 boyutluyu biliyorum da 4 boyutlu da mı varmış.o nasıl bişey yaaa.
tamamen görüyomusun bebeği.çok heyecanlııı.

evet canım var ama aynı şekilde 3 boyutlu ile...

valla olcayım tanıdık var hemde milletvekili hemde çok yakın akraba çok söyledik eşim çok sık aradı etti ama maalesef oyalıyolar
geçen sene yok belediye seçimi vardı yok belediye işçi çıkarıyo borcu var yok şura var maaşı sana uymaz diye diye bir senedir oyaladı, ama tabi eşim diğer taraftan kendi çabasıyla araştırıyo ama ondan da tık yok

öznurcum valla bende 7 de servise biniyorum erken kalkıyorum
ama artık karnım büyümeye başladı servis evin tam önünden almıyo yokuş var onu çıkmam lazım ana cadde için servise biniyorum 1,5 saat yol sürüyı nerdeyse canım çıkıyo işe geliyorum saatlerce sandelye tepesinde ayaklarım şişiyo karnım acıyo resmen bu yine iyi hallerimiz son aylar daha beter olcakmışız..

gunaydın kızlarrr nasılsnz bakalım gusel anneler.öznurcum ya cnm son adet tarhımı bılmıom ben kaydirigubbakcemile3muhtemel dogum tarıhım 28 eylul sekerımmm dene bakalım sendee

bilgecim benimde yolum uzun sabah 1 saat benimkide.akşam 1,5 saat oluyor.
aynı kaderi paylaşıyoruz seninle.bugünlerde benimde koltuk tepsinde oturmaktan ayaklarım uyuşmaya başladı.hiç uyuşmazdı önceden ama şimdi karıncalanıyor.

sevalcim deniyorum canım.

gunaydın kızlarrr nasılsnz bakalım gusel anneler.öznurcum ya cnm son adet tarhımı bılmıom ben kaydirigubbakcemile3muhtemel dogum tarıhım 28 eylul sekerımmm dene bakalım sendee
günaydın canım
çok fazla oturma canım arada ayağa kalk yürü sonra kötü oluyor insan
bacak kasılması uyuşması olur

kalkıp yürüyecek yer de yokki burda.fabrikanın içi buz gibi.odadan dışarı çıkamıyorum.havalar ısınana kadar idare edeceğim.sonraki aylar daha önemli zaten dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…