- Konu Sahibi EU3
-
- #4.641
iyiyim olcaycım fena değilim 6. aya girdik ama zaman geçtikçe ağırlaşıyorum
sabahları artık işe gelmek zuluüm gibi eşim hala işe giremedi ona canımız sıkkın
ben çalışmak zorundayım işte karışık işler anlıycan onun dışında aynı herşey
çok şükür meleğimizin sağlığı iyi yarın 4. boyutlu ultrasona gircem bebişi ayrıntılı
görcez..
kızlar bu arada yeniyıl zammımı açıklayayımmı size.%5.
dün öğrendim şok geçirdim.patron konuşmuştu önceden,
durumumuz kötü aslında zam yapamayacağız ama yinede çok
az yapacağız demişti.bukadar da beklemiyordum tabi.çünkü geçen sene de durumumuz kötü diye zam yapmadı.ve sonra işler açıldı biz çalıştık ama bidaha zam olayını
ağzına almadı.bu yılda aynısı olacak oyüzden bugün itiraz günüm,konuşacağım.
kız 3 boyutluyu biliyorum da 4 boyutlu da mı varmış.o nasıl bişey yaaa.
tamamen görüyomusun bebeği.çok heyecanlııı.
inşallah öznurcuğum bu ay patlama yaşanır bilgeciğim iş bulmak hakkikaten zordur tanıdık falan olmadan zor yürüyo bu işler inşallah en kısa zamanda girer işe canım keşke hamileliğini rahat geçirmek kısmet olsaydı ama nasip işte canım gelsinde ne olursa katlanacağız moralini hiç bozma tamam mı canım benimmmmmmmmm
öznurcum valla bende 7 de servise biniyorum erken kalkıyorumbu arada bilgecim işe gidip gelmek ileriki aylarda dahamı zorlaşıyor ya.
ben şimdiden sabahları zor uyanıp,zorla kalkıp geliyorum.her sabah baş ağrısı çekiyorum.sabah 6:30 kalkmış olmam gerek.7 de servisteyim çok zor oluyor ama ben ileriki aylarda daha zor olacağını düşünmemiştim.dediğin gibi olacak mı yani.
günaydın canımgunaydın kızlarrr nasılsnz bakalım gusel anneler.öznurcum ya cnm son adet tarhımı bılmıom ben kaydirigubbakcemile3muhtemel dogum tarıhım 28 eylul sekerımmm dene bakalım sendee
çok fazla oturma canım arada ayağa kalk yürü sonra kötü oluyor insanbilgecim benimde yolum uzun sabah 1 saat benimkide.akşam 1,5 saat oluyor.
aynı kaderi paylaşıyoruz seninle.bugünlerde benimde koltuk tepsinde oturmaktan ayaklarım uyuşmaya başladı.hiç uyuşmazdı önceden ama şimdi karıncalanıyor.
sevalcim deniyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?