kızlarrrrr selammmm size bişey söylicemmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
akşam eve geldim eşimin ısrarıyla sadece onu mutlu etmek için önce idrar testi yaptım anında net çift çizgi çıktıı hemen kan testi yaptırdık pozitifff :teytey: hala şoktayımmm çok şaşırdımm sanki beklemiyordum kazara olmuş gibi şaşırdımm :sm_cool: neyse kimse yok sabah görüşürüz tabi bu gece uyuyabilirsemmm
kızlarrrrr selammmm size bişey söylicemmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
akşam eve geldim eşimin ısrarıyla sadece onu mutlu etmek için önce idrar testi yaptım anında net çift çizgi çıktıı hemen kan testi yaptırdık pozitifff :teytey: hala şoktayımmm çok şaşırdımm sanki beklemiyordum kazara olmuş gibi şaşırdımm :sm_cool: neyse kimse yok sabah görüşürüz tabi bu gece uyuyabilirsemmm
güler ne yaptı acaba ya
Allahım sen herşeye kadirsin.
Bizim yüzlerimizi güldürdün sırayla tüm arkadaşlarımızında yüzü güldür Rabbim.
Ol deyip olduransın Arkadaşlarımıza evlat hasreti yaşatma Rabbim
AMİN
selamm kızlarr iyi geceler yanii önce hepinizee ayrı ayrı teşekkür ederimmm Allah hepinizden razı olsunn hayır dualarınız içinn Rabbimm tezz tezzz vakitte hayırla kadriyeme gülerime nilüferime isimcime dejavucuma cananıma (şuan aklıma gelmeyen tümm arkadaşlarıma) yaiatsın bu duygularıı
gerçi ben henüz sevinemedimm akşam eşimin ısrarıyla test yaptıp çift çizgi çıkınca hemen kliniğe gittik test yapıyorlarmış ama var mı yokmu diye yaparlarsa 10 dakikada veriyoruz değer istersen yarın öğlen sonra dediler tabi bizde meraktan varmı diye baktırdık pozitif çıktı bugün dr a gidicektim ama sabah daha yatıyoz tel çaldı eniştem vefat etmişş akciğer kanseri tedavisi görüyordu şok oldumm sonra annemim diyaliz günüydü herkes cenazeye gidince ben işe gitmeden doğru anneme oradan diyalize bir ara kaçtım dr a annemi hemşireye emanet edip kadın vajinadan ult ile baktı dedi aaa bişey yok göremiyorum al bi şok daha değerini bilelim falan dedi kaldım öyle sonra kurcaladı kurcaladı ay sanki bir karaltı var ama kese diyemem dış yada boş gebelik olabilirde dedi çok üzüldüm kan tahlili yaptırdım 2.281 çıktı kızlar normalmi ya dr da çıkmış akşam konuşamadımm kaldım öyle içim kırık bir tuhaff işte anca eve geldim yazıyım dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?