Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay çiğdem gelmemiş daha
şöle bi tebrik edip öpemedim gacıyı

aaa cıddı cıddı nerde bu cıgdem ya sevıncten herkesı aramaya basladı herhalde bızı burda unuttu zemuszemus

iyiyim nurtişim sen nasılsın ya netim yavaş ve kopuyo kızlar giriyom ama ilerleyemiyorum

süper bir haber arkadaşım yaa... :lepi: ilk başlarda tabiki inanmak zor gelir. Ohh ne güzel topc teker teker hamilerle doluyor dualarımız dileklerimiz kabul oluyor. İnşallah darısı diğer isteyen arkadaşlara ve istediğim zamanda bana İnşallaahhh... Gözünüz Aydın :dance::teytey:

süpperrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çiçim ya çok sevindim..şoktayım..ikizmi ne kız bu kadar erken nasıl belli oldu :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aminnn :Saruboceq:

tıslarrr akşam oldu yine eve gitme vakti yaklaştı oleeeeeeey.
çidoş gelmedi hala.bakalım ne haberler getirecek bize.
çidoş hcg değeini yaz bize bakem.
herkese iyi akşamlaaaar.

selamm kızlarr iyi geceler yanii önce hepinizee ayrı ayrı teşekkür ederimmm Allah hepinizden razı olsunn hayır dualarınız içinn Rabbimm tezz tezzz vakitte hayırla kadriyeme gülerime nilüferime isimcime dejavucuma cananıma (şuan aklıma gelmeyen tümm arkadaşlarıma) yaiatsın bu duygularıı
gerçi ben henüz sevinemedimm akşam eşimin ısrarıyla test yaptıp çift çizgi çıkınca hemen kliniğe gittik test yapıyorlarmış ama var mı yokmu diye yaparlarsa 10 dakikada veriyoruz değer istersen yarın öğlen sonra dediler tabi bizde meraktan varmı diye baktırdık pozitif çıktı bugün dr a gidicektim ama sabah daha yatıyoz tel çaldı eniştem vefat etmişş akciğer kanseri tedavisi görüyordu şok oldumm sonra annemim diyaliz günüydü herkes cenazeye gidince ben işe gitmeden doğru anneme oradan diyalize bir ara kaçtım dr a annemi hemşireye emanet edip kadın vajinadan ult ile baktı dedi aaa bişey yok göremiyorum al bi şok daha değerini bilelim falan dedi kaldım öyle sonra kurcaladı kurcaladı ay sanki bir karaltı var ama kese diyemem dış yada boş gebelik olabilirde dedi çok üzüldüm kan tahlili yaptırdım 2.281 çıktı kızlar normalmi ya dr da çıkmış akşam konuşamadımm kaldım öyle içim kırık bir tuhaff işte anca eve geldim yazıyım dedimm

çiğdemcim öncelikle başın sağolsun canım.
ultrasonda henüz görememesi çok normal.ben öğrendiğimde adetim 3 gün geçmişti gittim doktora bakmadı görünmez dedi.senin daha adetin bile geçmedi bukadar erken tabiki görünmez.önce hcg değerin yükselecek belli bi seviyeye gelecek ondan sonra görebilir.doktor sana demiştir zaten bikaç gün sonra hcg değerine tekrar baktıracan,yükselmiş mi bakalım.ona göre dr. seni muayene edecek.muhtemelen en yakın 1 hafta sonra bakar keseye.hemen endişelenme canım.herşeyin hayırlısı bak hamile kalabiliyosun gördün işte.hem de prolaktinin düştüğü gibi daha ilk denemede kaldın.bundan sonrası için bu gebeliğin olsa da olmasa da kesinlikle üzülmeni gerektirecek bişey yok.şimdi değilse en yakın zamanda zaten olacak yine.önemli olan hamile kalabildiğini bilmek canım.herşey güzel olacak allaha dua et sadece.ben de ediyorum hepiniz için,hayırlısı neyse o olsun.

canım benim
daha senin çok erken keşke bu kadar acele etmeseydin hayatım
benim ilk gebeliğimde adetimi 3 gün geçtiğinde doktor vajinal ultrason yapmıştı ve daha çok küçük 3mm kesenin büyüklüğü demişti. Düşünsene bi mercimek kadar anca.
senin şimdi gözükmemesi çok normal bidenem teleş yapma
ama 2-3 gün sonra mutlaka kan testini yinele
hem o doktor ne biçim şeymiş öyle ya
daha adetin geçmeden küçük olduğunu bile bile ultrasona almış seni
benim bunda 6 hafta bitmeden doktor ultrasona almadı.
karından baktı direk 6 haftada kese anca göründü
6+4 de de vajinal ultrasonla kalp atışını duyabildik biz.
hiç telaş yapma acele de etme canım sakin olmaya çalış ve tadını çıkar bebişinin :CüvCüv:

günaydın fıstıklarımmmmmmmmm
kucak dolusu mucuklar hepinizeeeee opuyorumnanaktan

kız nurteeeeeeeen
11 haftayı devirdin he.2li test nezaman senin.
ben şimdiden çok heyecanlıyım.

he kıssssssssssssssssss
valla hiç anlamıyorum nasıl geçiyo vakit yaa
12. haftanın içine girdik
ama mide problemlerim başladı
midem feci yanıyo öldürüyo beni
kayınvakdem saçlanmaya başlamıştır diyo
bende yok anne erken demiştim ama netten şimdi okudum bu hafta saçları ve tırnakları hızla uzar bebeğin diyo :)

haftaya perşembe benim doktorun akşam muayenesi varmış o zaman bi gidicem.
14. haftaya kadar yapıldığından problem olmaz heralde
ben akşamları gidiyorum hastaneye
işyerinden izin almak istemiyorum ya
fazla yüzgöz olmak istemiyorum bu konuda patronlarla
bizim buda akşam vardiyasında gece 12 ye kadar kadın doğum muayenesi var .

ben de ctsileri gidiyorum izin almamak için işte.yarın 2.muayenem var.kalp atışını ilk defa duyacam inşallah duyarım.

ya öznur bide benim göğüslerin sızı hala geçmedi
o kadar çok ağrıyoki bazen dayanılmaz oluyo
ve kocaman oldular :kedi:

inşallah canım
ama korkla 9. haftanın içindesin duyarsın canım
ben 6+4 de görmüştüm
muhteşem bişey ya
ultrasonda sürekli bi noktacık yanıp sönüyomuş gibi oluyo

benimkiler ağrımıyo kız nurten.önceki kadar da sızlamıyo.azıcık işte.büyümediler bile,
halaa küçücükleeeeeeeeeer (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…