Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar evet ikibinikiyüz seksen birrr değerrr
yawrum en küçük değer 5 zaten değerin çok süper annen ikiz eşiyse ikiz doğurman çok büyük ihtimal bak gör bilge dediydi dersin benimki 276 dı 1 gün geçince aklıma hiç kötü bişey getirmemiştim ben kesin hamileyim dedim sen bakma drlara hepsi değer düşükken dış gebelik diyor ama senin değer gayet iyi bence, ben dr değerimi dediğimde süper haftaya şu gün gel keseyi görelim demişti nasıl dr lar var anlamıyorum ne salaklar ya başka dr arasan sorsan yada gitsen???

çiğdemim başın sağolsun bitanem bebişine gelince bence biran önce doktorunla görüş en güzel bilgiyi o verir seni çok iyi anlıyorum belirsizlik içindesin en zoru ama sabret canım ikiz olması değere göre büyük ihtimal bekle ve sakın korkma canım

çiğdemcim değerin güzel canım.keseyi görmek için de erkendir daha hiç meraklanma.
haftaya git görürsün.doktoru gözün tutmadıysa başka dr.a git canım.

lenn ıkızmı gelıo yoksam bnmkı 5 haftada falan 15000degerım cnm ama bız keseyı bıle gormustk hemdekarından bakmakla

dalga geçme nan.
öyle yazmış ama en başta.
sen yanlış okumuşsun işte.
kaydirigubbakcemile

kızlarrrrrrrrrrr gülerle mesajlaştım şimdi yarın yumrutaları toplanıyomuşşş
çiğdemi de tebrik etti çok sevindi dua edinnnnnn yarın içinnnnnnnnnnnnnn

lan bılge ne guluon anlamıom belkı tıckerden ben allam yaaa:umursamaz:

kız bilge bugün formundasın heeee.
benim midem bulanıyooooooooooo.
geç başladı benim bu haller öf ya öf.

kızlarrr dr ulaştım sonunda aa değerin süper gebelik pozitif dedi (iyiki dedin diycektim ben biliyom zaten pozitifi sen bilmiyon töbe töbe) dedim dış gebelik falan dediniz gec gözüme uyku girmedii muhtemelen normal hamilelik dedi tekrar kan tahlili yaptırıyım değer 2 ye katladımı diye dedim 2 günde bir yapılır gerek yok pazartesi gel bakıyım kesin gözükür dedii ne yapıyım ben yine yaptırıyım mı tahlil bu arada hepiniz çok sağolun ya iyiki varsınız eşim bile sabah doktoru aradın mı yerine dedi akşam size yazdımya aşkım kızlar ne yazmış dedii dedim benim kızlar profff zaten dr dan iyi biliyorlarr

kız bilge bugün formundasın heeee.
benim midem bulanıyooooooooooo.
geç başladı benim bu haller öf ya öf.
benimde bulantılarım kalp atışlarından sonra başladıydııı
ıyyy bitti çok şükürrr

dımı ama oznur nıe guluokı bana allam ya zaten mıdem bulanıo atlarım sana burdan bılge cadısıalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…