Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkiler ağrımıyo kız nurten.önceki kadar da sızlamıyo.azıcık işte.büyümediler bile,
halaa küçücükleeeeeeeeeer (

offfffffffffffffffff
daha 2010 sözleşmelerine yeni başladım yaaaaaa
Allahtan 20 kişiyiz de çabuk biter.
sonra tek tek imzalat işin yoksa üfffffffff

öznurcum ben şu sözleşmeleri halledip döncem canım
hadi hoşçakalllll

çiğdemcim daha erken değilmi canım yaa, adetin bile geçmedi...bence hiç boşuna sıkma canını, hamilesinnnn.... bu arada başın sağolsun bitanem...kendini çok yıpratmamaya çalış..:teselli:

2281 miiiiiiiiiii yuh beee kızım benim 276 dıydı nan bu ikiz olmasın sakınnnnnnnnopuyorumnanaktangörürsün kuşum endişelenmi 6.haftada anca belli oluyo sıpalar 8. haftada net kalp etışları duyuluyo sen gönlünü ferah tut

çiğdemcim bu arada heyecandan unuttum canım başın saolsun
Allahın takdiri bende 1 ay önce amcamı kaybettim ama ölenle ölünmüyo
sen çok üzmemeye çalış kendini bebişin karnında şimdii birde o üzülmesin senle

kız ne saçlanması yaw senin k.valide pek hayalperest çıkmış saçlanma 7.ayda başlıyo kaydirigubbakcemile3o mide yanması bende de oluyo olur öle gaviskon şurup iç hamilelikte içiliyo meraklanma

ya öznur bide benim göğüslerin sızı hala geçmedi
o kadar çok ağrıyoki bazen dayanılmaz oluyo
ve kocaman oldular :kedi:
benimkiler kocaman oldular iç çamaşırlarım olmuyo artıkbilmiyorumkismile bende emzirme sütyeni aldım acayip rahatmış ya

selam kızlar geçmişi okuyordumm yaa kafam çok karışık ya kadın başta aa bişey yok burda dedi sonra az bir karaltı var bilmemki kesemi başka bişeymi çok küçük belli olmuyor dedi ama değer 2281 çıktı doktora hala ulaşamadım ya karı durmuyo yerinde yok ameliyatta yok hasta katında çatlıycam valla kızlar ne olur bieşy deyinn ilk sizin değerler kaçtıı bilgem ya seninkinle kıyaslayınca ne ikizi 4dür gibi çokk dimi bu arada benim annanem rahmetli ikiz eşiymişş

yaa çiğdem 2.281 değilmiydi bilgeye doğru oku dedim daha demin.
2281 ise 5 haftalık falan olması lazım.keseyide bu hafta görür ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…