Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben Çıkıyom kurana gıdıcemm ıyıkı yazdınız sevgılıler gÜnÜ planlarınızı bende eŞımle bana su konunca resımlerımız Çıkna fıncanlardan sıparıŞ vermıŞtım alıyım onları barı Çok ÖpÜyom bakım hafta sonu fırsat olursa evden yazrım ÖpÜldÜnÜz Şekerlerrr

kız çiğdem ticker yapamazkiiii
bilmiyo daha kaç haftalık olduğunu.

İHİİ İHİİ zeten yapmıycamm sen yapıcannn ben bilmiyomm ama hayırlısı ile pztsi dr dan hayırlı haberlerle geliyim o zaman kısmetse rica edicem senden canım bide bana güsel göbişli resim bulursunuzz ohhh deymeyin keyfimizee :smiley-cool:

doğru söylüyorsun görüyoruz işte memleketin halini evlenenler yüzde kaçı çok mutlu ki. Sağolsun eşim hiçbirşeyden mahrum bırakmaz beni ilgisini de herzaman gösterir çocuğu gibi bakar Allah razı olsun bence bu zamanda saygı sevgi herşeyden önce geliyor. Ama bazen biz bayanlar çok alıngan olup birşeyi unutsalar çok üstlerine gidebiliyoruz kıymet bilmiyoruz. Mesele ben bu akşam öyle birşey yaptım sıkkındım zaten dersler felan bunaldım dedim nere gitcez pazar günü ı da evde oturcaz dedi bende sen götürmezsen ben tek çıkarım dedim sıkılıyorum dedim o da kızdı akşam çıkacağım zannederek sonra benim iyice moralim bozuldu o da üzüldü sonrada benim sana sürprizim vardı açık vermemek için öle diodum bu kadar alınacağını bilsem söylerdim yer ayırtacaktım felan dedi işte. Bende pişman oldum. Bu aralar zaten çok hassasım... Nankörüm ben diyorum. Erkeklerin mayasında aslında hedşye almak şık yemekler yok ama ayak uydurmaya çalışıyorlar. Etrafa bakıp şükretmemiz lazım...

ya onlardan bende istiyorum da nerden alnıyor nasıl yapılıyor onlar. Eşim bana parfüm ve far seti almış hemen verdi dayanamadı. Birde kupa almış çift biri düz diğer içe doğru gömük yanyana koyunca birleşiyorlar çok güzel. Ben daha birşey alamadım dışarı çıkıp o da istemiyor nasıl halletcem bakalım...

lan kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım sıkılkıooooooooooooo nırdesnzzzzzzzz

Yahu 3 gÜn topıĞe gırmedım neler kaynatmıŞsınız Öyle ne gÜzel haberler varmıŞŞŞ

ÖNCELıKLE ÇıĞDEMCıM CANIM BENıM YA ŞOKTAYIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLAHHH YA BENDE HALAY ÇEKMEK ıSTıYOM BANANE YA HAYDı GELıN BAŞA ALALIM BENSıZ KUTLAMA OLMAZ BAK KÜSERıM VALLA OĞLUMDA KIZAR TEKMEDE ATAR SıZEEE klava: klava:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:

klava: klava: BUDA SANA ÇıĞDOŞ SEN NASIL KÖTÜ DÜŞÜNÜRSÜN YAHU SÜPER HAMıLESıN Bı KERE O DEĞER BENDE OLSAYDI ıKıZ DEĞıL ÜÇÜZ DOĞURURDUM DELı KIZZZ BENıM 10 GÜN GEÇMESıNE RAĞMEN 1096 ÇIKMIŞTI SAKIN STRESE GıRıP BEBıŞı ÜZME VALLA YERSıN OKLAVAYI HEM BANADA SANA DEDıĞıNı DEMıŞTı Bı SALAK DOKTOR ıNAN 1 HAFTA ÖLÜ GıBı DOLAŞTIM AMA BOŞUNA ÜZÜLMÜŞÜM DOKTORUM YOKTU YERıNE BAKAN Bı DOKTOR BAKTI GÖREMEDı ALTTAN BAKALIM DEDı BENDE KORKUDAN TAMAM DEDıM BAKTI YıNE GÖREMEDı ÇOK UFAK BıŞEY VAR GıBı DEDı AMA KESıN DEĞıL DEYıNCE DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI YA BOŞTUR DEDı YADA GELıŞMEMıŞTıR ADAMI BOĞASIM GELDı AĞLIYACAKTIM VALLA SONRA EVE GELDıM BıRDE ÜSTÜNE HAFıF Bı KAN LEKESı GÖRÜNCE BAYILIYODUM AZ DAHA SONRA 5 GÜN GEÇTı ŞıMDıKı DOKTORUMA GıTTıK ALLAH RAZI OLSUN ONDAN BEBıŞıMıZı GÖSTERDı ÜSTÜNE BıRDE KALP ATIŞLARINIDA DUYUNCA SEVıNÇTEN AĞLADIM BU SEFER DIŞARI ÇIKAR ÇIKMAZ SADAKA VERDıM Bı DıLENCıYE RABBıME ÇOK ŞÜKÜR BAK ŞıMDı TEYZESı 7 AYLIK OLUCAK PERŞEMBE GÜNÜ SENDE KORKMA BAK DAHA GÜNÜ BıLE GEÇMEMıŞ BAŞKA Bı DOKTORA GıT HEMEN O HAYIRSIZI UNUT

Bu arada baŞında saĞolsun canım allah sızelere ÖmÜr versın aynı anda hem sevınÇ hem ÜzÜntÜ yaŞamıŞsın ama ÖlÜm hepımız ıÇın var sen sakın fazla ÜzÜlme bebıŞını dÜŞÜn bılgemde senın gıbı olmuŞtu hamılelıĞını ÖĞrendıĞı zaman amcasını kaybetmıŞtı hemde babasının ıkızıymıŞ nasıl zor bı durum ama zaman geÇıp gıdıyo hayat devam edıyo rabbımın takdırı

SEVAL NERDESıN YAHU UFAKLIK NASIL NASIL GıDıYO HAMıLELıK BEN GELDıM SEN KAÇTIN YA Bı BEN YOKKEN SOHBET VAR BURDA BEN GELıNCE HERKES BULUT OLUP UÇUYO KÜSCEM VALLA HEPıNıZE klava: klava:

HELE BıLGEYı Bı YAKALARSAM ISIRICAM VALLA BEN VARKEN HıÇ YOK BıRDE DÜNÜR OLUCAZ AL BUDA BıLGEYE klava: BUDA SEVALE klava: BUDA NURTENE klava: BUDA ÖZNURA klava: BUDA CANANA klava: BUDA ıSıME klava: BUDA DEJAVUYA KADRıYE YOKTU ZATEN GÜLERıMıN MAZERETı VAR ONU SARSMAYAYIM YUMOŞLARI BÜYÜSÜN ÇıĞDOŞTA YENı HAMıLE ONADA YOK

NEYSE BEN BıRAZ HALAY ÇEKEYıM ÇıĞDEMıN BEBıŞLERıNE KESıN ıKıZ DAHA FAZLADA OLABıLıR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

geldim canım nasılsın işte olunca bakıp kaçıyorum yazamadan oğluşun nasıl ay allah bizlerede nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh

BU ARADA BENıM DOĞUM YAKLAŞIYO HALEN HAZIRLIKLARA BAŞLAMADIM ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇıYO NORMAL DOĞURMAK ıSTıYORUM ALLAHIN ıZNıYLE BıRAZDA KORKU VAR ıÇıMDE HEYECANDA OLABıLıR BıLEMıYORUM AYY KENDıMı ÇOK ACEMı HıSSEDıYORUMeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…