evet canım final zamanına denk geliyo doğumum kayıt yenilemeyecektim ama şansımı denemek istedim en azından bütünlemelere girerim dedim bu arada teyzesi biz bu perşembe 6 ayı bitiriyoruz 7. ayımıza girecez hayırlısıyla :lepi:
kızlar ben bebegı 10.haftada kaybettım.1 hafta oluyor.
günaydın arkadaşlar.
ctsi günü dr.a gittim.kalp atışını dinletmedi yaaa.kendisi görüyorum dedi ama ben bişey görmedim ve duymadım.aleti dinletme işlemi yapmıyordu herhal.boyu 2.2 cm. olmuş ama internetten bakıyorum
8.haftanın sonunda 4 cm. diyor.buna da kafam takıldı.dr. haftayla uyumlu dedi ama niye internette öyle yazıyor diye kafama takıldı benim.
canımm bir sorun olsa dr söylerdi neden saklasın gelişimi geride olsa muhakkak bunu belirtirdi hem kalp atışı daha tam değildir belkide senin duyacağın kademeye gelmemiştir. Herşeyde internette yazdığı gibi olmuyor oraya bakıpta değerlendirmeyin herşeyi. Sonuçta bebeğini görmüş bir sorun yok. Bende daha regli olamadım normalde dün olmam gerekiyordu ama bugünde olabilir gece olmuştum çünkü geçen ay. Bekliyorum gözüm yolda gecikmesini hiç istemiyorum.İnşallah olurum bugün yarın. Ben bugün tüm ders çalışcam. Çok rüzgar var havada net yok gidiyo ancak tt neti arayınca geliyo şu anda tel kulağımda telesekreter konuşuyor ben nete giriyorum düşünün artık... Kapatıyorum net gidiyor. Öpüldünüz şekerler erken biterse ders ve net gelirse uğrarım...
günaydın arkadaşlar.
ctsi günü dr.a gittim.kalp atışını dinletmedi yaaa.kendisi görüyorum dedi ama ben bişey görmedim ve duymadım.aleti dinletme işlemi yapmıyordu herhal.boyu 2.2 cm. olmuş ama internetten bakıyorum
8.haftanın sonunda 4 cm. diyor.buna da kafam takıldı.dr. haftayla uyumlu dedi ama niye internette öyle yazıyor diye kafama takıldı benim.
dediğin gibi doktorum agüveniyorum aslında oyüzden biraz rahatım.şimdi internette başka bir sitede de boyu 18 mm. olur yazıyo aradaki farka bak,biri başka yamış biri başka.oyüzden bakmayacağım bunlara.sen de artık bu ayki reglinden sonra çalışmalara başla cicim,ancak.
Bence de kesinlikle gelişimini nette taip etmeyin sadece hangi ayda bebekte ne gibi şeyler oluyor onlara bakabilirsin merak ediyorsan ama bunlar çok yanıltıcı. Valla hayatım bana kalsa başlıcam da eşim ola ki tutarsa sınav zamanı rahatsızlığın olursa kötü olur diyo illa nisanda o yüzden daha bu ayki reglimle beraber 3 reglimi vaktinde olmam gerekiyor. Geçen ay gittiğimde bir sorun yoktu ama 35. gün olduğu için hap almıştım ancak bir kere içtim leke gelmeye başlamıştı ikinciyi içtim yattım sabah gelmişti kendi reglimmiydi ilaçla mı oldum bilmiyorum normalde en erken 4 günde geliyor ilaçla. Bu ay bekliyorum 18 ine kadar olmazsa dr yolu gözükecek bana yine olursamda yumurtlama günümde gitcem bakcak dr. Hayırlısı bakalım...
nasılsınız şekercikler
nasıl geçti sevgililer gününüz
kıs bu arada ben eşimin laptopunun internet ayarlarını bozdum azcık kaydirigubbakcemile3
masaüstü bilgisayarda bebek odasında ve o odanın peteğini kapatıyorum soğuk oluyo
onun için evde nete erişimim sağlanamıyo kaydirigubbakcemile3
canım ozaman sen bu ayı da atla,bidahaki ay başla kesin ama.sınav nisanda değilmi.daha hamilelik belirtilerin başlamamış olur.sınavını etkilemez merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?