- Konu Sahibi EU3
-
- #4.941
geldim canım nasılsın işte olunca bakıp kaçıyorum yazamadan oğluşun nasıl ay allah bizlerede nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh
HELE BİLGEYİ Bİ YAKALARSAM ISIRICAM VALLA BEN VARKEN HİÇ YOK BİRDE DÜNÜR OLUCAZ AL BUDA BİLGEYEklava: BUDA SEVALE klava: BUDA NURTENE klava: BUDA ÖZNURA klava: BUDA CANANA klava: BUDA İSİME klava: BUDA DEJAVUYA KADRİYE YOKTU ZATEN GÜLERİMİN MAZERETİ VAR ONU SARSMAYAYIM YUMOŞLARI BÜYÜSÜN ÇİĞDOŞTA YENİ HAMİLE ONADA YOK
Olcay canım ya benİm oĞlan Çok Çapkın olucak Çok gÜlÜyorum bazen doktora gİdİyoruz yerİnde durmuyo İlk Önce pİpİsİnİ aÇıyo doktor bİle ŞaŞırıyo anneye pİpİ gÖsterİyo dİyo ayyy benİ bİ gÜlme tutuyo anlatamam bayan benİm doktorum Çok Şeker bİrİsİ bayılıyorum geÇen gÜnde otobÜse bİndİİk ben ayaktayım tam onÜmdede bİ bayan var gÖbeĞİm kadının tam poposunda bİ tekme atıyo bİ gÖrsen ben krİze gİrdİm tabİ kadın dÖnÜp bakıyo delİmİdİr nedİr dİye
ay koptum yaa okurken bak ben erkek adamım diyoo işte ultrosandan. Iyi ki kadın dönüp bakmış yoksa kafana şemsiye, çanta yerdin valla kaydirigubbakcemile3 hem niye yer vermiyorlar bakıyım 7 aylık bir bayana ayıp değil mi. Bu gençlerde hiç insaf yok canımm..Aman sağlıklı olsunda biraz çapkın olsun bişi olmaz ama sadece bekarken tabii... çok hareketli olcak anlaşılan annesi...
ooo kudretım gelmıısın pir gelmosın bu ne len bn varken sen yoktun ben sana oklava fırlattımmı ask olsun ama
Oh ne gÜzel sankİ keyfİmİzden gelmİyoruz bİzİm İnternet yok İŞ yerİnde adalet bakanlıĞı sınırlama getİrdİ ondan bakamıyorum sadece ÖĞlen arası var ondada Çok yavaŞ benİm kocİŞte kahvaltı yaptı Çıktı bebİŞ olacak dİye araba bakıyo hayırlısıyla bu arada aÇıkÖĞretİm deme kız benİmde ÇalıŞmam lazım ama tembellİk yapıyorum ara sınav kesİnde fİnalİ ne yapıcam bİlmİyorum tam doĞum zamanıma denk gelİyo İnŞallah oĞluŞum bİr hafta İzİn verİrde sınava gİrerİm
kız bende işten ayrıldığımda seviniyordum rahatça nete gircem diye ama işte bir iki ay iyi giriyordum da bu aralar çok sıkıştım yaa.. Hem evişi hem yemek derken saat geçiyo derste çalışmam lazım olunca valla akşamı ediyorum. Bende daha yeni yeni başladım birde çalışmaya bu aralar günde 2-3 konu çalışıyorum 3. sınıftayım konu sayıları az ama sayfalar fazla. Baygınlık gelşyo çalışırken mesela bugün 2 ders çalışcaktım ama bir ders çalışabildim. sinemaya gidelim dedi eşim gittik ordan kayınvalideme uğradık geldik saat 21.30 olmuş o saatten sonra bir dersi daha çalışamadım yarında bir dersten iki konu çalışcam kısaymış sayfası diye. Ama pazara gidilecek yemek yapılcak. ütü var bekliyo. Akşam yemeğe gitcez sevgililer günü ya. Eşimin kursu var gidiyo iş çıkışı gitmeden yemeğini yiyo yanına veriyorum o yüzden yarın yemek yapmak zorundayım yine de. İnşallah yarın hiç olmazsa layıkıyla çalışırım. Pazartesi günü bugün çalışamadığım konuyla beraber 3 konu çalışcam 3 ayrı dersten off ki ne offf yani.. Ama benim hatan yine son zamana bıraktım ilk işten çıktığımda hatta ocak başında başlasaydım böyle sıkışmıcaktım. Birde kaynanama gittik evdeyim sıkılıyorum diye laf atıyo yemeğe alayım gelsin gitsin istiyo ama vaktim olsa. Haftaiçi gelin bir gün dedim ama yolda gelirken ders planı yapıyodum hangi gün alabilirim diye bu hafta iyi çalışabilirsem diğer haftalar rahatlıcam. Bak gördün mü evde oturmak nete girmek için yeterli olmuyor cicim yaa... Hayatım üniversite okumakla herkes adam olamıyor maalesef insanlık ölmüş yaa... Sen kaç aylıksın bu arada final zamanı mı doğuracaksın...
klava: klava: BUDA SANA ÇİĞDOŞ SEN NASIL KÖTÜ DÜŞÜNÜRSÜN YAHU SÜPER HAMİLESİN Bİ KERE O DEĞER BENDE OLSAYDI İKİZ DEĞİL ÜÇÜZ DOĞURURDUM DELİ KIZZZ BENİM 10 GÜN GEÇMESİNE RAĞMEN 1096 ÇIKMIŞTI SAKIN STRESE GİRİP BEBİŞİ ÜZME VALLA YERSİN OKLAVAYI HEM BANADA SANA DEDİĞİNİ DEMİŞTİ Bİ SALAK DOKTOR İNAN 1 HAFTA ÖLÜ GİBİ DOLAŞTIM AMA BOŞUNA ÜZÜLMÜŞÜM DOKTORUM YOKTU YERİNE BAKAN Bİ DOKTOR BAKTI GÖREMEDİ ALTTAN BAKALIM DEDİ BENDE KORKUDAN TAMAM DEDİM BAKTI YİNE GÖREMEDİ ÇOK UFAK BİŞEY VAR GİBİ DEDİ AMA KESİN DEĞİL DEYİNCE DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI YA BOŞTUR DEDİ YADA GELİŞMEMİŞTİR ADAMI BOĞASIM GELDİ AĞLIYACAKTIM VALLA SONRA EVE GELDİM BİRDE ÜSTÜNE HAFİF Bİ KAN LEKESİ GÖRÜNCE BAYILIYODUM AZ DAHA SONRA 5 GÜN GEÇTİ ŞİMDİKİ DOKTORUMA GİTTİK ALLAH RAZI OLSUN ONDAN BEBİŞİMİZİ GÖSTERDİ ÜSTÜNE BİRDE KALP ATIŞLARINIDA DUYUNCA SEVİNÇTEN AĞLADIM BU SEFER DIŞARI ÇIKAR ÇIKMAZ SADAKA VERDİM Bİ DİLENCİYE RABBİME ÇOK ŞÜKÜR BAK ŞİMDİ TEYZESİ 7 AYLIK OLUCAK PERŞEMBE GÜNÜ SENDE KORKMA BAK DAHA GÜNÜ BİLE GEÇMEMİŞ BAŞKA Bİ DOKTORA GİT HEMEN O HAYIRSIZI UNUT
kanama ve düşük
kurtajda oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?