Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim canım nasılsın işte olunca bakıp kaçıyorum yazamadan oğluşun nasıl ay allah bizlerede nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh

hoşgeldin şekercim iyiym sağol teyzesi oğluşumda iyi tekmeleri gün geçtikçe artıyo çok yaramaz maşallah ezan okunuyo burda rabbim sizlerede en kısa zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu aminnnnnn

Olcay canım ya benım oĞlan Çok Çapkın olucak Çok gÜlÜyorum bazen doktora gıdıyoruz yerınde durmuyo ılk Önce pıpısını aÇıyo doktor bıle ŞaŞırıyo anneye pıpı gÖsterıyo dıyo ayyy benı bı gÜlme tutuyo anlatamam bayan benım doktorum Çok Şeker bırısı bayılıyorum geÇen gÜnde otobÜse bındıık ben ayaktayım tam onÜmdede bı bayan var gÖbeĞım kadının tam poposunda bı tekme atıyo bı gÖrsen ben krıze gırdım tabı kadın dÖnÜp bakıyo delımıdır nedır dıye

Oh be yavaŞ yavaŞ toplanıyo kızlar gelın bakalım ama geÇmıŞte takılı kalmıŞsınız galıba sesınız Çıkmıyo temızlık yapıcama ama yarına mı kalsın dıye dÜŞÜÜnÜyorum hıÇ yapasım gelmıyo

Ayyy tamaaam geldim yaaa ya vurmaa offfff yazık değil mi bize yahu... Napam kızım benim koca evde bugün geç kalktık kahvaltı felan derkene ancak işte... Sende biz vaqrken gel alla alla bak ne havadisler var görüyonmuuu... Sen de doğurunca gelemiceen bizde seni dövcez o zaman gör seeeen.... Hem ben yine kaçcam ders çalışcam yaaa yoksa açıköğretimde çakarım valla.. Sonracıma sinemaya gitcez...

ay koptum yaa okurken bak ben erkek adamım diyoo işte ultrosandan. İyi ki kadın dönüp bakmış yoksa kafana şemsiye, çanta yerdin valla kaydirigubbakcemile3 Hem niye yer vermiyorlar bakıyım 7 aylık bir bayana ayıp değil mi. Bu gençlerde hiç insaf yok canımm.. Aman sağlıklı olsunda biraz çapkın olsun bişi olmaz ama sadece bekarken tabii... Çok hareketli olcak anlaşılan annesi...

Oh ne gÜzel sankı keyfımızden gelmıyoruz bızım ınternet yok ıŞ yerınde adalet bakanlıĞı sınırlama getırdı ondan bakamıyorum sadece ÖĞlen arası var ondada Çok yavaŞ benım kocıŞte kahvaltı yaptı Çıktı bebıŞ olacak dıye araba bakıyo hayırlısıyla bu arada aÇıkÖĞretım deme kız benımde ÇalıŞmam lazım ama tembellık yapıyorum ara sınav kesınde fınalı ne yapıcam bılmıyorum tam doĞum zamanıma denk gelıyo ınŞallah oĞluŞum bır hafta ızın verırde sınava gırerım

evet ya bende çok gülüyorum şekercim çok komik ya ufacık boyuyla neler yapıyo sıpa ayakta gidiyorum bazen koca göbeğimi görmüyolar sanki yer vermiyolar insafsızlar daha doğrusu otobüsün çoğu öğrenci oluyo üniversiteye gidiyolar ama hepsi öküz gibi okuyolar ama insanlık yok gençlerde geçen bi yaşlı amca kalktıda yer verdi bana sağolsun ben bile utandım ama onlarda tık yokk

ooo kudretım gelmıısın pir gelmosın bu ne len bn varken sen yoktun ben sana oklava fırlattımmı ask olsun ama

kız bende işten ayrıldığımda seviniyordum rahatça nete gircem diye ama işte bir iki ay iyi giriyordum da bu aralar çok sıkıştım yaa.. Hem evişi hem yemek derken saat geçiyo derste çalışmam lazım olunca valla akşamı ediyorum. Bende daha yeni yeni başladım birde çalışmaya bu aralar günde 2-3 konu çalışıyorum 3. sınıftayım konu sayıları az ama sayfalar fazla. Baygınlık gelşyo çalışırken mesela bugün 2 ders çalışcaktım ama bir ders çalışabildim. sinemaya gidelim dedi eşim gittik ordan kayınvalideme uğradık geldik saat 21.30 olmuş o saatten sonra bir dersi daha çalışamadım yarında bir dersten iki konu çalışcam kısaymış sayfası diye. Ama pazara gidilecek yemek yapılcak. ütü var bekliyo. Akşam yemeğe gitcez sevgililer günü ya. Eşimin kursu var gidiyo iş çıkışı gitmeden yemeğini yiyo yanına veriyorum o yüzden yarın yemek yapmak zorundayım yine de. İnşallah yarın hiç olmazsa layıkıyla çalışırım. Pazartesi günü bugün çalışamadığım konuyla beraber 3 konu çalışcam 3 ayrı dersten off ki ne offf yani.. Ama benim hatan yine son zamana bıraktım ilk işten çıktığımda hatta ocak başında başlasaydım böyle sıkışmıcaktım. Birde kaynanama gittik evdeyim sıkılıyorum diye laf atıyo yemeğe alayım gelsin gitsin istiyo ama vaktim olsa. Haftaiçi gelin bir gün dedim ama yolda gelirken ders planı yapıyodum hangi gün alabilirim diye bu hafta iyi çalışabilirsem diğer haftalar rahatlıcam. Bak gördün mü evde oturmak nete girmek için yeterli olmuyor cicim yaa... Hayatım üniversite okumakla herkes adam olamıyor maalesef insanlık ölmüş yaa... Sen kaç aylıksın bu arada final zamanı mı doğuracaksın...

evet canım final zamanına denk geliyo doğumum kayıt yenilemeyecektim ama şansımı denemek istedim en azından bütünlemelere girerim dedim bu arada teyzesi biz bu perşembe 6 ayı bitiriyoruz 7. ayımıza girecez hayırlısıyla :lepi:

GÜnaydın kızlar yıne yoksunuzzzzz ben temızlık yapıcam sız gelırsenız yazın ara sıra bakarım ben

gunaydın kudretcım nasılsınız bakalım bebısde iimi oh valla bıde bız gorsek o gunlerı :)

kızlar ben bebegı 10.haftada kaybettım.1 hafta oluyor.

kanama ve düşük
kurtajda oldum..

CANIM BENİM çok sağol içime biraz su serpildi cmtsi kan değerine baktırcaktım klilik dedi anca pztsşi öğlen sonra veririz zaten pzts dr agidicem yaptırmadımm aynen banada öyle dedi ince yok bişey sonra sanki burda bir küçük bişey var ya gelişmemiş yada dış yada boş gebelikk sinişr oldumm yarın inşallah söyleerde rahatlarımm ayy senin evrene bir gelsem onun hareketlerini bir hissetsemm Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımızdada göstersin evlatrlarımızı

kanama ve düşük
kurtajda oldum..

ayyy dilekçimm çok çok geçmiş olsunn Allah sabır versin canımm çok üzüldüm valla senden ses çıkmayınca ev taşıyorsun sandım ben bir kaç kez aklıma geldin yeni evde net yokta demiştinn merak ediyordum seni üzülme canımm Allah büyük yine gelir bebişinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…