canım prl yüksek olunca regl olmayıo engelliyor içtim ilaç hemen yumurtlamışım vede hamile kalmışım sende regly olmana engel neyse içersin ilacı olursun hemen bak stres yapma o zaman daha çok gecikir relax olmaya çalış ama dr gitmeyi ihmal etme eşinde söyle artık korunmayı bırakın zaten şu durumda olmaz ilaçları iç bu arada çalışmaya devam bizim öyle oldu valla hem ilaç içiyordum hem çalışıyorduk biliyorsun
arkadaşlar ben bugün ne olur ne olmaz diye gebelik testi aldım yaptım ama 3 dk bekledim başında sonra kutudunda çöpe attım eşim geldi ona bişi demedim dışarda bişiler yedik hemen hemen bir saat kadar sonra geldik benim içime kurt düştü kutuyu açıp tekrar baktım çok çok silik bir çizgi vardı ama kızrmızı bile diyemem. Yakındna bakınca belli olmuyor ama ışığa tutunca yada uzaktan bakınca belli oluyor göz yanılması da olabilir. ama çok çok silik. Yarın bşr daha yapsam belirginleşirmi varsa eğer yoksa dr gitsem kan testinde çıkar zaten yarından sonra randevu alcam regli olmazsam kesin beta hcg yapar ama yorumlarınızı bekliyorum eğer gebelik testi yaptıysanız..
uleyyyyn
bi tek benim fikrim mi değişik yani.ben mi yanlış anlıyorum silik çizgi görünüyor demiş ne demek yani bu.çizgi ya vardır ya yoktur.şimdi var mı yok mu anlayamadımki ben.çok silik olabilir ama renginin kırmızı olması gerek.sen bize şu aletin resmini atsana biz öyle karar verelim hehe :))))
neyse hakkında hayırlısı canım,inşallah gebeliktir diyorum,öyle de hissediyorum.öptüm mucuk mucuk,
ben yemeğe gidiyoruuum.
çigdemcım oyun oynamıyomusun artık.oyunda sözleşmelri geır yollayabılırsın.param var artık,borcumu ödeyebilirim.bide sebze ogetmenı oldumbende .)
canımcım sen şu testi bi tekrarlasana.zor bişi değil yapıver bidaha hadi.ama çişini tut ondan sonra yap heee.mutlaka.
canımm doktorumu aradım bana gözükmeden farlutal alma dedim beklicem gelmese bişe çarşambaya kadar ama testi yarın sabah idrarımla yapmaya karar verdim. Hem daha fazla gün geçmiş olur olmazsam o zamana kadar hem de sabah idrarı daha kesin oluyor diye... Belki de kafamda o şıkkı elediğm için bu kadar rahatımdır ama bir gün daha beklemek daha kesin olacağı için tekrar tekrar yapmak zorunda kalmam.. Ben yumurtlamamda sorun olduğunu düşünüyorum geçen ay o kadar umutlandım fos çıktı.. estradiolda yüksek zaten. Yarında yaparım yine de sonra da dr bakar artık...
meraklı ozim naberrr
sabah yapar yapmaz bise haber vermeyi unutma.ben çok meraklandım :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?