Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm prolaktin olsa sorun değil biliyorum ilaç içiyosun düşünce hamile kalabiliyorsun ama bunda yumurta rezervi azlığından söz ediliyor ne ilacı verilecek ne işlem uygulanacak bilmiyorum. Ne kadar sürer onu da bilmiyorum. Gerçi hiçbirşey bilmiyorum ancak reglimi olcam da yumurtlama gününü beklicemde dr bişi dicek. Hormonlarda geçen ay bi estradiol yüksek çıktı işte ama onun hakkında hiç yorum yapmadı ben netten araştırdım rezerv azlığı diye okudum hem dr yumurtama bakmak için neden çağırsın sonra demekki gerçekten böyle birşey var ama o zaman diyecek. Bilmiyorum bakalım göreceğiz...

arkadaşlar ben bugün ne olur ne olmaz diye gebelik testi aldım yaptım ama 3 dk bekledim başında sonra kutudunda çöpe attım eşim geldi ona bişi demedim dışarda bişiler yedik hemen hemen bir saat kadar sonra geldik benim içime kurt düştü kutuyu açıp tekrar baktım çok çok silik bir çizgi vardı ama kızrmızı bile diyemem. Yakındna bakınca belli olmuyor ama ışığa tutunca yada uzaktan bakınca belli oluyor göz yanılması da olabilir. ama çok çok silik. Yarın bşr daha yapsam belirginleşirmi varsa eğer yoksa dr gitsem kan testinde çıkar zaten yarından sonra randevu alcam regli olmazsam kesin beta hcg yapar ama yorumlarınızı bekliyorum eğer gebelik testi yaptıysanız..

canım gebelık olsaydı çizgi hemen belirginleşirdi,
1saat sonra dıyosun 2.çizgi net bı sekılde çıkardı olsaydıı eger .bwn bıkaç kere karşılaştım böle durumla.
hep fos çıktı.
amakalbını temıztutu ınş vardır bısıler

günaydın dejavucum
ben kadrişin tam tersi düşünüyorum. silik de olsa gebelik vardır.hcg henüz yükselmediğinde çizgi silik çıkar.henüz çok başında olabilirsin gebeliğin.testi tekrarla kesinlikle.
kadrişim 1 saat sonra geri gelip bakmış arkadaş.belkide çöpe attığı gibi gelmiştir çizgi zaten.hadi hayırlısı diyelim.bana gebelik gibi geldi.

günaydın kıslar

dejavu canım bende kadrişime katılıyorum
3 dk bekledim diyosun varsa ilk seferde çıkıyo yani 1-2 dakika içinde beliriyo
genede kan testi yaptır inşallah biz yanılıyoruzdur canım

selam kızlarrrr nabıynuz bakimmm
dejavu canım inşallah vardır ama bende kızlar gibi düşünüyorum olsa anında çıkıyor bende hep aylarca baktım ışıkta hep vardı çizgi ama olunca cotrol çizgisi gibi anında çıkıyor senin o gördüğün 2 çizginin yeri canım eğer gebelik olsa o yer koyu kırmızı oluyor hatta idrar koymadan da ışıkta bakınca yerlerini görüyorsunn hakkında herşeyin hayırlısı canımm

Hepinize yaptığınız yorumlar için teşekkürler kızlar. Dayanamayıp eşime de gösterdim o da birşey görmediğini söyledi. Daha önce yaptığımda hiç öyle bir çizgi görmemiştim ama hiçte emin değilim zaten olsa daha belirgin olurdu tahminimce çünkü dün reglimin üstünden 34 gün geçmişti yani ben genelde 30 günde bir oluyorum reglimi düzenli olduğunda 3-4 günlük bir gecikme var o kadar gecikmede daha belirgin olması gerekirdi.. Bu hafiflikte bir çizgi ancak regli gecikmeden önce yapılırsa öle çıkar ki ben orda çizgi olduğundan bile emin olamıyorum o kadar silik. Tekrar test yapmıcam dr dan randevu alcam zaten birazdan haftasonuna alabilirsem gitcem kan testi yapar zaten varsa çıkar. Reglim geciktiği için moralim bozuldu bende bir neden arıyorum sanırım kendimce.. Hala yom işte bugünde bakalım ne çıkacak. Tekrar hepinize teşekkürler...

uleyyyyn
bi tek benim fikrim mi değişik yani.ben mi yanlış anlıyorum silik çizgi görünüyor demiş ne demek yani bu.çizgi ya vardır ya yoktur.şimdi var mı yok mu anlayamadımki ben.çok silik olabilir ama renginin kırmızı olması gerek.sen bize şu aletin resmini atsana biz öyle karar verelim hehe :))))
neyse hakkında hayırlısı canım,inşallah gebeliktir diyorum,öyle de hissediyorum.öptüm mucuk mucuk,
ben yemeğe gidiyoruuum.

ya hayatım valla bilmiyorum muallakta kaldım bende. Daha öncede geciktiği zamanlarda test yaptım ama hiç böyle bir çizgi görmedim. Yanii testin kendisinden öle bir çizgi olduğunu sanmıyorum. Ben çöpe atmıştım baktım tekrar ama bakar bakmaz gözüme çarptı ama sonra baktıkça sanki yokmuş gibide geldi nasıl desem çok çok açık birşey. Aslında ben başka bişi sorcam bu test olayını bugünde yapsammı. Çünkü dr randevu aldım ama ancak çarşamba gününe alabildim. Farlutal kullanayım diyorum ama ya hamileysem bir ihtimal küçük bir ihtimal ama. Doktor muayene etmeden de bunu bilmeme imkan yok. kan testi yapılması lazım. Yani be farlutali bu akşam direk alayımmı bir test dah yapıp ondan sonra mı içeyim eğer içersem ama gebelik varsa bir sorun olurmu...

canımcım sen şu testi bi tekrarlasana.zor bişi değil yapıver bidaha hadi.ama çişini tut ondan sonra yap heee.mutlaka.

çigdemcım oyun oynamıyomusun artık.oyunda sözleşmelri geır yollayabılırsın.param var artık,borcumu ödeyebilirim.bide sebze ogetmenı oldumbende .)

çigdemcım oyun oynamıyomusun artık.oyunda sözleşmelri geır yollayabılırsın.param var artık,borcumu ödeyebilirim.bide sebze ogetmenı oldumbende .)

canım ben geçen yazdım sana ne gönderdin bilmiyorum silinen bahçenin not defterine yazmıştım sen söyle ben yollıyımm borcum varsa onloarıda söyle valla hatırlamıyomm söyle gönderiyim hemen

canımcım sen şu testi bi tekrarlasana.zor bişi değil yapıver bidaha hadi.ama çişini tut ondan sonra yap heee.mutlaka.

canımm doktorumu aradım bana gözükmeden farlutal alma dedim beklicem gelmese bişe çarşambaya kadar ama testi yarın sabah idrarımla yapmaya karar verdim. Hem daha fazla gün geçmiş olur olmazsam o zamana kadar hem de sabah idrarı daha kesin oluyor diye... Belki de kafamda o şıkkı elediğm için bu kadar rahatımdır ama bir gün daha beklemek daha kesin olacağı için tekrar tekrar yapmak zorunda kalmam.. Ben yumurtlamamda sorun olduğunu düşünüyorum geçen ay o kadar umutlandım fos çıktı.. estradiolda yüksek zaten. Yarında yaparım yine de sonra da dr bakar artık...

sabah yapar yapmaz bise haber vermeyi unutma.ben çok meraklandım :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…