Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ben kurtaj oldum.dr.bırsey soylemedıuı.ben ana saglıga sordum 6 ay..dıyor.
bende beklemem dıyorum..nasıp artık..inşallah hayırlısı olur..

kızlar benim 1'e kadar yemek yemiş olama gerekiyo.bırakamadım sizi.
işçilerin yemek saati geliyor sonra.gitmem gereeek ama hemen gelirim
belki bulurum sizi yine.

afıyet bal seker olsun ösnurcum...Şeniz

sen yedınm yemegını tatlım...

üzülme canım benimm sen söyleyince birden aklıma takıldı işte erken diyorsanız öyledir ben bilmiyorum ne zaman başlar zaten de sadece bende yok diye söyledim ee başka neler yapıyorsun evini taşıdın mı yerleştinmi hayırlısı ile

boshayallersmile ben kaçtım kızlar...artık yenı bebek çalısmaları baslar bızde..inşallah saglıkla gelır bızede...allah ısteyen harkese versın...öptum..

tasındım canım 15 gun oluyot..artık yenı evdeyız..öptum canım..gorusmek uzere yıne...herkese selam... :enbuyukkk:

valla benımkı o kadar erken basladıkı anlatamam öluom resmen mıde bulantısından bazen bı ara gecıo gıbı oluo hemen supheye dusuom yaakaydirigubbakcemile3

sevalimm etme yaavv kalpten götürcenn beniii

sen dayak istiyomusun bakiim klava:
herkesin aynı olmaz.
hem daha erken sonra başlarsa
çok ararsın bu günleri.fena bişey.
hem çalışıyosunda dua et olmasın bulantıların.
benim olsaydı napardım,sabahın köründe işe geliyorum.
burdakilerde bilmiyo hamile olduğumu.

guzel dıleklerınıze tesekkur ederım..10.haftada kanama çok oldu..düşük olcaktı kurtaj yaptı dr.
bakalım bır daha bebiş ne zaman olur..allah hayırlısını versın tabı..önce saglık...

tekrar çok geçmiş olsun.. Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin İnşallah... Böylr olacağı varmış... Tez zamanda nasip olsun İnşallah...

ya kızım cıgdemım ne gusel ıste ya hemen syupheye dusme sen senın cok yenı daha hem herkeste olucak dıye bı kaıdede yok sekerım bak kızların hıc bırınde olmuoo sadece bende var kendı kendıne kuruntu yapma kusummm uzme kendınııı

üzülme canım streste olma bak prl bunlardan çıkıyor biliyorsunn geçikmedende dr agit şekerr

evet biliyorum cnm tam 5 ay ilaç kullandım o meret yüzünden geçen sene ama geçen ayki tetkikllerde hala düşüktü gerçi 20 iydi o kadarda düşük değil ama zararsızdı yinede reglşm gecikmişti o zamanda. Dr hormonlarla ilgili bişi demedi hatta estradiolle ilgilide bişi demedi sadece farlutal söktürücü verdi içtim hatta o gün iki tane içtim sabah reglimi olmuştum. Bu sefer yine gecikti. Artık yumurtlama günümü beklemicem basın diye tabii reglim geciktiği için yarını da bekleyip haftasonu gitcem bi hormın testi daha yaptırcam ve muayane bakalım ne diyecek ne çıkacak. Geçen şubata kadar oysaki nasılda iyiydi herşey prolaktinin yükselmesiyle başladı ve öyle gitti. o bitti kist çıktı o eridi yine ne varsa artık. off kadın olmak ne zor ama herşey Allah'tan takmıcam kafama artık herşey olacağına varır bakalım... Birde bir sorun yoksa bile regli olamıyordak yumurtlama olmuyor demek oluyor değilmi yani ilaçla regli olsak bile bebiş olmaz o yüzden regli nedne geciikiyor araştırılıp düzene sokulması lazım öncelikle...

canım prl yüksek olunca regl olmayıo engelliyor içtim ilaç hemen yumurtlamışım vede hamile kalmışım sende regly olmana engel neyse içersin ilacı olursun hemen bak stres yapma o zaman daha çok gecikir relax olmaya çalış ama dr gitmeyi ihmal etme eşinde söyle artık korunmayı bırakın zaten şu durumda olmaz ilaçları iç bu arada çalışmaya devam bizim öyle oldu valla hem ilaç içiyordum hem çalışıyorduk biliyorsun

süpürgeli cadıları görmüştüm ben oklavadı cadı da seni gördüm hemen kapıyon oklavayıı naniknanik kızma işte oturduğumuz yerden üretiyoz sıkıntı kadınların işi bu endişe vesvese akannehir ozimm ya sen teslerini nerde yaptırıcan ben hastanede yaptırıyorum ama çok pahalı gelmeye başladı sen özel muayeneye gidiyorsun dimi peki doğum nerde yaptırcakmış konuştunuzmu

çidoş
ben kan tahlillerini devlet hastanesinde yaptırıyorum.2 li testi de devlette yaptırıcam.
sadece muayenelerim doktorun özel muayenehanesinde oluyo okadar.nerde doğum yapacağımı konuşmadık ama ben ethica incirli olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…