kızlar benim 1'e kadar yemek yemiş olama gerekiyo.bırakamadım sizi.
işçilerin yemek saati geliyor sonra.gitmem gereeek ama hemen gelirim
belki bulurum sizi yine.
dilekçimm canım çok geçmiş olsunn tekrar ya mide bulamtım falan kayboldu dedinn ayy benim hiç olmadı kii içime kurt düştü şimdi ne göğsüm acıyoo ne çişim geliyoo ne bulantı hiçbirşey yok gayet normalim hatta bilmesem yok diycemm töbe töbee
ya croscum..üzme benı..anlatıgıma pişman oldum...herkesın kı bır olmaz hayatım...benımkı boyle oldu..allah oyle yazmıs ben ne yapsam zaten dusecektı...
hamılelık belırtılerın için daha erken canım.ç..hemen olmaz..bekle..allah hayırlısını versın canım..
sen yedınm yemegını tatlım...
üzülme canım benimm sen söyleyince birden aklıma takıldı işte erken diyorsanız öyledir ben bilmiyorum ne zaman başlar zaten de sadece bende yok diye söyledim ee başka neler yapıyorsun evini taşıdın mı yerleştinmi hayırlısı ile
valla benımkı o kadar erken basladıkı anlatamam öluom resmen mıde bulantısından bazen bı ara gecıo gıbı oluo hemen supheye dusuom yaakaydirigubbakcemile3
sevalimm etme yaavv kalpten götürcenn beniii
guzel dıleklerınıze tesekkur ederım..10.haftada kanama çok oldu..düşük olcaktı kurtaj yaptı dr.
bakalım bır daha bebiş ne zaman olur..allah hayırlısını versın tabı..önce saglık...
üzülme canım streste olma bak prl bunlardan çıkıyor biliyorsunn geçikmedende dr agit şekerr
evet biliyorum cnm tam 5 ay ilaç kullandım o meret yüzünden geçen sene ama geçen ayki tetkikllerde hala düşüktü gerçi 20 iydi o kadarda düşük değil ama zararsızdı yinede reglşm gecikmişti o zamanda. Dr hormonlarla ilgili bişi demedi hatta estradiolle ilgilide bişi demedi sadece farlutal söktürücü verdi içtim hatta o gün iki tane içtim sabah reglimi olmuştum. Bu sefer yine gecikti. Artık yumurtlama günümü beklemicem basın diye tabii reglim geciktiği için yarını da bekleyip haftasonu gitcem bi hormın testi daha yaptırcam ve muayane bakalım ne diyecek ne çıkacak. Geçen şubata kadar oysaki nasılda iyiydi herşey prolaktinin yükselmesiyle başladı ve öyle gitti. o bitti kist çıktı o eridi yine ne varsa artık. off kadın olmak ne zor ama herşey Allah'tan takmıcam kafama artık herşey olacağına varır bakalım... Birde bir sorun yoksa bile regli olamıyordak yumurtlama olmuyor demek oluyor değilmi yani ilaçla regli olsak bile bebiş olmaz o yüzden regli nedne geciikiyor araştırılıp düzene sokulması lazım öncelikle...
sen dayak istiyomusun bakiimklava:
herkesin aynı olmaz.
hem daha erken sonra başlarsa
çok ararsın bu günleri.fena bişey.
hem çalışıyosunda dua et olmasın bulantıların.
benim olsaydı napardım,sabahın köründe işe geliyorum.
burdakilerde bilmiyo hamile olduğumu.
anammm ozım kız ethıca ıncırlıye yakınmısın sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?