Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben nısa hastanesıne gıdıorum kontorule yenıbosna orda dusunuorum ama orasıda pek kazık ya

ozimm ya hangi devlet hastahanesine gidiyorsunn hangi testi yaptıracağını kendi dr um mu söylüyor sonra hastaneye gidip ben bunu yaptırmak mı istiyorum diyorsun yoksa ordada dr mı gözüküyorsun

cnm ben nısa hastanesıne gıdıorum kontorule yenıbosna orda dusunuorum ama orasıda pek kazık ya

wsevalim valla hastahaneler kazıkk daha bebiş yeni biz 2,500 tl falan harcadıkk kalp atışı bile yok daha bide sonra yok 2 test yok 3 test anamızı ahlatcak bunlar

aynen cıdos yaa valla bazı özel hastaneler kabul etmıolar bıde baska yerd yapılan tahlıllerı falan

aynen cıdos yaa valla bazı özel hastaneler kabul etmıolar bıde baska yerd yapılan tahlıllerı falan

aaa yok artıkk onlara ne istediğim yerde yaptırırım aa bilmem ben hep aynı yerde yaptırdım acaba benimkide kabul etmezmi bende bırakırım orayı valla

seval bide kzılar sağlık ocağına dosya açtırılıyo falan demişti sen yaptın mı öyle işlem

çiğdemcim benim doktor arkadaşım var hastanede.gidiyorum o giriyo tahlillerimi bu konuda şanslıyım.normalde sıra alıp kadın doğumdan tahlilleri yazdırmam gerekirdi.sonuçlar çıkınca da bana mail atıyo ben çıkartıp doktoruma götürüyorum ama 2li test için bizde süleymaniye doğumevinden randevu alacaz.daha eşim fırsat bulup gidemedi.

sağlık ocağına da kayıt olmadım.2 li testgünü işe gitmem hepsini hallederim diye düşünüyorum.

sevalcim mahallendeki sağlık ocağına kayıt oluyosun.onlarda bebeğine ultrasonda yada başka bi aletle bakıyolarmış galiba kalp atışını bile duyuyomuşsun bazılarından duyduğuma göre.20.haftadan sonra tetanoz aşını yapıyolar ve bebek doğduktan sonra onun aşılarını da yapıyolar.hepsi ücretsiz.

ohh ya ozi yırtmış işii ben ne yapsam yahuu seval ne etcezz kıss bizde bir formül bulmamamız lazım şu tahlil olayına burda bir arkadaşım var oda özele gidiyor onunda labaratuvarda çalışan arkadaşı varmış oda orada hallediyor tüh bee dedim benim hiç öyle tanıdıklarım yok sağlık sekteründe çocuğumu kesin doktor yapıcamm bari yaşlanaınca rahat edelimmm

valla cıdosum benmde yok napcaz bılmıom yatırcaz paraları gıbım gleıoo

kıs çiğdem ne 2500 tl si
ay 2 aylıkken 2500 tl olursa sen doğurana kadar bi 10000 tl falan harcarsın
ne pahalıymış orda hastaneler yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben tüm hamilelerden ve doğuranlardan fikir aldım kıslar
eşimin iş arkadaşı bi bayan ver onunda burdaki devlet hastanesinin başhekimi arkadaşı onala konuştuk
burda dün benim gittiğim doktoru önerdi hepsi anlaşmalı gibi.
bende direk devlet hastanesine gidip tüm kontrolerimi orda yaptırıyorum
ben sadece 2 kez özele gittim şimdiye kadar
o da bi kanamam olduğunda birde kalp atışını duymaya gittiğimde o kadar onda da her gidişte 20 tl verdim istanbul pahalı şehir anacım buraya gelin siz
bakın bana 5 yıl oldu istanbulu terki diyar edeli ama doğuştan ankaralı gibim oldum :) aklinialirimsmile

ben doğumada burda büyük doğum evi var onun hemen karşısında özeli vermış
200 tl veriyomuşsun gecelik sanırım ama ilgi süper diyolar.
orda düşünüyorum Allah kısmet ederse inşallah

sağlık ocağıda beni buldu zaten
kayınvaldemlere telefon etmişler
hastaneden kaydım gitmiş oraya hemen aramışlar kayıt zorunluluğu var gelsin diye
gittim sağlık ocağına bu seferde 12. haftada kayıt yapılıyo
12. haftanda gel dediler
bende orda kızdım hemşireye
dalga mı geçiyosunuz siz hem hemen gelsin diyosunuz hemde sonraya atıyosunuz dedim
kadın ilkten sessiz bişi sandı beni sonra ben sert çıkınca
tamam nurten hanım sizinkinide erken yapalım o zaman madem çalışıyosunuz diyo :))))
nisanın 21 inde gelin ilk tetanoz aşınızı yapalı dedi sonra da :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…