Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah yapar yapmaz bise haber vermeyi unutma.ben çok meraklandım :sm_cool:

tamamm haber veririm meraklı arkadaşım ama sanmıyorum gerçekten geçen ay gecikmeseydi ilk gecikmesi olsa umudum olurdu ama bir sorun var ama bilmiyorum umarım öyledir. Dr dan da randevuyu çarşambaya alabildim gitcem söktürücü kullanma bana gelene kadar dedi bekliyorum sanırım önce kan testi yapacak gebelik yoksa verecek farlutali o güne kadar olmazsam. Ahhh keşke bebek gelse ama çok çok az bir ihtimal keşke o çizgi göz yanılması olmasa belki de geç yumurtlamışımdır diye avutuyorum kendimi ama eşim kendinden çok emin ve ikna aedemiyorum bir daha ki ay için ne zaman dediysek o zaman olsun diyo yani nisanda...

canım ne biçim şeymiş o öyle hem çağırıyorlar hem de sonra gel diyorlar. Ne zaman gidersen git kaydını yapmak zorundalar. Bizde yaptırdık daha yeni. Evlendikten sonra buraya gelince sağlık ocağımız değişmiş yeni kayıdolduk ama gittik hemen kaydımızı yaptılar. Hamile olmakla kayıdın alakası yokki kaydını yapar 12. haftada giderdin iğnemi yapacaklar ne yapcaklaesa yaparlar hep prosedür işte...

Ozicim hayatımm biraz önce regli oldum sonunda... Bugün 35. günümdü ve oldum çok rahatladım... Kızımm geçen ayda içime doğuyor hamilesin demiştin bu seferde öyle dedin sen artık içime doğmuyor hamile değilsin de belki o zaman olurum:) Şaka bir yana vaktinde regli olmak ne kıymetliymiş insan bu dönemlerinde anlıyor.. Kendinden regli olabildiğime göre demekki bir sorunum yok çok mutlu oldumm.... :)))

mafoldumben

demekki ilaca başlamak için önce bi süre beklemek gerekiyomuş.iyiki dr.hemen randevu vermemiş de beklemek zorunda kalmışsın.herşeyde bi hayır vardır diye boşuna dememişler.kocanın da istediği olmuş oldu işte ama sen söylemeseseydin ona regl olduğunu bi korkutsaydın onu yerimseniben ne tepki verecekti bakalım hehe.
neyse canım inşallah istediğiniz tarihe denk gelir artık.az kaldı bak zamanda nasıl geçiyor.

günaydın her bikes

gelin hadiii bugün hava çok güzel,güneş parlıyo ya içim açıldı.

valla oldum işte. Doktorumu aradım tekrar şimdi çarşamba randevumu iptal ettik 3 martta muhtemel yumurtlama günümde gitcem. Ama dr sana yumurtlama ilacı vermiş miydik dedi yok dedim bende heralde estradiol yüksekti ya ondan öyle söyledi. Bakalım aetık göreceğiz yumurtlarımız nasılmış. Valla eşim kendinden çok emindi yok biliyorum diyordu ama ben marta kandırmayı başardım. Aslında pek kandırmada değil benim büyük ihtimal regli ritüelim 35 gün ve bir daha ki reglim muhtemelen 25 martta olacak ve yumurtlamam da nisanın 4 ü gibi oluyor ve nisana girmiş oluyoruz. Dün biraz ık mık etti nisanın başı daha felan diye ama sanırım ikna oldu da şöyle bir sorun var bacım sana danışayım. Nisanda o tarihte yani 4 ünde benim açıköğretim sınavı var o sorun değil eşim üniversite hocası ve bu sene şehi dışıına sınav gözetmenliğine gitcek 5 inde ancak gelir sonra da ben İstanbul'a gitcektim kurs yok sınavdan sonraki hafta Salı gitcektim Cuma'da eşim gelip haftasonu kalcaktı beraber döncektik ama ben tam yumurtlama günlerinde İstanbulda olursam geldiğimizde de birkaç gün belki kalcak bize düşük ihtimal olcak. Acaba 2. hafta mı gitsem anneme bahane uydrup İstanbul'a. Birde nisan başı hamile kalırdam mayıs başı öğrencem mayıs sonu final sınavı var çok etkiler mi 1.5 ayda çok mid bulantısı felan yapar mı.. Yoksa ben riske atmayıp 29 nisanki reglimden sonra başlasam da haziran başı gibi mi öğrensem ama zaten ilkinde hamile kalmak kolay değil ki bir akıl ver şaşırdım kaldım. Yani; ilk hafta İstanbul'a gidip gelince birkaç gün mü çalışma yapalım, yoksa İstanbul'u bir hafta erteleyip anneme birkaç gün kalmayı göze aklıp yumurtlama günümde full çalışayımmı yoksa bir daha reglimde yani nisan sonundan sonra mı başlıyım.. Ay çok uzun oldu yaaa... kaydirigubbakcemile3

canım yaaa bukadar kafanı karıştırma.planlarını bozma,olacağı varsa olur zaten.
yumurtlamadan öncede çalışsan olur.siz beraber olduğunuz zamanları değerlendirin.
hemen olacağıda kesin değilki hem planlarını ertelediğine pişman olma sonra.oluruna
bırak bu ay bence.

selamm kızlarrrr hayırlı cumalarrrr folikler elevitler içildimiiii
nurtennnn ses ver kıss duydunmu depremii korkmasın inşallahhh
ozimmm naberrr
dejavu canım benimm kafan çok karışmışş kıyamam sen martta başla çalışmaya hiçbir planınıda bozma olacağı varsa olur bak nurtişin ayda 2 çalışmaya bebiş tuttu sende relax ol olursa olur olmassa zaten olmazz tutarsa rahatsızlıklar hemen başlamıyor zaten bak ben 5 hafta oldu tık yok bilmesem hamile değilim diycemm

doğru söylüuyorsun zaten bu ay bişi olmıcak bir daha ki reglimi olcam ondan sonra.. Ben yine anneme gideyim yaa kalan zamanda da deneriz olursa olur. Olmazsa bir daha ki aya kalır napalım. Ben hiç olmazsa reglimi olabildim ya bu da yeter... Eşime desem İstanbul'a git der zaten işine de gelir onun. Strese sokma deyip duruyo dün akşam ben stresin büyüğünü yaşıyorum regli yolu gözle, yumurtlama oluyormu düşün hesap yap ne zaman regli ne zaman yumurtlama günü diye beyefendi oturduğu yerden stres olsun... Erkekler bizim yerimize geçsin bakalım kolay mı...

çiğdeminde dediği gibi belirtiler hemen başlamıyor.6-7 hafta falan sonra.
hem belki hiçbişeyinde olmaz.

martta başlayamıcam cnm eşim eınavım var diye istemiyor nisan diye konuşmuştuk geçen seneden illa o zaman olsun diyo mart reglimi de olcam ondan sonra yumurtlama günlerimde ancak başlıcaz. Ama ben hesaplayıcıdan hesapladım tüm yumurtlama günlerimde İstanbul'da olcam şansım olmayacak zaten eşimde yol yorgunu olcak tekrar bir hafta arayla da İstanbul'a gidersek daha da yorgun düşecek. Kışın zaten gelemiyor ders programı yoğunluğundan bu sefer gelmek istiyor o yüzden kararımı verdim nisanın 2. haftası gitcem o hafta da lurs var ama ekerim yine fazla kalırım annemde boş geçirmek istemiyorum zaten ilk seferde olcak mı olmıcak mı bilemem bir ayımı boşa geçirmiyim. yumurtlama günümde gitcem bu ay dr bakcak inşallah onda da bir sorun yoktur... Hakkımızda hayırlısı artık..

çiğdeminde dediği gibi belirtiler hemen başlamıyor.6-7 hafta falan sonra.
hem belki hiçbişeyinde olmaz.

olsa bile evdeyim zaten çalışmıyorum yattığım yerden de çalışırım derslere sorun olmaz. Ben inşallah bir daha ki reglimden sonra başlıcam şans dileyin şimdiden hamişler bana.. Bende katılayım aranıza.... Ne güzel sadece aylar olur aramızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…