- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.221
sabah yapar yapmaz bise haber vermeyi unutma.ben çok meraklandım :sm_cool:
sağlık ocağıda beni buldu zaten
kayınvaldemlere telefon etmişler
hastaneden kaydım gitmiş oraya hemen aramışlar kayıt zorunluluğu var gelsin diye
gittim sağlık ocağına bu seferde 12. haftada kayıt yapılıyo
12. haftanda gel dediler
bende orda kızdım hemşireye
dalga mı geçiyosunuz siz hem hemen gelsin diyosunuz hemde sonraya atıyosunuz dedim
kadın ilkten sessiz bişi sandı beni sonra ben sert çıkınca
tamam nurten hanım sizinkinide erken yapalım o zaman madem çalışıyosunuz diyo :))))
nisanın 21 inde gelin ilk tetanoz aşınızı yapalı dedi sonra da :))))
Ozicim hayatımm biraz önce regli oldum sonunda... Bugün 35. günümdü ve oldum çok rahatladım... Kızımm geçen ayda içime doğuyor hamilesin demiştin bu seferde öyle dedin sen artık içime doğmuyor hamile değilsin de belki o zaman olurum:) Şaka bir yana vaktinde regli olmak ne kıymetliymiş insan bu dönemlerinde anlıyor.. Kendinden regli olabildiğime göre demekki bir sorunum yok çok mutlu oldumm.... :)))
mafoldumben
demekki ilaca başlamak için önce bi süre beklemek gerekiyomuş.iyiki dr.hemen randevu vermemiş de beklemek zorunda kalmışsın.herşeyde bi hayır vardır diye boşuna dememişler.kocanın da istediği olmuş oldu işte ama sen söylemeseseydin ona regl olduğunu bi korkutsaydın onu yerimseniben ne tepki verecekti bakalım hehe.
neyse canım inşallah istediğiniz tarihe denk gelir artık.az kaldı bak zamanda nasıl geçiyor.
canan hnm
siz nerelerdesiniz.bi gelip kaçıyosunuz.
sen niye aşağıdaki listede gözükmüyonn şekerrr de bakimm
canım yaaa bukadar kafanı karıştırma.planlarını bozma,olacağı varsa olur zaten.
yumurtlamadan öncede çalışsan olur.siz beraber olduğunuz zamanları değerlendirin.
hemen olacağıda kesin değilki hem planlarını ertelediğine pişman olma sonra.oluruna
bırak bu ay bence.
selamm kızlarrrr hayırlı cumalarrrr folikler elevitler içildimiiii
nurtennnn ses ver kıss duydunmu depremii korkmasın inşallahhh
ozimmm naberrr
dejavu canım benimm kafan çok karışmışş kıyamam sen martta başla çalışmaya hiçbir planınıda bozma olacağı varsa olur bak nurtişin ayda 2 çalışmaya bebiş tuttu sende relax ol olursa olur olmassa zaten olmazz tutarsa rahatsızlıklar hemen başlamıyor zaten bak ben 5 hafta oldu tık yok bilmesem hamile değilim diycemm
çiğdeminde dediği gibi belirtiler hemen başlamıyor.6-7 hafta falan sonra.
hem belki hiçbişeyinde olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?