Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs ben deprem falan duymadım
gecede hiç uyuyamadım ama niye duymadım bilmiyorum
eşimde duymadı üstelik ev 5. katta genede duymadık
depreme dayanıklı bina diye raporu ver evin ondan mı duymadık ki acep kaydirigubbakcemile3

inşallah canım Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana Aminnn

anna ne güsel işte kıs hiç duymaa zatennn kıs nurten 99 depreminde ist daydın dimi

dejavucum canım gözün aydın
hadi aramıza tez zamanda gelirsin inşallah sende
ama sakın hesap yapma ,
hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyo
Allah hayırlı zamanını çok iyi biliyo merak etme sen
bak kendimden örnek veriyim ben çok büyük konuştum evlenirken
2 sene kesinlikle çocuk düşünmüyorum asla diyodum. sonra 1 yıl korundum zor dayandım artık çok istemeye başlamıştım sonra 2 senede kendiliğinden olmadı çocuğumuz. Ve 2009 ocak ayında ben hamile kaldım. bu seferde kayınvaldemlerle oturuyodum orası 2+1 biz zor sığıyoduk eşime evi ayıralım daracık oda eşyalar üstüste bebeği nereye koycaz dedim. Kayınvaldem de bana haklı olarak kızdı o zaman bi çocuk mu sığamayan aramıza da henem evi ayırmak istiyon dedi. ( hoş çocuk bahenemdi ama :) ) Sonra ondada inat ettim benim eşyalarım üst üste nereye sığdırcaz diye Allah da senmisin böle yapan dedi ve bebeğimin kalp atışını duyamadık 9. haftada kürtaj oldum. Sonra ev aldık çok borçlandık 9 ay oldu evi alalı beyaz eşya borcu bitti az rahatladık biz sonra ben hamile kaldım. Allahıma şükürler olsun ki sorunsuz şu anda. Yani biz ne dersek diyelim Rabbim vereceği vakti zamanı iyi biliyo sen kendini kasma canım.

inşallah canım Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana Aminnn

anna ne güsel işte kıs hiç duymaa zatennn kıs nurten 99 depreminde ist daydın dimi

evet ya istanbuldaydım o zaman daha lisedeydim ben :))
Allahım bidaha yaşatmasın öyle büyük afetler.
Az daha devam etseydi o zaman deprem kesin annemlerin evde giderdi çünkü çok hasar gördü depremde

evet ya istanbuldaydım o zaman daha lisedeydim ben :))
Allahım bidaha yaşatmasın öyle büyük afetler.
Az daha devam etseydi o zaman deprem kesin annemlerin evde giderdi çünkü çok hasar gördü depremde

AMİNN CANIM aLLAH BİR DAHA YAŞATMASIN HİÇ KİMSEYE :Saruboceq:

İnşallah canım Rabbim cümle isteyen herkese hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin..

Doğru söylüyorsun canım Allah ayarlıyor herşeyi ayarladığı gibi onunda zamanını Yaradan ne zaman ol derse o zaman oluyor biz ne kadar hesaplasak ne kadar plan yapsak boş aslında ama insanoğlunun elinde değil işte.. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşallah... Senin de gözün aydın Allah ne güzel kararlamış karar vermiş senin adına.. Şimdi rahatça büyütürsün kendi evinde bebeğini... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayatım....

Herkese slmlar arkadaslar nasılsınz.
Prolaktımın dusmus yamzısmıydım buaray.artık kendılıĞne bırktık bıuzde.Çzaten doktorumzda muayenhanesını kapatmıŞ hastaned eılĞılenırım dıyor ama ordada nekadr olck.zaten artık bı sorunda yok.gıtmıcez doktora.

canan hnm
siz nerelerdesiniz.bi gelip kaçıyosunuz.

BENMİ :kedi: BURDAYIM ÖRTMENİM sempatiksalakcinni

sen niye aşağıdaki listede gözükmüyonn şekerrr de bakimm

çiçim artık istemiyom bebek falan, vascaydım...

kuzu hadi hayırlısı, değerin düşmüş :lepi: bak gör 2 aya kalmadan gebesin opuyorumnanaktan

canım prolaktinin düşmüş başka da sorun olmadığına göre artık hamile kalabilirsin tabii reglini de takip et bakalım zamanında reglini de olursan inşallah gelir bebişin sana. Bende 35. günümde umduu kesmişken regli oldum yumurtlama günümde dr çağırdı geçen ay estradiol yüksek çıkmıştı bir bakcak inşallah onda da sorun yoktur.. Allah kısmet ederse bir daha ki ay düşünüyoruz bizde bu ay sınavlarımdan dolayı isteyemiyorum. İnşallah tez zamanda hayrlı haberler alırsın...

ahh canım o gec adet görem nedır çok iyi bilirim 3 yıldır düşüğümdne sonra benım gununde adet gördugum sayılıdır.

kızlarrrrrrrr noluo burda bakyımm hanı kımsecıkler yokkk ben geldım sız yoksunuz amaaa

burdayım cnm bebiş ii heralde martta kontolumz var ama ben pek ii degılm kusum yaa tukurukler benım mıdemı fena bulandırıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…