Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalcim bol bol ayran iç bulantıya iyi geliyo ama evde yapacaksan biraz kıvamı kalın olsun tuzda dök ohhh benim içtiğim ayrandı çubuk kraker leblebi felan diyolar ama bana fazla etkisi olmadı dayan canım ya az kalmış maşallah baksana 8+4 olmuşsun bile zaman ne çabuk geçiyo

benimde 26+2 olmuş 106 gün kalmış ayyy geri sayım başladı ama az önce bi yerde birinin çizelgesinde 25+1 yazıyodu ama 104 günü kalmış oda erkek bebek anlamadımki benim daha az olması gerekmiyormu

evet cnm ne kadarımız kaldı bu bulantııaırmızn gecmesın eteyzesı

13. haftalardan sonra geçer 3 ay bitince bulantılarda geçiyo merak etme

seninde bir ayın felan kalmış az sabret annesi biliyorum çok zor ama olması için de o kadar bekledik sonraki aylar göbişin çıkmaya başlayınca hele birde ilk kıpırtılarını hissedince dünyalar senin olucak herşeyi unutuverirsin benimde şu bir aydır mide yanmalarım başladı çok kötü oluyo ama normalmiş

evet cnm cok bekledık bu gunlerı o yuzden aslınd hıc sıkayet etmemeız lazım :) ama işte dayanamıom bazen yaaaa

Aaa yenı bı arkadaŞ gelmıŞ topıĞımıze armeda hoŞgeldın canım

Sevalım ben kaÇıyorum kocıŞle yÜrÜyÜŞ yapıcaz bıraz hava Çok gÜzel burda yaz geldı valla

ahh canım o gec adet görem nedır çok iyi bilirim 3 yıldır düşüğümdne sonra benım gununde adet gördugum sayılıdır.

hayatım ben anladım ki 35 günde bir oluyorum yani öle olunca hiçbir ay aynı günde olmuyor son adetten birkaç gün sonra geliyor öbür reglim hep. Geçen ayda öle olmuştu bu ayda öle olunca anladım ama kötü oluyor işte böyle olunca çünkü sürekli tekrar tekrar yumurtlama günü hesaplamak zorunda kalıyorsun gerçi ben hesaplayıcıya baktım 35 güne göre 12 ve 17. günler diyor bir daha hesaplayıcıya bakmayıp o günler üzerinden gideceğim. Zaten marttaki reglimden sonra düşünüyoruz. Ama onun haricindeki günlerde de çalışma yapacağım emin olamıyorum çünkü maalesef. Birde 35 gün sınır olduğu için bir gün bile gecikse benim için sorun olacak yumurtlamama bakcak dr ama kendim regli olduğuma göre yumurtlama var demektir değilmi. .

ayyy gülümm ya süper haber buu inşallah önümüzdeki ay hamişsin canımm regl olmayıda yumurtlamayıda dolayısıyla bebişide engelleyen hep o prll canım ben yıllardır 35-40 günde bazen 28-30 anlıyacağın 14 yaşımdan beri hiç bilmedim ne zaman hastalanacağımı bak 8 küçük ilaca bakıyormuşş işş şükür geçti hemen de bebiş geldi seninde öyle olacak bak gör bu ay gülerin haberi gelecek önümüzdeki ay seninn Rabbim ol desin artıkk olsun bebişlerinizz ama canım regl bitince sıkı çalışın bir boş bir doluu bilmiyorumkismile gelsin bebişlerrr sonraa :dance:

Ay ınşallah hayatım.. Bir daha ki ay yinr 35 günde olursan 25 martta regli olcam. 6-11 nisan arası da yumurtlama zamanım oluyor ama ben sadece günlere bağlı kalmıcam sadece ıstanbul' gitcem yumurtlama günlerinden sonra bir hafta kadar o zaman aksıcak ama yumurtlama günlerini es geçmicem hiç olmazsa. Gelince de devam etcem. 35 gün değilde dahe erken olabilsem daha iyi olacaktı ama buna da şükür. Bakalım dr yumurtama da baksında bu ay inşallah ardır yumurtam yeterince. Gerçi başka bir dr normal muayeneye gittiğimde o demişti birçok yumurtan var diye ... Ama hamile olduğumu ancak mayıs başında öğrenebilirim canım hemen hamiş kalırsam. ınşallah Rabbim bana da isteyen herkese de nasip eder boş bırakmaz kimsenin kucağını.. Topiğmiz dolsun hamişlerle....

oh oh teker teker hamıle haberlerını alıcaz hadı baklaımmmhihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden

oh oh teker teker hamıle haberlerını alıcaz hadı baklaımmmhihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden

ben yalnız bırakır mıyım hamişleri hiçç benim başım kel mi yaniii herkes Maşallah teker teker haberler vermeye başladı özendim sizde zaten istiyordum hızlandırdım valla.. Bu ayda bir geçse de bir daha ki ay başlasam da güzel haberler versem :Saruboceq:

inş dejavucum o teker teker hamıle kalanların arasnda sende varsın yavrucum ınsss hadı bakalım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuzzzzzzz
kimsecikler yok bende cumadan beri misafir var
gelemedim hiçççç gülümsehayata,dejavuuu hadi bu ay inşallah güzel haberler verin sizdeeeeeeee

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
JKARAFESLEĞEN-- 4 ŞUBAT
Jminnosum - 14 SUBAT
Jisim -- 14 ŞUBAT
Jgülümsehayata-- 10 MART
J
J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:
Jsvlkbr -- :CüvCüv:
Jcrocusu -- :CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…