Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delikafadulden kız nurtennnn gülmek ne kelime koptum hele 8 fotoğrafa

TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş. Arkadasları hemen gelip sormuşlar:

"Ne oldu lan Temel" demişler.

Temel'de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş.

Küçük Temel'le küçük Dursun sınıfta kim daha zeki diye tartışıyorlarmış...
Küçük Dursun:
'-Ben çok zekiyimdir,üç aylıkken yürümeye başlamışım...'
Oradan Temel atlamış:
'-Sen buna zeka mı diyorsun?...Ben üç yaşına kadar kendimi kucakta taşıtmayı becermişim.

kıslar bi fıkra okudum
öldüm gülmekten sansürleyip gönderim sizede

Bir gün 45 yaşlarında bir kadın kalp krizi geçirir gibi olmuş. Tabii acilen hasteneye kaldırılmış. Kadın doktor tarafından sedyeye geçirilince o anki kafayla gözlerini kapattığında azraili görmüş. Hemen telaş etmiş ve azraile "günüm geldi mi?"demiş. Azrail de ona "yok canım rahat ol. Ben senn canını 28 yıl 8 ay 3 gün sonra alacam."demiş. Kadın da bunu duyduktan sonra hemen hastanede estetik flan yaptırmış. Hastaneye girdiğinde buruşuk muşambayken çıktığında manken gibi olmuş yaniii. kadın hastaneden çıktığında bir ambülans kadına çaprmış ve kadın ölmüş. Öteki tarafta kadın hemen azraili bulmuş ve sinirli sinirli "hani benm canımı hemen almayacaktın" demiş. Azrail de şaşkınlı içerisinde "kızzzz ben seni tanıyamadımmm... " demiş.. =)=)=)

bir gün uluslar arası en uzağa s...çma yarışması düzenlenir. türklerin temsilcesi olarak temel seçilir.finale 3 kişi kalır .ingiliz fransız ve bizim temel.
ingiliz piste cıkar ve 20cm öteye s...çar. fransız piste cıkar ve 24cm öteye s...çar.

sıra temele gelir.temel piste cıkar ve cok büyük kürültü büyük ışık cıkar herkez oraya bakar ve hiçbir b...k parçası bulamazlar.

fransız birinci olur.temel ertesi gün gazete alır ve fransızın birincilik sevincini görür.moreli bozulan temel hemen ikinci sayfayı çevirir ve ne görür ''inanılmaz olay, çine b...k yağdı''

Eve geç saatte zilzurna sarhoş gelen Temel, yatmadan önce tuvalete gider. Daha sonra yatak odasının ışığını yakar kapıya dayanır.
Gözleri kamaşarak uyanan Fadime'ye :
-Ula kari der, sana helal olsun.Sen Trabizon'un en iyi karisusun.
ıltifata alışık olmayan Fadime :
-Ne oldi herif nereden icabetti bu laflar?
-Daha ne olsun.Biraz önce tuvalete su dökmeye gittum.
Tuvaletin kapisuni ne güzel yaptirmişsun öyle,
kapiyi açunca elekturuk kendiluğundan yanayi, deyince,
Fadime yataktan fırlar ;
-Ula herif sen buzdolabuna işedun ya!

Temel istanbulda vapur turlari duzenleyen bir denizcidir bir gun amerikalinin biriis gelir temelden bogazi gezdirmesini ister temelde kabul eder bogaz turu yaparlarken amerikali bir yali goruru ve temele sorar temel turkler bu yaliyi kac yilda yapmislardir diye sorar temel atar 5 yil diye cevap verir sonra amerikali der biz olsaydik 2 yilda yapardik der temel aldiris etmez ameikali yine bir yali goruru sorartemele turkler bunu ne kadar zamanda yapti der temel bu defa daha uynaik bir cevap veriri 2 yil der amerkali lafin altinda kalirmi bizde 1 yilda yaparlardi diye cevap veriri temel kizar sonra bogaz koprusunun altina gelirler temele doner amerikali ve sorar temel bu kopruyu turkler ne kadar zamanda yaptilar diye sorar temel bakar hayretler icerisinde cevap veriri aaaaa dun aksam bu burda yoktuya derrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr))))))))))))))))))

Bir gün bir Alman bir Çinli bir de Temel ayni kompartimanda gidiyorlarmis. Aradan biraz zaman geçtikten sonra çinli pencereyi açip elindeki son model digital wolkman'i asagiya atmis ve diger ikisi sormus:
-"Dur yapma güzelim wolkman atilir mi hiç?" demisler.
O da:
-"Nasil olsa bizim orada bundan cok var" demis.
Bizim temel bunun altinda kalir mi?... Çikarmis cebinden 14'lü silahini sarjörü cekmis ve o da asagi atmis.
Tabi bu ikisi hemen atlamislar:
-"Arkadas ne yapiyosun, güzelim tabanca atilir mi?" demisler.
Temel de:
-"Bosver bizim orda bundan cok var" demis.
Aradan biraz zaman gecmis Alman pencereyi açmis, bizim temeli asagiya atmis.
Çinli sormus:
-"Sen ne yaptin adami asagi attin?" demis.
Alman da kasilarak: -"Bosveeeeer. Bizim orda bunlardan cok var."

Temel asansöre binmiş. başlamış beklemeye bir süre sonra dursun binmiş bakmış temel bekliyor oda beklemiş bir kişi daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş. temel hemen cevap vermiş. - uşagım görmeymisun ha burda 4 kişiliktir yazayi

kızlar allahıma şükür bugün midem bulanmıyo yaaa.maşallah diyim kendime nazar değdirmeyeyim.ben şimdi annemin yemeklerinden rahatça yerim vallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…