Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalcim ben geldim.burası sohbet etmeyince başka topiklere takılmışsın,yakaladım hehe.

kızlar nasılsınız bir uğrayayım dedim kursa gitmeden. Yine çarşamda yine kurs ne çabuk geçiyor bir hafta yaa... Hiç halim yok bacaklarımda da ağrı var ya romatizma gibi. Dün sağ bacağımdı bugün iki bacağımda öyle. Zor bela bir konu çalıştım ama iki sayfası kaldı kurstan gelince onu bitirip başka bir konu daha çalışmam lazım gece de ingilizce çalışcam... Yarın biraz geç kalkarım artık. Çok stres oldum sınav yaklaşıyor çalışıyorum ama zamanında yetiştiremicem diye de korkuyorum istatistik var alttan kursa gidiyom ama daha tek tekrar yapamadım... Bir bitsede şu sınav biraz rahatlasam gerçi final var sonrada ama bir hafta ara veririm çalışmam... Kendinize iyi bakın kızlaaar ben artık anca yarın bir daha uğrayabilirim belki...

Nurten geldınmı kuŞum.sıkıldım ben sÜreklı ekran baŞında yaaaa.
ıŞ falan yapmak ısemıyorum yeter artıııııııııııııııııık.
Ne olcak halımız bÖyle bılgısayar baŞında mı yaŞlancaz.

Dejavu kolay gelsİn canım allah zİhİn aÇıklıĞı versİn.

sağol canımm az daha sabretcem artık yapacak birşeyim yok.. Hayatım isyan etme şükret bak bir işin var, sağlığın yerinde bebişin karnında senin yerinde olmak isteyen ne kadar insan var. Gücendirme Yaradanı. Hepimiz bir koşturmaca içindeyiz sadece konular amaçlar farklı ama hayat işte uğraşmadan emek vermeden olmuyor. Allah bugünlerimizi aratmasın...

ya benimde hiç çalışasım yok sabahtan beri önümde yığılı evraklar ama dönüp bakmadım
fena bi fırça yiycem ama bakalım ne zaman ya akannehir

amin canım ya

selam çıtırlarrr nasılsınızzzzz
öznurum nurtenim sevalim dejavucummm öpüyom hepinizii
ay gülere çok sevindim inşallah tutar ikizleriii önümüzdeki ayda kadrişimden gelicek güsel haberlerrr sonrada dejavuda sıraaa hadi bekliyozzz canlarr

haklısın canım ama emeklerin karşılığı tam olsa daha iyi olacak işte
napalım,herkes aynı nerdeyse,hayat böyle.

ya benimde hiç çalışasım yok sabahtan beri önümde yığılı evraklar ama dönüp bakmadım
fena bi fırça yiycem ama bakalım ne zaman ya akannehir

aynen ya masa çarşamba pazarıı nerden başlıycam bilmiyomm bilmekte istemiyomm ayy kızlar keşke şuan çalışmıyor olsaydıkk hep birlikte şöylee bir cafede oturup süt içip yüzyüze laflasaydıkkk

hoşgeldin çiğdemcimm

of öznur ya daha 2010 un işçi sözleşmelerini bile imzalatmadım duruyo
mart ayına giricez nerdeyse
sorup duruyo patronlar iyi bi laf yicem
ama inanınki kolumu kaldırmak gelmiyo içimden ya
şubat bitecek ben daha şubat faturalarının yarısını işlemedim offffffffffffffff

ahhhhh ahhhhhh keşkeeeeeeeeeee
:içelim:

Benım zaten sÜreklı uykum gelıyor masa baŞında.en Çok da Şu hamılelıĞı evde geÇırmek ısterdım.

napyım nurtencım yaw kımse yok bende oraya gıttım konuyu acan eltım kız o yuzden uguruyorum topigıe :)

benimde 1 haftadır feci midem ekşiyo
mahvoldum yaa
yanıyoda bi yandan
işyerinin yemekleride fazla iyi değil ne yesem dokunuyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…