Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıŞte arada gelıyoo bÖyle ŞÜkÜr gıdıyo hemen ama gÜn yaklaŞtıkÇa hyeyecanda yaptımm cmtsı yada pzts gıdıcem muhtemel cmts gıdıcem dayananam pztsı ye 7 haftalık olucaz duyarız heralde

bu arada kıyafet sorunum varr bütün kıayfetlerim özellikle pantolonlarım olmuyor eski bol kesim isanyol paça pant vardı onu giyiyorum yüksel bek bol paça çok komikk yaa alıcam bu gidişle hamiş pantolonu bu arada kızlar haftasonu eşimle alışverişe çıktım eşime kot falan baktık adil ışıkta bir gömlek buldum aldımm süperr ya hemde 19 tl bol önde cepleri var hani tiki kızlar dar pantolonun üstüne giyerya onlardan ama aynı hamiş gömleğii çok cici hele cepleri çok şeker sizde bakın isterseniz

evet cnm kRından bakılıo alttan bktrtma bnce cok yenı daha kanama olabılır

evet cnm kRından bakılıo alttan bktrtma bnce cok yenı daha kanama olabılır

ya sorma son 2 gittiğimde aşağıdan baktı akıntım hemen kahveye dönüştü ödüm koptu bakmasın artık yeter gördüğüü töbe töbee

kıs işyerimde hiç zamanım yok ki çalışiim
buraya iş aralarında bakıyorum oda olcak kafa dağıtmak için yoksa kafayı yerim ya
akşam eve gidiyorumyemek hazırladım yedik kaktık mutfağı topladım derken saat 9 oluyo zaten yorgunluktan pestilim çıkıyo kanepede tv karşısında sızıp kalıyom.
ama martla birlikte başlıcam artık çalışmaya ya olmuyo bu yıl bitirmem gerekli şu okulu

canım çok dikkat et kendine
bu aylarda yorma kendini niye hızlı gidiyosun ki yaa
yavaş yavaş git Allah korusun bebeğinle sana bişey olursa işyeri çok mu bilecek kıymetini aman çiğdemcim bu günleri çok bekledik nolur dikkat et kendine.
benim ilk bebeğim gelişmedi kese oluştu bebekte oluştu ama kalbi atmadı çiğdemcim ama benim 5 haftalık kaldı bebek ve 5. haftadan sonra belirti falan kalmamıştı bende zaten 9 haftalık kende 5 haftalık gözüküyodu ve kürtaj oldum.
senin miden bulanıyomuş bu iyi bişey endişelenme aklına kötü şeyler getirme canım benim.

Ahh İŞte olabİlsemm sen duydun dİmİ canım kaÇıncı haftada duydunn

İŞte arada gelİyoo bÖyle ŞÜkÜr gİdİyo hemen ama gÜn yaklaŞtıkÇa hyeyecanda yaptımm cmtsİ yada pzts gİdİcem muhtemel cmts gİdİcem dayananam pztsİ ye 7 haftalık olucaz duyarız heralde

kıs biraz rahat olmaya çalış biliyorum elde diil am aben bu bebekte o kadar rahat oldum ki anlatamam sana ya Rabbime emanet yavrularımız sen içini ferah tut. ben 6+4 te alttan anca görmüştüm bebeğin kalp atışlarını. 8. haftada da üstten rahatlıkla gözükmüştü

Ya eŞİmde dİyo bende gelİcem duyucamm dİyee

gelsin kıs
benimde eşim gelmişti yanıma ilk o gördü hatta doktora bile o gösterdi ay bakın orda diye
gelsin hevesini kırma adamın kıs yazık ne çok seviniyolar yaaa

karından ultrasonlamı bakıyoo

benim 6+4 te anca alttan gördü çiğdoşum ya
8. haftada bidaha gittim üstten gözükmüştü teyzesiii

güle güle giy bitanem
bende 3 hamiş pantolonu aldım şimdilik bu hafta sonuda ayakkabı alcam ya
ayakkabılar topuklu bi spor ayakkalbılarım var düz. Bi spor birde yazlık düz ayakkabı daha alıcam

canım benim inşallahh ya bide dediğim gibi bende hiçbir şey yok belirti ağrı çişim bile yok sabah evde yapıyorum bazen gelmiyor hiç bir daha akaşm yine evde yapıyorum ve bütün gün su içiyorumm hayırlısı artık Rabbimden hayırlısı artıkk

canım çiş için erken daha 8. haftada fakan fazlalaşıyo
benim diğerimde seval gibiydim kalkamıyodum ama bunda benimde hiç belirtim yok
aynı senindediğin gibiydim senin gibi arada midem bulanıyodu o kadar
görüceksin babağini hafta sonu inşallah canım strese sokma kendini üzma bebişini ya

ay kıslar eşim aradı şimdi telefonla
bana telefondan şarkı dinletiyo canım benim yaaaaa
biz ikimizde türk sanat müzüğini çok severiz
oda eski şarkılar dinletti bana
tiyatro bileti alıyomuş hafta sonuna gideriz dimi diye arıyo
bende elbette gideriz aşkım dedim
tam bizlik bi oyun var dedi bende ney dedim
kızmak yok ama diyo yok kızmıcam aşkım söle deim
çirkin prenses ve şişko prens ver diyo
ay öldüm gülmekten deli adam yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

öznurrrr nerdesinnn cadııı kızzzz
kızlar gülerden haber alan varmı ne oldu acep

geldim çidoş
işim yok diyodum yaa
şimdi projeler geldi üst üste çalışıyorum.vakit de geçiyor.o arada da sizi
daha az ziyaret ediyorum ama zaten pek sohbet olmamaış gördüğüm kadarıyleeee

ooh kusret senin şu interneti çözmüş olman da iyi olmuş maşallah 7-24 açıksın.kaydirigubbakcemile3

kızlar annem bizde.akşam için yemek siparişlerimi verdim.oooh çok şükür bu akşam adam gibi yemek yiyecem inşallah.kocişimde yiyecek tabiii.naz çekiyo kaç zamandır zavallı.ama bende nekadar kötü hissediyosam kendimi 2 katını gösteriyom aklinialirimsmile iyi yapıyorum.hakeden var etmeyen var şimdi dimi ama.
akşam annem ne pişirsin diyorum,senin canın ne çekiyosa onu söyle diyooo
hizaya getirmişim galiba kaydirigubbakcemile3 kendi istediğini bile söylemiyooo.

kendi kendime konuşmiyim gelin hadi yaaa.ben işe döncem şimdi ama otururum o arada kapanmazsa yazarım arada yine.

evet öznurcum ama arkadaşın bilgisayarı arada kaldırıyo beni yinede işgal ettim burayı kalkamıyom önünden

öznurcum bu günlerin tadını çıkar valla ne güzel annende yanında benimkisi uzakta olmazsa hergün giderdim o güzel yemeklerini yemeye çok özledim annemi babamı kardeşlerimi hamileyim diye gidemiyorumda bakalım çocuk doğunca artık of offfffff

öznur kız nereye gittin sen bende birazdan kapatıcam 5 te mesai bitiyo toparlanmam lazım akşam evde yazarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…