evet cnm kRından bakılıo alttan bktrtma bnce cok yenı daha kanama olabılır
kız nurtiş benimde 8 dersim var 3. sınıfım ben. Geçen seneden istatistik kaldı geçen senede 9 ders vardı valla çokta kasmadan geçtim açıp bi okusan oturduğun yerden bir de soru çözsen yaparsın yaa.. Ben dün hiç çalışmadım canım istemeyince çalışamıyorum o yüzden şimdi maalesef 3 konu çalışmak zorundayım. Bugün çalışmam gereken derslerde eklenince.. Geçen haftada bir iki gün tembellik yaptım biraz birikti. Perşembe günü derslerin 4. konularına geçicem İnşallah son 2 haftam klacak onda da soru çözeceğim bol bol.. Bence çalışmak için geç değil geçen sene ben şubat sonu başlamıştım çalışmaya... Buraya sarfettiğiniz efordan biraz kısın kızlar sizde. Gerçi bende nete oturmadan ders çalışcam hemen diyordum yine oturdum bak şimdi kapatıp çalışcam... kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr nasılsınbız bakemm
ben iyi değilim sabah bir bankaya gittim geldim hızlı yürüdüm galiba şimdi kendimi çok kötü hissediyorum halsizlik oldu sanki midem de bulanıyorr içimdede bir sıkıntı kızlar sizede oluyormu arada içime bir sıkıntı çöküyoo ama içim kopuyoo sanki çokk büyük bir derdim varmış gibi böyle endişe gibi anlamıyorum Allahtan 1-2 dakikaya geçiyoo hay Allahımm şu kalp atışlarını bir duysam sanki sevincimi yaşayamıyorum eşim diyo sen sevinmiyon sankii o uçuyooo her dakkika bebek muhabbeti yapıyoo ben çok endişeliyimm diyorum Allahım bizi ve çevremizdekileri bu kadar sevindirdin yarım bırakma sevincimizi daim ett diye nurten senin ilk bebişin hiç mi kalbi atmadı yoksa sonradan mı durdu
Ahh İŞte olabİlsemm sen duydun dİmİ canım kaÇıncı haftada duydunn
İŞte arada gelİyoo bÖyle ŞÜkÜr gİdİyo hemen ama gÜn yaklaŞtıkÇa hyeyecanda yaptımm cmtsİ yada pzts gİdİcem muhtemel cmts gİdİcem dayananam pztsİ ye 7 haftalık olucaz duyarız heralde
Ya eŞİmde dİyo bende gelİcem duyucamm dİyee
karından ultrasonlamı bakıyoo
bu arada kıyafet sorunum varr bütün kıayfetlerim özellikle pantolonlarım olmuyor eski bol kesim isanyol paça pant vardı onu giyiyorum yüksel bek bol paça çok komikk yaa alıcam bu gidişle hamiş pantolonu bu arada kızlar haftasonu eşimle alışverişe çıktım eşime kot falan baktık adil ışıkta bir gömlek buldum aldımm süperr ya hemde 19 tl bol önde cepleri var hani tiki kızlar dar pantolonun üstüne giyerya onlardan ama aynı hamiş gömleğii çok cici hele cepleri çok şeker sizde bakın isterseniz
canım benim inşallahh ya bide dediğim gibi bende hiçbir şey yok belirti ağrı çişim bile yok sabah evde yapıyorum bazen gelmiyor hiç bir daha akaşm yine evde yapıyorum ve bütün gün su içiyorumm hayırlısı artık Rabbimden hayırlısı artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?