Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtencim cnm öğlen yazmaadım..maşallah hepiize ya maşallahhh hepiniz hamiş kalmışınız

banada doktor folik asit vermeden elevit verdi
bu ilaç bebeğinin kalp atışlarını kuvvetlendirecek ve daha iyi gelişmesini sağlıcak dedi
60 günlük oluyo benim 17 ilacım kaldı bidaha yazarmı bitince bilmiyorum[/QUOTE]

neeeeeeee kalp atışınımı kuvvetlendirir bacım daha önce desene ben kalpten gidicem 1 haftadırrr ay içim rahatladı ben içiyom onu 1 hafta oldu

hu hu asagıdasnz ama yazmıonuz len yazın bana beeee bak aglar kuser gıderım

napıyosunuz bakalım gülercim inş....hamiş kalırrrr.....dinlensin tabiii ...demek ondan cvp yzmdı mesajlarıma...

napıyosunuz bakalım gülercim inş....hamiş kalırrrr.....dinlensin tabiii ...demek ondan cvp yzmdı mesajlarıma...

nasılsın canımm sağol iyi dilkelerin için bizde seni tebrik ediyoruz ezan okunuyorrr Rabbim inşallah hepimizi tüm hamişleri sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip eder Aminnn
sen ne kadarlıksınn canımm

nurtencim cnm öğlen yazmaadım..maşallah hepiize ya maşallahhh hepiniz hamiş kalmışınız

tekrar hoşgeldin canım
sanada maşallah kıs
ne kadarlık oldu senin canım

neeeeeeee kalp atışınımı kuvvetlendirir bacım daha önce desene ben kalpten gidicem 1 haftadırrr ay içim rahatladı ben içiyom onu 1 hafta oldu[/QUOTE]

ben doktorum yalancısıyım çiğdoşum
ama 6. haftada üstten göremeyince öyle demişti bana sana bi vitamin yazıyım 15 gün sonra gel demişti bu vitamin sayesinde bebeğinin kalbi daha çabul ve kuvvetli atıcak demişti

bende tüp bebekle hamile kaldım kıslar bnde elevit kullanıyorum folik asit demediler daha bn yeni öğrendim gerçide geçen haftaydı test günüm ama bn eleviti 2 aydır fln kullanıyorum hem onun içindede varki folik asit yaıyo reçetesinde

Büyük Allahım yoktan var eden ol deyince olduran sen isteyen tüm kullarına tez saatte evlat gönderrr önce gülere kadriye nilüfer olcay dejavu canan kullarınaa Aminnnnnnnnnnnnn

cnmcm daha yeni son adet tarihim 21 ocak test günüm 19 şubattı işte 11 12 si kalp atışları ve kese için çağırdılar inş....internette 4+6 gözüküyokaydirigubbakcemile2sende yenisin daha sanırım folikler içildimi içildimi diye diye bakkk maşallaha.s.

ben doktorum yalancısıyım çiğdoşum
ama 6. haftada üstten göremeyince öyle demişti bana sana bi vitamin yazıyım 15 gün sonra gel demişti bu vitamin sayesinde bebeğinin kalbi daha çabul ve kuvvetli atıcak demişti[/QUOTE]

ayyy nurtenin Allah ne muradın varsa versinnn senin evladını sağlıkla kucağına alıp hayırla büyütmeyi nasip etsin kıss yüreğime su serptin valla ben bilmiyordum o kadar etkili bir vitamin olduğunu elevitin ne güselllll

Bebek:Allahım dünyaya gideceğim orada ne yapacağımı bilemiyorum
Allah:Senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek
Bebek:Allahım onlşarın dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım?
Allah:Senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecek
Bebek:Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım?
Allah:meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma derken melekler gelir dünyaya gelme zamanının geldiğini söyler bebek Allahın huzurundan götürülürken tekrar sorar
Bebek:Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?
Allah:Adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter

ay canım benim yaaa
hadi hayırlı olsun
Rabbim sağlıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip etsin inşallah

nazar değmasin topiğimize
kıslar bu topik uğurlu geldi gerçekten yaaaa

ya sorma ilk öğrenince bir şaşırdım eşime dedim sanki kazara olmuş niye şaşırıyorsak o kadar çok isteyip bekledikki oluncada şaştık kaldık ben 6 haftadayım cmtsi yada pztsi gidicem kısmetse inşallah kalp atışlarını duyucaz canımm elevitte folik var ama folikete devam dedi dr benim geç döllenme olmuş ilk gittim bişey yok sanki bir karaltı var falan dedi kalpten gidiyordum 15 şubatta gittim net keseyi gördü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi bakalım artık inşallah sende görür ve duyarsın canımm hayırlısı ile

Büyük Allahım yoktan var eden ol deyince olduran sen isteyen tüm kullarına tez saatte evlat gönderrr önce gülere kadriye nilüfer olcay dejavu canan kullarınaa Aminnnnnnnnnnnnn

AMİNNNN İNŞALLAH

ayyy nurtenin Allah ne muradın varsa versinnn senin evladını sağlıkla kucağına alıp hayırla büyütmeyi nasip etsin kıss yüreğime su serptin valla ben bilmiyordum o kadar etkili bir vitamin olduğunu elevitin ne güselllll[/QUOTE]

ay canım benim Allah razı olsun Allah seninde ne muradın varsa versin canım benim

kıs seval ne güzel kıs buuuuu

ayy seval kız ağlatcann heee valla kızlar şimdi tek derdim :ecrin_bebek: bebişi karnımda hissetmek karnım büyüsün onu okşıyımm ama tabi göbiş kocaman oluncada diycez heralde çıksada kendini sevsekk

ay canım benim yaaa
hadi hayırlı olsun
Rabbim sağlıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip etsin inşallah

nazar değmasin topiğimize
kıslar bu topik uğurlu geldi gerçekten yaaaa

maşallah sağol cnmcm sağlıkla hepimizi inşllah...:Saruboceq:

anladım cnmcmmm Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende cok duygulandım agladım hatta kızlar ya kızlar sızın facebooklarınız yokmu merak edıom ben sıızı gorsek bırbırımızı olmamı

çok güzel hayatımmm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…