Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende cok duygulandım agladım hatta kızlar ya kızlar sızın facebooklarınız yokmu merak edıom ben sıızı gorsek bırbırımızı olmamı

benim yoookkkk
kociş istemedi
ben oraya üye olmanı istemiyorum genede bunu bile bile üye olursan senin bileceğin iş dedi
bende gerekde görmedim
kocişimin içi rahat olsun

Merhaba Babacım,

Uzun süren yolculuğumdan sonra, işte geldim, aranızdayım. Beni ne kadar özlediğini dahası ne kadar merak ettiğini biliyorum.
Ben de seni ve annemi çok merak ediyordum. ıçerdeyken yaptığımız sohbetler sayesinde sesini duyunca hemen tanıdım seni.

Beni görünce şaşırabilirsin çünkü hayalinde kurduğun bebeğe benzemeyebilirim.
Doğum annem için olduğu kadar benim için de yorucu bir süreçti.
Bu nedenle tenimin rengi biraz koyu, kafam Bart Simpson’un kafası gibi hunileşmiş,
9 ay boyunca amniyo sıvısının içinde keyif çatmaktan cildim buruşmuş ve gözlerim şaşıysa
Ve senin yüzüne bakarken hedefi tutturamıyorsam sakın şaşırma:
Her şey yolunda, zaten kısa bir süre sonra bana alışacaksın
Ve ilk izlenimin sırasında duyduğun şaşkınlık ve heyecan yerini derin ve tarif edilemez bir sevgiye bırakacak.

Beni kucağına almaktan çekinme. Evet, haklısın; çok miniğim ama sandığından daha güçlüyüm,
gerekli özeni gösterip kucağa alma konusundaki prosedürlere uyarsan, her ikimizde bu olağanüstü dakikaların keyfini çıkarabiliriz.
Benim varlığıma alışmak, ihtiyaçlarımı anlayıp onları gidermeye çalışmak sana zor gelebilir.
Dur, hemen iç çekme; olaya bir de benim tarafımdan bak lütfen: Sıcacık ve güvenli ortamımdan henüz ayrıldım.
Benim için her şey yabancı, nefes almak, sesler, kokular, ışık… Sanırım benim işim seninkinden daha zor.
Bu süreçte seni biraz zorlayabilirim. Bol bol ağlamak benim yegane görevim, buna da alışsan iyi olur.
Acıktığımda, altımı kirlettiğimde, üşüdüğümde, uykum geldiğinde, yabancı bir ses duyduğumda,
Karnım ağrıdığında hep ama hep ağlayacağım.
Hatta sadece canım istediği için, ya da senin kokunu özlediğim zamanlarda da bu işlemi başarılı bir şekilde yerine getirmem gerek.

Bir süre sonra beni bir kitap gibi okumaya başlayacaksın ve gak dediğimde süt, guk dediğimde temiz bez, uaa dediğimde gaz masajı,
Kucakta sallama, arabaya bindirip dolaştırma, klasik müzik seansları, birlikte dans etme
ve aklına bile gelmeyecek şeyleri daha ben ağlamaya başlamamışken yapıyor hale geleceksin.

Ha, bu arada, senin sesinden şarkılar dinlemek de çok hoşuma gider haberin olsun.
Belki bilmiyorsun ama annemin karnındayken,
Sen benimle konuşmaya başladığında kafamı hemen sesin geldiği yöne çevirip seni dikkatle dinliyor
Ve “ ışte benim babam” diyordum. Alışık olduğum ve bana huzur veren bu sesten çıkacak tınılardan mahrum kalmak istemem doğrusu.

Sen benim için annemden daha farklısın, her şeyi anneme bırakma.
“Bebekler belli bir süre sadece annelerinin bakımına ve ilgisine muhtaçtır” tantanalarını da unut lütfen.
Kim söylemişse hiç de doğru değil.
Annemle aramda daha farklı bir bağ olduğu kesin, bak ona bir şey diyemem, ama sen de benim diğer parçamsın, canımsın, babamsın…
Sonuç olarak babacım, iyi ki geldim ve iyi ki sen benim babamsın, dünya seninle güzel. Tekrar merhaba…

kudrettt selam yokmuu kıssss

var kız olmaz olurmu ne yapayım geçmişe daldım şimdi bitti ne çok kaynatmışsınız öyle maşallah ben varken kimsecikler olmuyo küsecem size bu arada esengülde gelmiş gözün aydın canım tebrik ederim spnunda meleğin gelmiş

kızlar bu son gonderdıgım yazıyı ben dogum yaptıgımda bebegımın yanın akoyucmkı esım okusun dıe cok duygulandım gozlerım doldu hatta

kızlar ya ben yürürken karnım taş gibi oluyo bazen yarında doktora gidiyorum aylık kontrole oğluşumu görecem ya heyecanlanıyorum

ay sevalcim bu çok güzeeelllllll
bak bunda da ben ağladım yaaa
hemen eşime gönderim ben bunuuuuu

sımdı gonderme kuzum bence sende benm gıbı yap bebegımız ılk dogdugu anda gorsunler

kızlar bu son gonderdıgım yazıyı ben dogum yaptıgımda bebegımın yanın akoyucmkı esım okusun dıe cok duygulandım gozlerım doldu hatta

ay o fikir dahada güzelmiş kısssssss

kızlar ya ben yürürken karnım taş gibi oluyo bazen yarında doktora gidiyorum aylık kontrole oğluşumu görecem ya heyecanlanıyorum

hadi gözün aydın canım
bebeğinle hasret gider ben daha bir hafta oldu göreli ama çok özledim ya
mart 15 de kontolüm vakit geçmiyo çok uzun geliyo bana o gün

Erkekler bayanların hamileyken yaptığı şikayetlerini duyunca anlamaz, aman sadece senmisin hamile kalan, her kadın hamile kalır hepsi de doğum yapar o kadar zor birşey değil ki der. Eşinin 9 ay bouynca neler çektiğini bir an için de hissedemez ve anlamak ta istemez. Sevgili kocalar bizim aşağıda önerdiklerimizi hamile eşinizle beraber 9 ay boyunca yapın, belki de eşinizin durumu biraz da olsun anlaşılmaya başlar..

1-3 aylar
1) Her akşam kendi kendinizi zehirleyin – mesela aç karında rakı , bira ve başka ne bulursanız için ve bişey yemeden uyun.
2) Bi sonraki sabah kalkın, uyku ilacı için ve işe gidin. Mideniz çok bulanıyorsa evde kalın ama o halde yemek yapın ve evi temizlemeyi de unutmayın.
3) Ayaklarınıza her biri 1 buçuk kiloluk toprakla doldurulmuş torbalar bağlayın.
4) Peynir yiyin. ıstemiyormusunuz? Çocuğunuzun ihtiyacı var – az azdan olsun kendinizi zorlayarak yiyin sonra çıkartırsanız da bişey olmaz, baştan tekrar yersiniz.
5) Çips yemeyin, kola içmeyin olmaaazz. Yok bunlrı da yeme. En iyisi elma ye.
6) Sigara mı, delimisiniz? Hemen bırakın!!!
7) Yatın ve biraz yogurt yemeye çalışın bebeğin ihtiyacı var.
8) Kustunuz mu? Orayı temizlemelisiniz. Sakın eşinizi çağırmayın o işten yeni geldi yorgun, dinleniyor.
9) Hastaneye gidin kan tahili yaptırın. Acıdı mı? Çocuk doğarken daha büyük acılara dayanmalısın!
10) Ayda üç kere proktoloji uzmanına gidin.
3-6 aylar
1) Karnınıza suyla doldurulmuş minder bağlayın.
2) Giyinirken, ayakkabınızı giyerken de minderi almayın.
3) Uyurken de minderle uyun. Nasıl yani nasıl! Yan yatın bişeklde uyun işte!
4) Sabah kalkınca uyku ilacını içmeyı unutmayın!
5) ışe gitmeden önce 1 litre su için.
6) Gece yatmadan önce de 1litre su içimeyi unutmayın. Suyla beraber diüretik içmeyi unutmayın. Gece kalkmak istemiyormusunuz?
7) Burnunuza pamuk koyun – hava girecek ama biraz tam dolu nefes alamayacağınız şekilde pamuğu gece gündüz hiç bir zaman çıkartmayın.
8) Nefes mi almak zor? Evi havalandırın belki biraz rahatlarsınız – bazılarına iyi geliyor.
9) Hastaneye gidin kan tahili yaptırın. Niçin mi? Geçen ay yaptırdım mı? Önemli değil tekrar yapmak lazım.
10) Ayda üç kere proktoloji uzmanına gidin. Bu arada minderi de bağlamayı unutmayın.
6-9 aylar
1) Her sabah tekerlekli sandalyeye oturun ve 10 dakika boyunca durmadan dönün. Snadaliye durduğunda hemen kalkın ve işe gitmeye hazırlanın. Ayy başınız mı dönüyor. Üzgünüm ama yakında geçer inşallah.
2) Karnınıza daha büyük ve ağır minder bulun ve bağlayın.
3) Diüretik için ve iş yerindeyken her saat başında bir bardak su içmeyi unutmayın.
4) ışten mümkün oldukça az izin almaya çalışın. Mesai saati bitmeden çalışabilir üretken işçi konumunu kaybetmeyin. Bunları çok kolay yapabiliyorsanız her sabah içtiğiniz uyku ilacı dozunu yükseltin.
5) Ayaklarınıza bağladığınız torbaların her birini 2 kiloya kadar yükseltin. Bugüne kadar 6 ay ayağınızdan çıkartmadınız değil mi?
6) Bütün bunlardan sonra akşam eve gelip temizlik ve yemek yaptıktan sonra karnınızdaki minderi almadan harika bir sevgili rolünü üstelenin!
7) Eşiniz başka birini bulmuş gibi geliyorsa suçu kendinizden arayın. Onu anlamaya çalışın tatmin etmiyorsunuzdur belki...
8) Eşinize daha çok zaman ayırın. Onun için de bunlar kolay değil!
9) Hastaneye gidin kan tahili yaptırın. Niçin mi? Bebeğinizin sağlığı için.
10) Ayda üç kere proktoloji uzmanına gidin. Tabi ki belinizdeki minderle beraber.
The end
Doğumu oynamayacağı zaten yapamayacaksınız da.. Sadece proktoloji uzmanınıza в 20ci defa gidin ve o sizin bir yerinize portakal koysun. Şimdi derin derin nefes alın ıkının. Kurtuldunuz mu portakaldan? Aferin!
Geçmiş olsun şimdi minderden de kurtulabilirsiniz!!

:roflol: :roflol:

kıs ben nayıldım beğenmek ne
ellerine sağlık çok güzeldi
heleki sonu :)
benim gitmem gerekiyo şimdilik işlerimi azlatıyım az

kız seval önce ağlattın sonra koparrtın valla hele portakalda ne güldümm ya akşam kesin okutucam eşimee süper canımm

heh söle ya emege saygı emege saygı ben sızın ıcın nu gıdıorum baska topıklerden kopyalıorum buraya getırıorum yapıstırıoum bıde youm yapmılar gacılara bakkk klava:

:roflol:
seval çok güselmiş,eşime gönderecem bunu.ama proktoloji uzmanı ne kız cahilmi kaldım anlamadım ben bunu.

oziiii onu bende anlamadım cnm salla heralde jınekolojı gıbı bısı :roflol:

PROKTOLOJı Nedir?

Rektum ve makat hastalıkları ıle bunların tedavilerini konu alan cerrahi tıp dalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…