Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence nurteninde kızı olacak kalçadan kilo alıyomuş baksanıza kız bebekte annenin kalça ve baseni büyürmüş öznur çiğdoş kız sizde değişmeleri yazında tahminde bulunayım ben bakalım tutacakmı :ecrin_bebek:

Ne resmİ kıs gÜldÜrme benİ.aÇıp gÖbeĞİmİzİmİ Çekİcez.

açmadan tabikide kıs delü
açalım demedim ki ben bi badiden rahatlıkla belli olur göbüşler
öle çekip koyarız demiştim
sende açıcazmı demişsin ay çok yaşa emiiii:roflol:

Benİm gÖbek sİvrİ deĞİl.yanlara doĞru genİŞledİm ben.
Nurten senİn oĞlun benİm de kızım olacak hehehe.

hayırlısı olsun canım ya

ben göbeeemi göstermem öle ulu orta :dilcikar: kızım utanır sonraaa.

delüüüüüüü

hayırlısı canım benim yaaaaa
banada hep erkek gibi geliyo ama ben kız istiyorum Allah biliyo içimi ama Rabbim hayırlısını versin cümlemize

bugün biraz işlere dalacağım,sizi ihmal edebilirim sempatiksalakcinni

nurtişim kız istiyorsan kız olur büyük ihtimal,allah gönlünden geçeni veriyo ben buna inanıyorum.ben de kız istiyorum
şimdilik öpüyorum göbüşleri, görüşürük.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ben p.tesi hastalandım işe gelince sonra eve geri gittim
kasılmam oldu son 3 aya girdik ya zorluyor artık hergün
bacağım arıyor dr dikkat et fazla gezme iş yapma dedi..
siz de ne var ne yok esengül hamileymiş ya çok sevindimm

Mesaj Linki

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
JKARAFESLEĞEN-- 4 ŞUBAT
Jminnosum - 14 SUBAT
Jisim -- 14 ŞUBAT
Jgülümsehayata-- 10 MART
J
J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:
Jsvlkbr -- :CüvCüv:
Jcrocusu -- :CüvCüv:

gunadın kızlar kandılınız mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns bu mubarek gundeee kolay dogumlar dıleyelım bırbırımıze ..

Günaydın güzel anne adayları...
Hepinizin kandili mübarek olsun...

Rabbim gönlünüzün muradını versin..
a.s.

günaydın kızlar hayırlı kandiller rabbim bütün dualarımızı kabul etsin

esengül hijyenim canım çok özlemişim sizi nerelerdesiniz eski topikten beri

kızlar bu arada bende hamileyim esengül seninle aynı dönemde aşılama yaptırmıştık mayıs ayında ama tutmamıştı tabi kaydirigubbakcemile3 ikimizde hamileyiz şimdi çok şükür rabbime zaman çok çabuk geçiyo

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

veda canım bende sizi özledim eski topik silinince kaybettim sizi
Allah tamamına erdirsin canım
kaydirigubbakcemile5

selam kızlarrrr Kandiliniz mubarek olsun Rabbim bu mubarek günün hürmetine karnımızdaki evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsinn evlat hasretiyle yanan tüm kullarına başta arkadaşlarımız güler kadriye nilüfer olcay dejavu canan kullarınada tez saatte evlat göndersinnn inşallahhh günahlarımızı bağışlasın ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı ailesine devletine islam alemine hayırlılardan etsinn Aminnnn

kızlarrrrrrr az önce doktordan geldik oğluşumu gördüm maşallah yarabbim kocaman olmuş 930 gr inanmayacaksınız ama benim oğlan ultrason cihazını karnıma koyar koymaz yine pipisini gösterdi doktor teyzesi gülerek aaaaa yine pipicik gösteriyo bize diyo çok güldüm herşey çok iyiymiş bi problem yok şimdilik karın kasılmalarına magnezyum verdi yeme içmeye sınır yok dedi istediğimi yiyebilirmişim yüzünüde gördüm burnu minnacık dudakları elleri ayy hiç ayrılmak istemedim ordan elleriyle yüzünü kapatıyodu yaramaz oğluşum benim hep dua ettim rabbim canım arkadaşlarıma ve isteyen herkese bu duyguyu yaşat diye çok güzel çokkkkkk

veda canım bende sizi özledim eski topik silinince kaybettim sizi
Allah tamamına erdirsin canım
kaydirigubbakcemile5

sağol canım bzide seni özledik maşallah doğumuna az kalmış kız bende 27 haftalık oldum yarısı bitti geri sayım başladı hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…