Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kan testinin yanlış çıkma ihtimali varmıdır arkadaşlar geçen hafta yaptırdım da negatif çıktı
ama hala hasta olmadım

burdayım canım bazen nette problem oluyo net sağlamken de işler yoğun oluyo kafayı yiycemmm kafamçokkarıştı

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
KIZLAR ıÇıMDE Bı SEVıNÇ VAR SANKı HAMıŞ HABERı ALACAKMIŞIZ GıBıME GELıYOR OYNAYASIM GELDı VALLA OH OH YANDANNNN :dance: :dance: :dance:

Ahanda ısım vallaaa senın yazdıklarını gÖrmedım o anda yazdım ıÇıme Öyle doĞdu yoksa sen hamılemısınnnnnnnnnnnnnnnnnn

KUDRETıMM ayy canım benim ya maşallah Allahım bizlerede o günleri görmeyi kısmet etsin burda eczanede bir arkadaşım var oda hamişş 5 aylık falan geçen gitmiş renkli bişey ultrason dedi bütün beyinine damarlarına iç organlarına bakmışlar tabi bebişede oda öyle diyor ayy resmen gördümm dedi aynı bana benziyo dedii çok etkilenmişş

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: KIZ BU MÜBAREK GÜNDE HAMıLE HALıMLE BOŞUNA SEVıNMEDıM HERHALDE BELKıDE HAMıLESıNDıRRR OHHHHHHHHHHH

kan testinin yanlış çıkma ihtimali varmıdır arkadaşlar geçen hafta yaptırdım da negatif çıktı
ama hala hasta olmadım

çok yeniyse çıkmaz diycez ama başka problem yoktur inşallah başka topikte okumuştum kan testi neg çıkmış ama kız hamileymişm hatta adet söktürücü falan da içmiştii

aminnn canım merak etme günler su gibi akıp geçiyo bi bakmışsın kucağında rabbim sağlık sıhhat versin o günleride yakında göreceksiniz tabi hep birlikte teyzeyiz ya

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: KIZ BU MÜBAREK GÜNDE HAMİLE HALİMLE BOŞUNA SEVİNMEDİM HERHALDE BELKİDE HAMİLESİNDİRRR OHHHHHHHHHHH

zemuszemus zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: dur bende katılıyımm ohh yandann töbe töbe çarpılcaz kızz kandilde neyse daha sabahh yandannnnn :teytey:

aminnn canım merak etme günler su gibi akıp geçiyo bi bakmışsın kucağında rabbim sağlık sıhhat versin o günleride yakında göreceksiniz tabi hep birlikte teyzeyiz ya

ay ne mutluki benim bebişimin böyle iyi kalpli teyzeleri var kızz eşim bile artık adlarınızı biliyorrr evde hep bahsediyorum akşam olunca konuşuyoruz işte ne yaptın ettin her akşam soruyo kızlar iyimi yaramaz bir durum yok diyee

ÇıĞDOŞ SEN ZIPLAMA KZI SEN YENı HAMıLESıN BEBıŞı RAHATSIZ ETME BEN SENıN YERıNEDE OYNARIM SıZ HELE KENARA ÇEKıLıN BEN EN TECRÜBELı HAMıŞ OLARAKTAN YANDAN YANDAN :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sağol canım bzide seni özledik maşallah doğumuna az kalmış kız bende 27 haftalık oldum yarısı bitti geri sayım başladı hihoyyyt

canım son zamanlar hiç geçmek bilmiyor inan... öyle bekliyoruz bilmiyorumkismile
sağlıcakla vaktinde gelir inşallah meleğin...
opuyorumnanaktan

yazıyım anacım face takılı kaldım hadı bakalım ıns gusel haberler alırız belkı gulerımden alıcaz belkı ısımden oh yandan yandanhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…