- Konu Sahibi EU3
-
- #5.621
ay ne mutluki benim bebişimin böyle iyi kalpli teyzeleri var kızz eşim bile artık adlarınızı biliyorrr evde hep bahsediyorum akşam olunca konuşuyoruz işte ne yaptın ettin her akşam soruyo kızlar iyimi yaramaz bir durum yok diyee
ya test negatif çıktı ama akannehir:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: KIZ BU MÜBAREK GÜNDE HAMİLE HALİMLE BOŞUNA SEVİNMEDİM HERHALDE BELKİDE HAMİLESİNDİRRR OHHHHHHHHHHH
çok yeniyse çıkmaz diycez ama başka problem yoktur inşallah başka topikte okumuştum kan testi neg çıkmış ama kız hamileymişm hatta adet söktürücü falan da içmiştii
zemuszemus zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: dur bende katılıyımm ohh yandann töbe töbe çarpılcaz kızz kandilde neyse daha sabahh yandannnnn :teytey:
yazıyım anacım face takılı kaldım hadı bakalım ıns gusel haberler alırız belkı gulerımden alıcaz belkı ısımden oh yandan yandanhihoyyyt
tünaydııınnnnnnnnnnn bayanlar
hayırlı kandiller . Rabbim bu müberek günde hepimizin gönlüne göre versin
Kızlar kenzül arş duasını bu gecede okuyun
ben bu duanın hikmetine çok inanıyorum
ben kaydettim bilgisayara okudum sürekli ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Çiğdemede söyledim oda kopyalayıp okuycam dedi ve oda şimdi hamile kıslar bu müberek gecede hepimiz birbirlimize dualar edelim. Rabbim hamile arkadaşlara sağlıklı sıhatli yavrularını bir nefesta kucaklarına almayı nasip etsin. Kadrişe , Gülere, Olcaya, Canana , İsime , Dejavuya Rabbim tez zanamda hayırlı evlatlar nasip etsin
:roflol: :roflol: BENİM OĞLAN ANAM DELİRMİŞ GALİBA DİYEREKTEN BASIYO TEKMEYİ VUR OĞLUM VURR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Kızlar bu arada bİ kaÇ haftadır canım acayİp tost Çekİyo ÖldÜm valla burnumdan kokusu gİtmİyo bİ fırsatım olmadı yemeye
ben daha sabah yedım kudretım bıleydım sanada yapardım yavrum söleseydın yaaaa zemuszemus
geçen ay da 1hafta gecikmişti ama bua ay bayaa gecikti inşallah bebiş vardır hatta bebişleeerrrisimcim canım inşallah hamilesindir
benimde hamile kaldığım aydan önceki aylarda birkaç ay gecikmeler olmuştu
annemde eskiler rahim kendini hamileliğe hazırlıyo derler diyodu hep bana
inşallah şimdi değilsende birkaç aya hamşile kalırsın canım yaaaaaaaaaaa
Kızlar bu arada bİ kaÇ haftadır canım acayİp tost Çekİyo ÖldÜm valla burnumdan kokusu gİtmİyo bİ fırsatım olmadı yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?