Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol: :roflol: :roflol: KIZ SORMA VALLA BENİM KOCİŞTE HEPİNİİZİ TANIYO BAZEN BENDENDE MERAKLI SORUYO DURMADAN NE OLDU NE BİTTİ DİYE BAZEN HALAYLAR ÇEKİYORUZ GELİP GÖRÜYO HAYIRDIR KİM HAMİLE DİYOR ODA HEYECANLANIYO :roflol:

ay ılk zamanlardada gecmıo hıc zamannn sonlardada gecmıoo napıcaz bız böle ayol neyse aman onlar saglıklı olsunlarda beklerız dımı ama napalımmm

tünaydııınnnnnnnnnnn bayanlar
hayırlı kandiller . Rabbim bu müberek günde hepimizin gönlüne göre versin
Kızlar kenzül arş duasını bu gecede okuyun
ben bu duanın hikmetine çok inanıyorum
ben kaydettim bilgisayara okudum sürekli ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Çiğdemede söyledim oda kopyalayıp okuycam dedi ve oda şimdi hamile kıslar bu müberek gecede hepimiz birbirlimize dualar edelim. Rabbim hamile arkadaşlara sağlıklı sıhatli yavrularını bir nefesta kucaklarına almayı nasip etsin. Kadrişe , Gülere, Olcaya, Canana , ısime , Dejavuya Rabbim tez zanamda hayırlı evlatlar nasip etsin

Ahada nurtende gelmıŞŞŞŞŞŞ kız yazsana geÇmıŞemı takıldın nedırr

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: KIZ BU MÜBAREK GÜNDE HAMİLE HALİMLE BOŞUNA SEVİNMEDİM HERHALDE BELKİDE HAMİLESİNDİRRR OHHHHHHHHHHH
ya test negatif çıktı ama akannehir
çok yeniyse çıkmaz diycez ama başka problem yoktur inşallah başka topikte okumuştum kan testi neg çıkmış ama kız hamileymişm hatta adet söktürücü falan da içmiştii

yazıyım anacım face takılı kaldım hadı bakalım ıns gusel haberler alırız belkı gulerımden alıcaz belkı ısımden oh yandan yandanhihoyyyt

ağzınızdan bal damlıyo kıslar inşallah boşuna sevinmemişsiinizdir
iyiki varsınız yaa saolun

kıslar güzel haberi inşallah hafta başında gülerden alırız.
Dün mesaj çektim cepten hepinize selamı var.
birhafta oldu transfer olalı dedi
karnı ağrıyomuş yerinden hiç kalmıyomuş
karnım ağrıyo içerde temellermi atılıyo acaba diyo
bende hadi inşallah dedim

:roflol: :roflol: BENıM OĞLAN ANAM DELıRMıŞ GALıBA DıYEREKTEN BASIYO TEKMEYı VUR OĞLUM VURR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

isimcim canım inşallah hamilesindir
benimde hamile kaldığım aydan önceki aylarda birkaç ay gecikmeler olmuştu
annemde eskiler rahim kendini hamileliğe hazırlıyo derler diyodu hep bana
inşallah şimdi değilsende birkaç aya hamşile kalırsın canım yaaaaaaaaaaa

Kızlar bu arada bı kaÇ haftadır canım acayıp tost Çekıyo ÖldÜm valla burnumdan kokusu gıtmıyo bı fırsatım olmadı yemeye

:roflol: :roflol: BENİM OĞLAN ANAM DELİRMİŞ GALİBA DİYEREKTEN BASIYO TEKMEYİ VUR OĞLUM VURR :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aaaaaaaaaaaaaaa len anneye vurulurmu hiç
hele doğ poponu ısırmaya gelcem anneni dövdüğün için

ben eşime doğsun ilk işim beni niye bu kadar beklettin diye bebeğin popsunu ısırcam dedim eşimde yaaaaaaaaaaaa oldu güzelim bende izin veririm dimi sana diyo :roflol:

Kızlar bu arada bİ kaÇ haftadır canım acayİp tost Çekİyo ÖldÜm valla burnumdan kokusu gİtmİyo bİ fırsatım olmadı yemeye

kıs tosttan kolay ne var
gel ben yapim anacım sana

peynirli var
kaşarlı var
salamlı var
sucuklu var gell geeeelllllll

ben daha sabah yedım kudretım bıleydım sanada yapardım yavrum söleseydın yaaaa zemuszemus

geçen ay da 1hafta gecikmişti ama bua ay bayaa gecikti inşallah bebiş vardır hatta bebişleeerrr
Kızlar bu arada bİ kaÇ haftadır canım acayİp tost Çekİyo ÖldÜm valla burnumdan kokusu gİtmİyo bİ fırsatım olmadı yemeye

gel bana sen ben sana hemen hazırlayıverimmmmcokacimcoook sonra kocişinedelikafadulden tostumu yedim dersiiinnn

çiğdeeeeeeeemmmmmmmmmmm
hemile kaldığın ay okumuşmuydun Kenzül Arş duasını

ben sımdıden dusunmeye basladım ısım valla ama bulamuorum ya ne cok zor bıseymıs bu hamıleolmadan sunu koyarım falan dıosun ama hamıle kalıncada daha gusel ısımlerde olabılır dıosun :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…