Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar aklınıza gelırsem bana dua edın yarın bebıŞımızın pıt pıtlarını duyalımm olurmu

Ayyy ınanmıyorum ya dr yarın doluymuŞŞ benım salaklıĞım 1 haftadır arayıp randevu almadımm off yaaa

selam kızlar nabıyonuzz topik 2 sayfaya düşmüşş nerdesiniz bakimm bugün evdeyimm dr a gidemedimm işte yapmıycam azcık tembellik yapıyımm akşam üstü de yemek yaparımm

selam kızlar.
bugün çalışıyorum.
çidoşum kendi doktoruna alıştıysan bekle gülüm kafanı yorma şimdi
başka dr. bulcam diye.bende de ultrason bozuktu 1 hafta beklemiştim.
zor geçiyo biliyorum.hadi hayırlısı diyelim.

selam kızlar nabıyonuzz topik 2 sayfaya düşmüşş nerdesiniz bakimm bugün evdeyimm dr a gidemedimm işte yapmıycam azcık tembellik yapıyımm akşam üstü de yemek yaparımm

canım biraz daha sabret kendi doktoruna git bence de ama bu haftadan hemen haftasonuna randevunu al olur mu. Bende temizlik yaptım derslerden kaç gündür doğru düzgün birşey yapmıyordum pazara gittik market felan geldik işte. Yarın kayınvalidemler yemeğe bizdeler.. Şimdi öyle takılıyorum biraz karnım acıktı yemek yicem sonrada ders çalışcam herzaman ki gibi... Öptüm canlar kendinize iyi bakın haa...

Hepınıze gÜnaydın kızlarrr ne olmuŞ bu topıĞe ya kımse bıŞey yazmamıŞ baŞka topıklerde bır gÜnde yÜzlerce sayfalar doluyo ne oldu bıze yahuuuu

Bence her gelen bıŞeyler yazsa kımse olmazsa bıle en azından sonrasında gelende bıŞey yazar

günyadııın kızlarrrrr opuyorumnanaktan

benim büyük gün yarın.

korkularım varrrrr...

bide bi güzel haber daha... dün görümcem doğum yaptı.. oğluşumuz var... bi görseninz küçücüktüü.
eşim dayı oldu..inşlh yarında baba olur:Saruboceq:

bide ctesi günü burda yağmur vardı.. son iğnemi olmak için hasataneye gidip gelmek için otobüs beklediğim sırada epey bi üşüdüm.. dün heyecandan bişey anlamadık hep koşuşturduk.. dün zaten bütün gümüz hastanede geçti.. ezanda eve geldik..

bugünde halsizlik.. öksürük.. bağaz ağrı var vede sesim kısık hiç konuşamıyom.. boğazım parçalanıyo.. boğazıma akşam yatarken fular sardım.. halen çıkarmadım..
yatayım bugün biraz.. çay ve bazı bitki çayları içme dedi tüp dr um.. evde süt var süt ısıtıp içeyim.. bide limon sıkayım kendime.. terlemekte istemiyorum.. yarına kadar çıkarmama gereken bantlardan yapışık belimde.. bu bantlarda bi çeşit hormon salgılıyomuş.. bebiş tutunsun diye.. banyo yaparsam ıslanır çıkar diye korkuyorum.. bidaha yapışmazlar epeydir bende yapışıklar..

neyse benden son gelimler böyle..
inşlh yarın güzel haberlerle dönerim aranıza.. gerçi dayanamam.. sonucu alınca.. bende tlf nosu olanları ararım zaten...

nurtişşşşş mendilleri dağıt kızlara.... hihoyyyt

GÜlerım kuŞum dualarımız senınle heyecanla beklıyoruz yarını kız ben mendıllerı Şımdıden hazırladım mÜjdeyı alır almaz oĞluŞumla coŞacaz burda

günaydınlaaarrr
güler senden inşallah güzel haberlerini alırız
mendilleri ben de hazırladım
ha bu arada benim umutlar diğer aya kaldı yineee

ısımcım hoŞgeldınnnn bılgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee burdamısınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…