Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok cnm ya kıyarmıyız bız sana hıc ılk ben baslattım salatamuhabbetını

cnm valla bılmıomkı saglam olurlarmı artık yaz gelıo cok esmez ama kısın ne olur onu bılemem bırılerının kafasına duserde allah korusun valla

sağlamını al kuzum,bakarsın.ben hiç çiçek yetiştiremiyorum evde bitane var nezaman suladım en son hatırlamıyorum valla.

yazın pazar kahvaltılarımı mis gibi kokan çiçeklerin arasında yapmak istiyorum
sizde gelirsiniz balkon sefesı yaparız ohhhhhhhh
köşelerede 2 tane yedi veren gül alcam şu kocaman küp saksılara dikicem
harika şeyler planlıyorum :)

sağlamını al kuzum,bakarsın.ben hiç çiçek yetiştiremiyorum evde bitane var nezaman suladım en son hatırlamıyorum valla.

ay ben açan bahçe çiçeklerine bayılırım
evde öle her köşede ufak tefek çiçek sevmem
evde salonumda vat bi büyük çiçeğim o kadar
evde olan şöle gösterişli büyük olcak öle bıcır bıcır arsız çiçeği semiyom ama balkonda sardunya, hercai menekşe, karanfil gül bunlara bayılırım

tmm canlarım sız ısteyın yeterkı yaparım hemencık :) kız nurten benm sulalem ankarada gelırım valla ben senın yanına :9

kıslar size doyum olmuyo ama işim çok az çalışim valla ay sonunda içime dert olcek
bu ay aldığım parayı haketmedim diye :)))))))))

tmm bakalım nurtencım sen caliş ozıde gıder bırazdan ben yıne beklemeye koylurum :roflol:

bende istiyorum ya öyle ama balkonumda önünde koyacak yerim yok bende öyle birşey düşünüyorum demirliklere takılanlardan. Annem geçen ay gittiğimde doğumgünümde menekşe de akmış bana iki tane getirdim daha saksı bile almadım kendi kabındaydı plastik kase koydum altlarına ama bir gün unutuyorum sulamayı hemen soluyor ama sulayınca hemen açıyorlardı bu sefer açmadılar bak aklıma geldi bir daha sulayayım. Ben çiçek yetiştirmek konusunda biraz cahilim de.. Ama yazın bend istiyorum çiçekler bir de büyük salon çiçeği de istiyorum bakalım...

anam yakalandıkkkk msnı acmıom kuzum ya cokkkk burda takılıom :roflol:

kim dedi nannn patates salatası diyeee bilmiyorumkismile canım çekti şimdi ahh nilümmm olsa evet bize ne güsel yemekler yapardıı nilümm gel artık aramızaaa lütfennn çok özledikk
kızlar ya bizim ev kuvey tarafı hiç güneş almıyo hiçte çiçek olmuyor küçük bir balkonum var uzun saksıya sezonluk çiçekler dikiyorum işteee 3 ay zor dayanıyorlar çok orj bir salon çiçeği vardı soldu eşim deve tabanı getirdi (gerçekten deve gibi başta hiç istemedim) ama alıştık ona oda soluyor şimdi ev hediyesi 2 saksı çok güsel çiçek ve yıldönümü hediyesi (canım eşimin) saksı çiçeği 2 menekşe (annecim çeyizimle göndermişti) hepsi gitti bir tek kaktüs var tv nin altında radyosyonu alsın diye bir o yaşıyor galiba oda radyosyandan besleniyorr lülülülülülü

aykımsecıkler kalmamıs burda cnm sıkılıo hatunlar gelın burya yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…