Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyyy kuşum çok heyecanlısındır sen şimdi
Allahım inşallahh yarın güzel şeyler nasip edicekkk
dualarım seninle bitanemmm

dikkat et kendine bu arada bugün bol bol dinlen kalkma sakın yarına kadarr
öpüyorum seniiŞeniz

günaydın kızlarrrrrrrrrr

gülercim inşallah güzel haberlerle gelirsin.yarını heyecanla bekliyoruz hepimiz.allahtan hayırlısı.

isimcim sen de adet oldun demek.bakalım senin için hayırlı zaman nezaman canımcım.inşallah çok kısa bir süredir.herkes için en hayırlısı olsun.

kudretçim iyiyim canımcım. bebiş daha iyi sanırım.anneye her istediğini yaptırıyor şimdiden.
başağrılarım geçmedi hala benim.sen nasılsın.

Bende ıyıym canım baŞ aĞrıları normal bıraz daha sabret geÇer bebıŞımızın her ıstedıĞını yap annesı sana baĞımlı yaŞıyor o mınnacık kelebek

Haydi canım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz. Bol bol dinlen madem hastaymışsında bandı da çıkarma tabi.. Yarın İnşallah güzel haberlerle gelirsin bizde sallarız mendilleri... :dance:

selamm kızlarrr nasılsınızz ben iyi sayılırım size bir iyi bir kötü haberim varr
sabah dr a gittim bebişin kalbi atıyo ama kesenin alt kısmında kanama olmuş iç kanama bu çoğalırsa düşük tehlikesi olabilir dedi işte ağar kaldırma yorulma stres kesinlikle yok dedi siz düşük deyince nasıl stres olmayayım dedim düşük şimdilik yok ama kanama çoğalırsa düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdş günde 3 kez ne dersiniz kızlarr yaa off ya şöyle şükür hamileyim diyemedim hep stres endişee Allahım yardım ett bebişimi bize bağışllaaaa

ay canım benim yaaaaaaaaaaa
hadi hayırlısı inşallah
peşpeşe sırayla alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza inşallah

kısıııııııııııımmmmmmm ben mendilleri dağıtalı 1 hafta olcek
herşeyimizle hazırız kutlamaya bebişlerini

GÜnaydın kızlarrrrr

günaydınlaaarrr
güler senden inşallah güzel haberlerini alırız
mendilleri ben de hazırladım
ha bu arada benim umutlar diğer aya kaldı yineee

günaydın kızlarrrrrrrrrr

günaydın herkeseee

sizlerede günaydın güzel hatunlar opuyorumnanaktan

gülercimmm canım benimm inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn Allahım sana ve isteyen herkesee nasipp etsin inşallahhh aman bizi habersiz bırakma

canım günaydın
Gözün aydın bebeğin seninle şimdi onu düşün rahatlamaya çalış
keşke doktordan rapor alsaydın 2 gün yatsaydın evde
bence işten izin al hastayım de git eve yat bol bol
ilaçlar işe yarıcaktır inşallah korkma canım

ya dr çok tehlikeli bir durum var demedi işte içerde bir kanama var karnın ağrıyomu kanaman oldumu dedi yooo dedim hiçbirşey yok zaten çok ciddi değil çoğalırsa tehlike olabilir dedi ayy ne biliyim ya 1 hafta sonra gel dedi ayy ne olur kızlar dua edinn

o güzel dualarınız çok sağolsun minik kuşlarım opuyorumnanaktan Allah razı olsun hepinizden..

çidoşum aslında bencede izin alsaydın keşke.. yatsaydın evde daha farklı olurdu.. maden iştesin fazla ayağa kalmamaya öalış vede oturup kalkerken sakin sakin otur kalk.. minik civcivin inşlhh sıkı sıkı tutunur annesine.. o kanamacıkta durur.. bi tehlike yaratamaz inşlhh... dualrım seninle bidenem..

kızlar bende felekat öksürük başladı.. arada hapşuruyorumda...

bi sakıncası varmı acep ????... ay bu durumlar amma zormuş yahuuuu...

bu arada korkularım dahada arttı.. baksanıza.. durumum hiç aydınlık değill. bebişim benleyse bile bırakıp gidermi acep:uhm::gitme:

canım benimm ya çok tsk ederim de sen neden endişeye kapıldın relax oll canımm seninki daha çok küçükkk bişey olmazz rahat oll ama kendine çok dikkat et ilaçta alamazsın şimdi bol bol sıvı al ve dinlennn

canım küçücük bir kanamayla birşey olmaz merak etme sen doktorun tavsiyelerine uy aldığın ilaçlarda kısa sürede kanamayı durduracaktır. Dedikleri gibi hiç olmazsa birkaç gün işten izin alsaydın için daha rahat olurdu. İş yerinde olmak zorundaysan fazla kalkma yerinden bir yere uzanma evde de eşinden yardım iste bir süre ev işlerine kalkışma ve stresten uzak dur aslında bu hamileliğin başlarında herkesin yapması gereken şeyler. İçini ferah tut güzel şeyler düşün bak kalbi atıyormuş bu güzel haber.. Hep olumlu yanlarını düşün... Allah'ın izniyle bişicik olmaz...

klava:
bana bak sen şu oklavayı görüyomusun
niye böyle sitrese sokuyosun kandini yaaaa
inşallah bebeğin seninle belkide ikiz
sen şimdi başla bi örgüye güzelce
al eline unut bebek fikrinden az sıyrıl yaaaa
benim hamile olduğumu öğrendiğim ay ben ayağa kalkamıyodum
feci hastaydım ama bak Rabbim çok büyük Yavrularımız Ona emanet
İnşallah yarına güzel haberlerine çoşturucaz topiği canım benim
sen bi sıcacık ıhlamur yap kendine doktor bana ilk öğrendiğimde sadece bilmediğin otları içme
ama bol bol ıhlamur iç demişti

kıs çiğdoş aynı oklava sanada gelir bak haaaaaaaaaaaaaaa
fazla yorma kendini
dejavucuğumun dediği gibi sakın yüksek yerlere uzanma
ani ve hızla hareketlerden kendini sakın
oturup kalkarken ağırdan al kandini
hatta uzanabileceğin biryer varsa ara ara uzan kilitle kapını da
Allahın izniyle bişeycikler olmaz bebeğine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…