Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oznurcum.sızın patronda demır atmıs artık..
açık ogretım sınavları basladımı..haydı kolaylıkla geçersın ınşallah..

olumunekankayizsmile

kızlar çok optum sızı..kedınıze ıyı bakın..yenı bebiş haberlerıde gelır ınsallah..

olumunekankayizsmile

ayy canımm ınşallahhh.. Bazen böyle tembellik yapıyorum napıyım yaa hergün hergün sıkılıyorum. Birşey soracağım yaa siz çıkmadan benim kafam karıştıda o kadar yazdım kimse cevap vermedi başka yerlerde. Ben 35 günde bir regli oluyorum. 28 günde bir olunca 14. gün yumurtlama günü oluyor ama 35 gün olunca 21 günmüş öle yazıyor nette. Beklenen regliden 14 gün geriye saymak gerekiyormuş yada o regliden 14 günü çıkarmak gerekiyormuş mesela ben bu reglimi 25 martta olcam diğerini 29 nisanda. Ve nisan da hamilelik düşünüyorum. 29 nisandan geri saydım 15 çıktı 14 çıkarınca da aynı tabii.. Ama dr gittim ben çarşamba günü yumurtlamama baktı hatta oda 13 gün çağırdı yumurtlama var dedi folkül 2 cem dedi ben bu aralar deneme olsa hamile kalabilirmiyim bir daha ki ay için dedim tabii dedi. Ama kafam karıştı benim. Olduğum regliden sayınca başka tarih, olacağım regliden 14 gün çıkarınca başka tarih çıkıyor arada bir hafta var. Hangisine uyacağım ben. Hem 2 cm folükül az değilmi daha çok olması gerekiyor bildiğim kadarıyla o kadarda çatlamaz. Her zaman hamilelik regliye 2 hafta kala oluşur benimde 15 i oluyor bu tarih.. Ama öbür türlü 7 ya 8 i oluyor anlamadım. Bir daha ki aya yine çağırdı dr sorcam ama ıstanbul'gitcem ben hep regliden sonra 14 gün diye hesaplamıştım. Bir fikir verin lütfen uzun oldu ama... anlatabildim umarım...

sedacım herkesin yumurtlaması bir olmuyo
bünyeye göre değişiyo
banada doktor her sağlıklı kadın adeti bittikten sonra 12 ila 18. günler arası yumurtlar demişti
ama benim bi arkadaşım varhemen adetin sonunda yumurtlıyo
en güzeli sen bi yıııımııırtlama test çıııbbbııı al
çift çizgiyi gördüğün an gıdaklayarak koş kocaya başlayın çalışmaya

ben de kimle konuşuyosam kismeckler kalmamışşşşşş

aman ya
mutfak ve oturma odasındaki halımı yıkatmaya vercem yaza
yaza kadar çok kirli dayanamıyorum bi makinayala yıkiim dedim yarına da
ondada hep yağmur var şansıma offfff

kıslar ya birde bişi sorcam size benim salondaki halılarımda antredeki halılarım shaggy
onları halı yıkama makinası yıkar mı hiç denemeye cesaret edemedim tüyleri çıkar diye korkudan
ince tüylü shaggylerden birde
salonum hep kapalı ama halılarım krem rengi ve kirlencek yıkayamıcam diye ödüm kopuyo
bana fikir verinnnnn

bakın halı bu almaz olaydım yaaa keşke yaaaa
güzelliğe aldanıp temizliğini düşünemedim

kızlar ben kaçtımm dükkan kapanıyoo aşağıdan bağarıyorlarrr çok öptümm yarın sabah dr gidicem bakalım inşallah kanama geçmiştir. yarın yazarım sizeee bayyyyy

canım işte normalde 28 günde bir olanlar 14. günde yumurtluyor ama 35 günde bir olunca regli, 21. günde oluyormuş gerçekten de ben regli tarihlerimi girdim hesaplayıcıya 21. gün oluyor. yani ben 29 nisanda regli olcam 15 nisan yumurtlama günüm oluyor 10-15. günler arası ihtimal yüksek diyor. Ben de İstanbul'a 3. haftası gitmeye karar verdim ilk iki hafta burda olcam... Mantık olarakta doğru esasen 21. günde olmak çünkü 35 günde bir regli olunca bir hafta fazladan zaman geçmiş oluyor normal olanlara göre ve gebelikte regliye tam iki hafta kala gerçekleştiği için benim için bu tarih normal.. Neyse dr gittiğimde de danışacağım... Çok teşekkürler canımcığım.

canım benım..benımde senın yazdıgın gıbı bıldıklerım.hesaplama sıtelerı var.gır hesapla onlar soyluyor yakın tarıhı...genelde çıkabılıyor canım...
ama 35 gunde bır oluyorsan tam ortalamasını al..ortalamadan 5 gun once çalısmalara basla bence..
bu benım fıkrım....zaten doktorunla da ortak hareket edıyorsun canım.
öncelıkle doktoruna guven bıtanem benım..
ınsallah guzel haber gelır bu ay senden..hadı hayırlısı..halay cekecem bende sana..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım bende hesaplayıcıda yaptım aynen nette dediği gibi çıktı 21. gün diye yani... O da 15 ine denk geliyor ama 5 gün öncesini demiş hesaplayıcı da 10-15 arası diyor. Hayatım daha nisanda düşünüyoruz. Yani nisanın 15 i yumurtlama günüm olacak 29 nisanda reglimi beklicem olmazsam birkaç gün daha beklicem mayıs başı felan ancak belli olur yani daha var anlayacağın... Doktorda birşey demedi ki 35 günde bir olduğumu söyledim baktı 2 cm folikül gelişmiş dedi sorun yok dedi zaten reglimin 13. gününde gittim mantık olarak o tarih yumurtlama günlerim olamaz folikğl o kadar küçükken benim yaptığım hesap doğru ama dr bana bu aralar ilişki olursa hamilelik olur dedi. Neyse bir daha ki yumurtlamamda gitcem zaten sorucam bakalım... Sağol hayatım benimm İnşallah bakalım benim içime güzel doğuyor bu tarihi bile farkettiysem bir alameti var demektir yoksa 14. günde boşuna çalışcaktım..

merhaba kızlarrr...

haftasonu diye kimsecikler yok galibaa:sm_confused:

kızlar.nerdesınız...bengeldım ama kımseler ugramadı 1 saattır..bakındım gıttım..geldım gıttım..kımseler ugramıyor..ne işş..
öptum herkesı sevgıyle kalın...

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar artık yarın goruscez galıba..

slm canlarım ben geldın annemden artık sızlerleyım ınss ama bnm mıde bulantıları hala devam edıo gulerım haberı almısım daha önceden ama burdanda tbr edıyım senı benı cok merak etmısnız caım arkdslarım yaaa valla cok duygulandrdnz benı bu kadar yoklugumun farkedılcegını dusunmemıstım hepnıze numaramı yazıorum ararsnz benı gıremedgm zamnlarda :roflol:

günaydın sefkülü arkadaşlarıııım.
koskoca bir haftasonundan sonra yine işbaşı akannehir
hepinize iyi bir yeni hafta diliyorum.

ozıcım.iyi haftalar dılerım.
gunaydın.bır bakıp çıkcam..emir uyanır gelır..
kahvaltı yapcez..
kurtlardan bıle daha çok açimmmmmm cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…