olumunekankayizsmileyok ya canımm açıköğretim sınavı... 4 haftam kaldı süatle çalışıyorum bugünde erken kalktım kim görürse ama ev topla yemek yap felan nette de oturunca akşam oldu canım istemedi valla çalışamadım. Çok bunaldım ders çalışmaktan bir yere çıktığım yok haftasonu bi sinemaya gidiyoz geliyoz başka bişi yok. Bir de kursa giderken hava alıyorum. Eşim gelince biraz çıkcaz hava alcaz gelince de inglizce çalışcam.. Bir bitse sınavda rahatlasam...
olumunekankayizsmile
sedacım herkesin yumurtlaması bir olmuyo
bünyeye göre değişiyo
banada doktor her sağlıklı kadın adeti bittikten sonra 12 ila 18. günler arası yumurtlar demişti
ama benim bi arkadaşım varhemen adetin sonunda yumurtlıyo
en güzeli sen bi yıııımııırtlama test çıııbbbııı al
çift çizgiyi gördüğün an gıdaklayarak koş kocaya başlayın çalışmaya
canım işte normalde 28 günde bir olanlar 14. günde yumurtluyor ama 35 günde bir olunca regli, 21. günde oluyormuş gerçekten de ben regli tarihlerimi girdim hesaplayıcıya 21. gün oluyor. yani ben 29 nisanda regli olcam 15 nisan yumurtlama günüm oluyor 10-15. günler arası ihtimal yüksek diyor. Ben de İstanbul'a 3. haftası gitmeye karar verdim ilk iki hafta burda olcam... Mantık olarakta doğru esasen 21. günde olmak çünkü 35 günde bir regli olunca bir hafta fazladan zaman geçmiş oluyor normal olanlara göre ve gebelikte regliye tam iki hafta kala gerçekleştiği için benim için bu tarih normal.. Neyse dr gittiğimde de danışacağım... Çok teşekkürler canımcığım.
canım benım..benımde senın yazdıgın gıbı bıldıklerım.hesaplama sıtelerı var.gır hesapla onlar soyluyor yakın tarıhı...genelde çıkabılıyor canım...
ama 35 gunde bır oluyorsan tam ortalamasını al..ortalamadan 5 gun once çalısmalara basla bence..
bu benım fıkrım....zaten doktorunla da ortak hareket edıyorsun canım.
öncelıkle doktoruna guven bıtanem benım..
ınsallah guzel haber gelır bu ay senden..hadı hayırlısı..halay cekecem bende sana..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
olayı anlatiimmi size nasıl oldu felan diye..
benim asıl test günüm 28 şubat yani bu pazardı.. tabi ben korkudan test felan yaptırmak istemiyodum.. ısrarla salı günü yaptırcam diyordum eşime.. zaten korkudanda adet ağrılarım başlamıştı..
derken eşim benim mızmızlanmama dayanamadı.. beni arabaya attığı gibi en yakın hastaneye götürdü.. (ben ilçede oturuyorum.. burdaki hasatane küçük yani beta-hcg ye bakmıyorlarmış.. en yakın özel hasatanede komşu ilde..) neyse kan verdim.. sonucu aldık..(hatta ben korkudan alamadım.. eşim aldı baktı kağıda..) tabiki bişiy anlamadı.. sonra ben baktım kağıda.. ama heyecan , korku, telaş hepsi bende karışık olduğundan bende anlamadım bişiy.. yakaladım dr u.. 3 kere sordum dr a.. 3ündede adam bana aynı şeyi söyledi.. sonuç olumlu tebrik ederim.. ben başladım ağlamaya..
tabi halen şoktayız. vede ben dr a inanmıyorum.. içimde hep bi şüphe.. biz o aptallıkla hiç biyere gidemedik tabi bi yarım saat kadar hastane bahçesinde arabanın içinde oturduk..
derken benim tlf çaldı..
görümcem doğum yapmış.... zaten seviçliydik.. dahada sevindik yani..
ama eşime döndüm dedimki.. 2 sevinç birbirine karşsın istemiyorum.. ben bu olayı 5 yıldır bekliyorum.. keseyi görmeden ailelere söylemeyelim dedim..
çünkü bebeşin telaşında bizim olay kaynasın istemedim.. hem daha değerim düşücekmi çıkacakmı belli değildi..
yani benden böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?