selammm kızlarrrr hayırlı cumalarrrrr nasılsınızzz bakemmm kız nurtennn sabah sabah döktürmüşsünn ya kızlar mideleriniz nasıl sabah bişeyim yoktu hep bu saatlerde birde akşam eve gittiiğimde tansiyonum mu düşüyo midem mi ekşiyo şekerrim mi çıkıyo anlamıyorum felaket kötü oluyorum ya dün tuzlu yedim bugünde tatlı deniyim bu arada sizin memişler büyüyormu hala benimkiler şişmeye başladıı
oy nurtencim oyyy ben de çok severim bu şarkıları.duygulandım ama şimdi :gitme:
bu sarkıları bende çok sevıyorum ..ama bızde baska muzuk dınlenıyor su ara.
selammm kızlarrrr hayırlı cumalarrrrr nasılsınızzz bakemmm kız nurtennn sabah sabah döktürmüşsünn ya kızlar mideleriniz nasıl sabah bişeyim yoktu hep bu saatlerde birde akşam eve gittiiğimde tansiyonum mu düşüyo midem mi ekşiyo şekerrim mi çıkıyo anlamıyorum felaket kötü oluyorum ya dün tuzlu yedim bugünde tatlı deniyim bu arada sizin memişler büyüyormu hala benimkiler şişmeye başladıı
Nurtiş döktürmüşsünüz kız Maşşallah dizeleri... Benim uykum var gece geç yattım ders çalıştım sabahta 9.30 da kalktım. Şimdi yine çaçlışcam evi toparladım yemek yaptım ancak işte.. Bir bakınayım dedim. Canım hiç çalışmak istemiyor ama mecburen çalışcam artık yoksa diğer günlere kalıyor birikiyor az kaldı şurada 4 haftam var tam tamına... Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıll... Ay memişlerde büyümüş demek benim küçükler yaa hamilelikte büyürlerde sonra yine küçülüyormu acaba...
iyiyiz bisde canım ya
bende hafta içi günde anca 2 ünite çalışabiliyorum ya
hafta sonu 2 dersi birden çalışıp bitirmeyi planlıyorum
1 ders bitirdim 2 daha bitirirsem 3 tane biticek
sınava 4 hafta var benim 6 dersim var 3 derside 2 haftada bitirirsem
son 2 haftada sürekli soru çözerek tekrar yapıcam of bu sene bitirmem lazım şu okulu ya
beeen geldim bugünde ders çalışmıyorum akşam ing çalışcam...
ne dersı kpss mi yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?