Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısalr size en sevdiğim şarkılardan bir demet sunduum :)

eeee bu kadar nostalji yeter yaw hanisiniz

oy nurtencim oyyy ben de çok severim bu şarkıları.duygulandım ama şimdi :gitme:

bu sarkıları bende çok sevıyorum ..ama bızde baska muzuk dınlenıyor su ara.

timbaland - morning after dark
emır hastasıdır klıbın

afıyet olsun..ben ıyıyım.ama buraya kımseler ugramıyor artık..ben kaçırıyorum ugrayanı öffff........
bol bol ye osnurcum...

selammm kızlarrrr hayırlı cumalarrrrr nasılsınızzz bakemmm kız nurtennn sabah sabah döktürmüşsünn ya kızlar mideleriniz nasıl sabah bişeyim yoktu hep bu saatlerde birde akşam eve gittiiğimde tansiyonum mu düşüyo midem mi ekşiyo şekerrim mi çıkıyo anlamıyorum felaket kötü oluyorum ya dün tuzlu yedim bugünde tatlı deniyim bu arada sizin memişler büyüyormu hala benimkiler şişmeye başladıı

oh oh buyusun memişler..süt yapcak onlar bebişine...karpuz kadar olsunlar..kaydirigubbakcemile3

Nurtiş döktürmüşsünüz kız Maşşallah dizeleri... Benim uykum var gece geç yattım ders çalıştım sabahta 9.30 da kalktım. Şimdi yine çaçlışcam evi toparladım yemek yaptım ancak işte.. Bir bakınayım dedim. Canım hiç çalışmak istemiyor ama mecburen çalışcam artık yoksa diğer günlere kalıyor birikiyor az kaldı şurada 4 haftam var tam tamına... Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıll... Ay memişlerde büyümüş demek benim küçükler yaa hamilelikte büyürlerde sonra yine küçülüyormu acaba...

oy nurtencim oyyy ben de çok severim bu şarkıları.duygulandım ama şimdi :gitme:

ay dur kıs ağlamaaaa

bu sarkıları bende çok sevıyorum ..ama bızde baska muzuk dınlenıyor su ara.

bende yeni çıkan zıpır şarkıları dinlemiyorum

olur öyle canım
benimde ilk zamanlarda aynen öyleydim bir anım bir anımı tutmuyodu
hala daha fazla yağlı yiyim yada yemekte biraz çok yiyim feneleşıyorum hemen
kıs büyüdükçe vücuttaki problemler çoğalıyo
benim de 1 haftadır boğazımcayır cayır yanıyo
midem de diil boğazımda resmen
netten okudum bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyomuş oda mide asidinin yemek borusun çıkmasını sağlıyomuş oda yanma yapıyomuş of amma uzun yazdım :)
sol bacağıma kramplar giriyo
dün akşam yemeğinden sonrada kramp diilde ağrı girdi yarım saat sürdü ama mahvetti beni Rabbim hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah

iyiyiz bisde canım ya
bende hafta içi günde anca 2 ünite çalışabiliyorum ya
hafta sonu 2 dersi birden çalışıp bitirmeyi planlıyorum
1 ders bitirdim 2 daha bitirirsem 3 tane biticek
sınava 4 hafta var benim 6 dersim var 3 derside 2 haftada bitirirsem
son 2 haftada sürekli soru çözerek tekrar yapıcam of bu sene bitirmem lazım şu okulu ya

valla ben öle hızlı çalışamıyorum sürekli üstünden geçe geçe çalışıyorum baya sürüyor. Bugün3 konu çalışmam lazım şu saat oldu daha bakamadım. Kim görürse hemen başlayacaktım. Baya ilerlerdim bende ama bu birkaç gün daha yoğun geçecek. Daha İstatistik kursumun tekrarlarını yapcam ve ing. daha iki konu çalıştım. Şimdi oturcam çalışcam eşim gelene kadar o gelince yemek yiyip diziye kadar biraz daha çalışırım. Dün bir konu çalıştım bir konuda gece çalıştım. Artı birkaç gün dişim sıkayımda sonra rahatlıcam ben bir dersi bitirmiyorum hepsinden hergün birer çalışıyorum. Ama çalışmadığım zaman öbür günle birleşiyor birkaç konu oluyor ama bu şekilde nerdeyse hepsi aynı anda bitiyor çalışmadığım ders kalmıyor iyi oluyor yaniii... 4 hafta var valla kağıdım geldi benim senin geldi mi...

burayayuzda burada kımseler yohhkk

beeen geldim bugünde ders çalışmıyorum akşam ing çalışcam...

herkescıkler onlınede nırdesınız gızlar..patronmu oturuyor yoksa karsınızda..osnur sempatiksalakcinni

offff iki saattri girmeye çalışıyorum kkya.benim hep böyle oluyor.şifreyi yazdıktan sonra bayağı bi uğraşıyorum girebilmek için ya.

evet dilekcim bildin patron burdaydı 2 saat konuştu,işler yetişmiyo bilmem ne.hep aynı mevzular.
yetmiyosa eleman alalım bilmem ne caz yapıyo.

ne dersı kpss mi yoksam

yok ya canımm açıköğretim sınavı... 4 haftam kaldı süatle çalışıyorum bugünde erken kalktım kim görürse ama ev topla yemek yap felan nette de oturunca akşam oldu canım istemedi valla çalışamadım. Çok bunaldım ders çalışmaktan bir yere çıktığım yok haftasonu bi sinemaya gidiyoz geliyoz başka bişi yok. Bir de kursa giderken hava alıyorum. Eşim gelince biraz çıkcaz hava alcaz gelince de inglizce çalışcam.. Bir bitse sınavda rahatlasam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…