Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın nurten..iyi ve kolay geçen bır hafta dılıyorum sanada..

kıs seval hoşgeldin cadı
merak etiiik tabikide biz gitsek sen etmicenmi bizi merak

günaydın dilekcim teşekkürler
naber nasılsın bakem

gunaydın canlarım tabıkı ederım kız etmemmı hıccc o kadar alıstımkı sıze
bende yenı hastaneden geldım bebısımı gordum aman allahım elı ayagı kafası bellı yaaa ınanamıorumm bu nasıl bı mucızedır yarabbım yaaaaa

nan kımse yok ıste bende gıdıommm özledım arkıdeslerimi hasret gıdereyım dedım ama hıc bırı yok hıh

çok guzel demi..allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın..çok guzel..

selam kızçelerrr nasıınız bakemm seval hoşgeldinn canımm ayy kız ne diyon iyice bellimi oldu 10 haftada he bende cmtsi gittim kontrole kanama çokk az kalmışş bitene kadar ilacını iç dedi 1 ay sonra görüşelim dedi 12 haftaya denk geliyo artıkk nisanın ilk haftası gidicez kısmetse bizimkiside büyür o zaman görürüz inşallah

öznur kıs sen ikili test mi yaptırıcaktın kaçıncı haftada

sevalcim gözünaydın canım.
çidoşum 2 li testim haftaya 15 martta canım.
yemeğe gidiyom kızlar görüşürüz tımammı.

kadınlar kardelen çicekleri gibi dirler
onca soğuga onca tacize rağmen
karların altından cıkar güneşi bulurlar
yaratan kadınların anatomısını acıya dayanıklı yaratmıs erkeklerın siddetine maruz kalsınlar diye degil
dogal olaylar için
kim ne derse desin kadınlar guzeldir
kadınlar çicektir
unutmayalım ki herkesin annesi bir kadındır
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM

sevalcim çok süper bi duygu dimi
ben tüm fotoğraflarını saklıyorum şimdiden 4 resmi oldu
her ay için 1 resmi var minik sıpamın
haftaya bende gidicem 3 lü tarama var
sabırsızlanıyorum ya
cuma olsada randevumu alsam

ah kızlar cok gusel bı duygu gercekten ben sımdı ıkılı testımı yaptırmam lazımmıi 11le 13 hafta arasnda yaptır dedı dr bana bnmkı suan 11 +1 gıttgım hastane özel oldugu ıcın ssk fıyatı 105 ytl dedı ya bende druma sordum devlettede yaptırabılrmıyım dıe tabıkı ıstedgn yerde yaptır dedı neden o kadar para verıcemkı dımı ama

105 liramı
yuh resmen adam soyuyolar yaaaaaa
ben hep devlete gidiyorum çokda memnunun canım ya
benimde bi renkli ultrasona 75 tl artı 20 tl muayene ücreti istemişlerdi
bende devlet hastanesindeki randevumu bekledim niye verim dimi ama
birde benim gittiğim doktor gerek duymadı ikili teste ense kalınlığını ultrasonda ölçtü gayet normal dedi
direk üçlü tarama yapalım 4 hafta sonra gel demişti.

evet cnm aynen öle her gıtıgmzdede 25 ytl muayne parası ssklı fıyatı bu yanı bıde dusun valla devlet hastanesnde nasıl randevu alcm cnm oun ıcın özelmı randevu alnıo

evet cnm aynen öle her gıtıgmzdede 25 ytl muayne parası ssklı fıyatı bu yanı bıde dusun valla devlet hastanesnde nasıl randevu alcm cnm oun ıcın özelmı randevu alnıo

benim 9. haftada devlethastanesinde her zaman gittiğim doktorum 1 ay boyunca acilde olduğu için mecburenbaşka doktora muayene olmuştum. O salak kadında hiçbişiden anlamıyomuş bana bebeğinkafası normalden büyük gibi deyip renkli ultrasona gir demişti . yani doktor yönlendirirse anca alıyosun randevuyu ona

eeeeee orası istanbul onun farkı da var. Çok kalabalık bi randevuyu 2 ay sonraya atralar.
bende orda olsam özele giderdim heralde. Ama şimdi gittiğim yerden çok memnunun ya
hem devletin sunduğu tüm sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanabiliyorum, hemde gittiğim doktor çok iyi. senelerce doğudabaşhekimlik yapıp gelmiş buraya ve çok ilgili çok şeker biri. Birde bize burdaki hastanenin başhekimide çok övdü konusunda kesinlikle uzman diye. Bende hiç şüphesiz gidiyorum ona

nasıl yanı ben oraya gıtmıorumkı ama nasıl olcak sımdı drmu bulmam lazım kendıme :d

doktorunla bi konuşsana özel muayenehanesi varsa görev yaptığı devlet hastanesi varsa oraya yönlendiriyo

yok cnm kendısıne dedım devlette yaptırabılmrıyım dıe evet dedı öle olsa sölerdı kendısıde off cok kaırısk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…