Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnmde 11ncı haftam dolucak 3 gun snra ınsallah valla cabuk gecıo dıyemıcem kendı adıma ınanın söle tam adam akıllı sevınemedım bıleeee :gitme:

çiğdemde gelmedi bugün
bu muhabbetleri okuyunca ne kızar bize ya
ben varken kimse olmuyo diye

artık onlardan bööö geldı nurten onların ısımlerını bıle duymak ıstemıorum o derece yanı kaydirigubbakcemile3

onunda sansına anacımm o varken kımse olmuoo bu arada ıkımızden baska kımsekonusmuoo napıo bu gacılar sadece ızlıolarmı

benim mide bulantıarım çok şiddetli değildi ama akşamları çok oluyodu.1 hafta önce iyi gibiydim.şimdi 3 gündür yine arttı yaa.13.haftamdayım ama geçmedi.bi de ben çıkartamıyorum da oyüzden rahatlayamıyorum.bi çıkartsam sanki ferahlayacam gibi geliyo ama olmuyo.nurten senin geçti artık dimi.

sevalim şu sevinememe olayı bende de var..
kan testimi öğrendiğim gün nasıl gip yakalı halen devam.. öksürük halsizlik burun akıntısı.. hepsi var..

bide keseyi daha görmediğimden içim rahat değil.. inşlh hayırlısıyla keseyi ve kalp atışınıda görürüz.. o kadar çok olumsuzluk yaşadımki.. yine bişey olacak diye ödüm kopuyo..

nurten sana bi yasak getiriyorum.habire şuraya yiyecek isimleri yazma dövecem heee.
senden başka yazan yok.hergün bi icat çıkarıyon başımıza heeee.

kalp atışları kaçıncfı haftada duyuluyo..
acep az daha bekleyip ozamanmı gitsem..

kocişte gelmek istiyo benle.. zavallıcık herzaman izin alamıyo.. kese ve kalp atış ları hangi haftalarda yazarsanız bi hesap yapayım kendimce

gülrim ıns bu sefer sıkı sıkı tutuncak annecıgıneee melegınnnnnn

gülercim ikiz olursa değiştiririz canımcım.hatta üçüz olursa yine değiştiririz a.s.

benim taş çatlasın 1 hafta felen sürdü bulantım
toplamda da 2-3 kere anca çıkarmışımdır
çok şükür rahat geçiyo benim
bende aşırı halsizlik ve yorgunluk oluyodu ve uykusuzluk
şimdi çok rahatım Allaha şükür ya
ne yorgunluk ne uyku kuş gibi hafifim
dün eve gittim eşim geç galicem dedi
o yorgunlukla kocişime hemur yoğurup börekyaptım o dereceyim yani
aman maşallah maşallah şimdi nazar değdricem kendime
kaşiim bitaraflarımı :roflol: :roflol:

offf nurten ya senın gıbı olsam keske bendeeeeeee yaaaa ama az kaldı gecıcek ınsssss

gülercim kalp atışını doktor görür bu gidişinizde.belki ultrasonda san da gösterebilir.ama bana dinletmemişti.dinlemek için erkenmi oluyo bilmemki.ama benimki 8.haftada gittiğimde de dinletmedi.aletimi uygun değil bilmiyom.ben haftaya pazartesi 2 li testi bekliyom heyecanla.daha bebişimle buluşamadım doğru dürüst yaaa.şöyle kendini gösterdiği bi ultrasonu bilem yok.

kızlar ya bu test günü yaklaştıkça beni bi stres sardı.allahımdan inşallah herşey yolunda gider.risk var amniyosentez yapalım falan diyecekler diye ödüm kopuyo.bazen kötü bişey olmasa da risk faktörü yüksek çıkabiliyo yanıltıyo ya öyle bişey olmasın inşallah.

nurten sana bi yasak getiriyorum.habire şuraya yiyecek isimleri yazma dövecem heee.
senden başka yazan yok.hergün bi icat çıkarıyon başımıza heeee.

ne lannnnn
leblebi hiç bulunmıcak bişimide
hadi olmıcak bişey desem neyse desem neyse

canım ben 6. haftanın içinde alttan 8. haftada da üstten gördüm kalp atışını
seninde şu günlerde başlar ama görünmez üstten merak etme
Allahın izniyle herşey yolunda olur inşallah
bende çok acı çektim diğerinde
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

banada dınletmedı ya herkes dınledım dıo bende nasıl bişi oldugunu merak edıodumm banada gosterdı ultrasondaa ben hala randevu almadım ya ıkılı tets ıcın haftaya yaptırmam lazım benımdeee

ben bugune kadar hıc alttan muayene olmadım ılk zmanlarda dr alttan bakmıyım demıstı kalp atısını duymak ıcın kanama olaılr dıee bır hafta snra gel dedı ozmn gıdıp gormustukk

yani haftaya kalp atışlarınıda duyabilirim :Saruboceq: :dance:
haftaya 6 hafta olucak kısmetse.. gerçi bu hafta olayını ben kendimce hesaplıyorum bakalım dr ne diycek.. tüpte farklımı oluyo acep.. hiç bilmiyomki.. ilkez geliyo başıma böyle şeyler..

kızlar bu arada ben az izninizi istiycem.. şöyle bi mutfak olayına el atayım.. daha kahvaltı bulaşıklarım duruyo da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…