Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he heyyyyyyyyyyyy..naptınız guzel anneler bakem..

ozito bır sen onlıne mısın gısssss........

he heyyyyytttttttt.
herkesler gıtmısmı yoksam..

ozı..nassın..
ıyımısın..
varmı kızlardan yenı haber..kadrıye naptı..hıç ugrayamıyor...

dilekcim iyiyim cicim.
kadriye çok nadir uğruyo gidiyo zaten.
canan da yok bugünlerde bak onu da dövecem.

hosbulduk ama ınanın o kadar kotuyumkı anlatamamm mıde bulantım bugun sabahtan bı basladı hala devam edıo kusmadan rahatlıyamıcm offfffff

canım yaaaa.ne kötü bi durum offf.benim azcıcık bulanıyo çok fena oluyorum.sen napasın.seninki çok fazla ya dr. ilaç verir aslında yaa.emedur var bulantıya.

ben de başağrısından çok çekiyorum.zor oturuyorum şurda.iki sohbet edemem kimseyle.öyle bir ağrıyoki bu dünyada değilim sanki.

verdı cnm ama fayda etmedıkı o yuzden bıraktırdı mecburenn nasıl ınanın hıc bişi yapamıorum yataktan kalkamıorummm bır ay daha surerse mahfolurm ben

12 haftada biter diyolar ama benimki de bitmedi daha.senin şiddetli olduğu için bence biter.

inşallah şöyle iştahımızın açıldığı güle oynaya hamiş hamiş gezdiğimiz günler gelecek.nurten öyle herhal şimdiden.darısı başımıza diyelim.

ah cnm nerde 12ncı haftanın ıcındeyım suann ama hıc bı azalma yok dahada fazlalaştı aksınee

bak nurteni görüyomusun daha demin aşağıda ismi vardı.yazmadan gitti.tüüüüüüüüüüü hayırsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…