Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurteeeeen benim tepemi attırma.bugün leblebi.geçen günlerde neydi.hem benim işyerim dağ başı ben leblebi de bulamam.burda yanında ne getirirsen onu yersin.bi de yemekhane de ne çıkarsa.
öyle zavallıyım işte beeeen senağlama

offf nurten ya senın gıbı olsam keske bendeeeeeee yaaaa ama az kaldı gecıcek ınsssss

olucan inşallah canım
ama zaman ilerledikce sıkıntılar değişiyo
mide bulantısı bitiyo kramplar ve ağrılar başlıyo
yani bize doğuma kadar rahat yok
hatta doğumdan sonrada yok

canımcım kalp atım sesini dışarı veren ultrasonlar farklı
her ultrason vermiyo sesi
bende sesi duymadım ama doktor atışını gösterdi bana ultrasonda
yanılmıyosam dopler cihazı sesi dışarı veriyo

hem aklına kötü bişey getirme bakim
Allahın izniyle bebeğin çok iyi olucak inşallah
buluşturcaz kız bebişlerimizi oynucaklar hep beraber inşallah

bide bişey diycem ama gülmeyin sakın..

sanki karnımdan.. bebişin olduğu yerden sesler geliyo.. sanki içimde balaon varmışta.. etrafına sürtüyomuşum gibi bi ses.. özelliklede otururken kıpraştığımda.. kötü bişiy olmasın diye korkuyorum..

gülerim sen şu anda 6. haftanın içindesin
hesaplayıcılarda bile 6. haftada parantez içinde 5+0 - 5+6 yazıyo
yani 5 haftanı doldurdun 6. nın içindesin

ay cm valla agrılara razıyım dıorum mıde blantısından benceee

dimi nurtişim bende öyle hesaplıyom.. yani bilg. hesaplıyokaydirigubbakcemile3

ay camım özür dilerim
ama benimde aynı durumum
benim işyerim de sanayi sitesinin içinde
hoş dışarda olsaydı bele işyerimin askeriye kuralları var
öğle paydosunda bile işyeri sınırlarına çıkış yasak
gülmek sakız çiğnemek yasak
üfffffff boğuluyorum bazen

bebeğin büyüyo kendine yer yapıyo canım korkma

kıslar ben az kaçtım
acil memişhaneye gitmem lazım kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bu ıkılı test nasıl bişi kanmı alıolar napıolarrr yoksa karından sumu alıolarrr yaaaa

memişhane ne kız.
bende az bi gidiyom.

valla halk arasındabiçok ismi var
abdesthane, memişhene, yüz numara, tuvalet, wc sempatiksalakcinni

ya kızlar bu ıkılı test nasıl bişi kanmı alıolar napıolarrr yoksa karından sumu alıolarrr yaaaa

benim yapmadı doktor ense kalınlığını ölçtü ve gayet normal gerek yok dedi
direk üçlü test yapalım dedi

benım drumda ıstersen yaptır dedı ama ben yaptırmak ısrtıorum yaa gobekten su alıolar falan dıe duydum ölebişi olmaz heralde dımı kan tahlılıyle cıkarr

sevalcim karından su aldırma işlemini riskli görürlerse yapıyolar
ama ben karşıyım ona ya
amniosentezin riski de çok fazla
Allah korusun bebekte sakatlık yokken sakatlıklar olabiliyo ve bebek ölümlerine bile yol açabiliyo
ınşallah gerek kalmaz o işleme

benım drumda ıstersen yaptır dedı ama ben yaptırmak ısrtıorum yaa gobekten su alıolar falan dıe duydum ölebişi olmaz heralde dımı kan tahlılıyle cıkarr

yok canım alınmıyo su korkma
amniosentezi 3 lü tarama testi sonunda risk faktörü varsa yapıyolar oda heryer yapmıyo bildiğim kadarıyla. Her dktorda önermiyo o yöntemi
birde şöle bir durum var
Allah korusun bebekte öle ters bir durum olsa ve tesbit edilse bile yazık kıyılırmı o yavruya
ne büyük günah.
Doğmadan öğrenip çok önceden üzülmeye başlarsın
gebeliğinin tadını bile çıkaramazsın

bende korktum yaöle bişi sandımmmm tabıkı yanııı ne olursa olsun rabbım onu bıze vermıs aldırılrımııı yaa

canım özür dilerim
benim az işim var
çıkmam gerek seni yanlız bırakcam biraz

merhaba kızlaaar... Kaynatmışsınız muhabbeti bakıyorumda sabahtan başlamışsınız mesaiye... Ben gece 3 te yattım ders çalıştım sabahta 10.30 da kalktım mecburen kurs var bugün kursa gidene kadar 1-2 konu çalışırım dedim ama hiç halim yok gözümden uyku akıyor elimde olsa kursa gitmicem yatcam ama son konulardayız hoca yeni konuya geçcek gitmem lazım... Birde geç bırajcaz bugün gerideymişiz biz nasıl yok gözümde büyüyo anlatamam sonra kurstan gelip yine ders çalış işin yoksa bi dizi izlicem nese ki yaprak dökümü.. Dizilerde olmasa kafam dağılmayacak... 3.5 haftam kaldı sınava ama bende kaldım yanii... Neysee artık çalışcaz mecburenn.. Ama çok sıkıldım valla yaa.. Hadi ben kaçayım bari biraz ingilizce bakayım gitmeden... Öptüm kızlarr iyi bakın bebişleree...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…