- Konu Sahibi EU3
-
- #6.381
offf nurten ya senın gıbı olsam keske bendeeeeeee yaaaa ama az kaldı gecıcek ınsssss
gülercim kalp atışını doktor görür bu gidişinizde.belki ultrasonda san da gösterebilir.ama bana dinletmemişti.dinlemek için erkenmi oluyo bilmemki.ama benimki 8.haftada gittiğimde de dinletmedi.aletimi uygun değil bilmiyom.ben haftaya pazartesi 2 li testi bekliyom heyecanla.daha bebişimle buluşamadım doğru dürüst yaaa.şöyle kendini gösterdiği bi ultrasonu bilem yok.
kızlar ya bu test günü yaklaştıkça beni bi stres sardı.allahımdan inşallah herşey yolunda gider.risk var amniyosentez yapalım falan diyecekler diye ödüm kopuyo.bazen kötü bişey olmasa da risk faktörü yüksek çıkabiliyo yanıltıyo ya öyle bişey olmasın inşallah.
yani haftaya kalp atışlarınıda duyabilirim :Saruboceq: :dance:
haftaya 6 hafta olucak kısmetse.. gerçi bu hafta olayını ben kendimce hesaplıyorum bakalım dr ne diycek.. tüpte farklımı oluyo acep.. hiç bilmiyomki.. ilkez geliyo başıma böyle şeyler..
kızlar bu arada ben az izninizi istiycem.. şöyle bi mutfak olayına el atayım.. daha kahvaltı bulaşıklarım duruyo da..
nurteeeeen benim tepemi attırma.bugün leblebi.geçen günlerde neydi.hem benim işyerim dağ başı ben leblebi de bulamam.burda yanında ne getirirsen onu yersin.bi de yemekhane de ne çıkarsa.
öyle zavallıyım işte beeeen senağlama
bide bişey diycem ama gülmeyin sakın..
sanki karnımdan.. bebişin olduğu yerden sesler geliyo.. sanki içimde balaon varmışta.. etrafına sürtüyomuşum gibi bi ses.. özelliklede otururken kıpraştığımda.. kötü bişiy olmasın diye korkuyorum..
memişhane ne kız.
bende az bi gidiyom.
ya kızlar bu ıkılı test nasıl bişi kanmı alıolar napıolarrr yoksa karından sumu alıolarrr yaaaa
benım drumda ıstersen yaptır dedı ama ben yaptırmak ısrtıorum yaa gobekten su alıolar falan dıe duydum ölebişi olmaz heralde dımı kan tahlılıyle cıkarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?