Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de izine çıkacağım zamanı büyük bi heyecanla bekliyorum.şöyle işe gitmediğim bir haftaiçi sabahı düşlüyorum.oooh bütün gün benim,canım ne isterse yaparım.sıcaklara da denk gelecek ama bakalım netcez.

evet okudu okudu kaçtı hayırısz ınsan ıkı kelıme bısı yazar dımı ama

ay cnm ben evdeyım allahtan eger calişio olsaydım varya mahfolmustumm kesınlıkleee cıkardım heralde ıstennn

ay bılmıorumkı cnmm ama gecıcek ya ıns bu gunlerde veledlerı cok bekledık napalım cekıcez :)

orası öyle canım.dün gece rüyamda tekme attığını gördüm.nasıl uzatıyodu bacağını dışardan görüyodum.çok güseldi.

cnm bn cıkıorum azıcık yatıyımmm gorusurz yarınn senı yanlız bırakmıorum dımı nasılsa sende cıkıcaksın öptumm

ne çok kaynatmışsınız öyle sizi gidiler sizi ben gelince hiç kimse olmuyo iş saati giriyosunuz kaçaklarrr

nilüşümde gelmiş tatlım nasılsın çok özledim seni niye bizi bıraktın sen bakimm

kızlarrr bu arada benim geri sayım başladı tickeri görünce farkına varıyom 88 günüm kalmış ayyyy çok heyecanlıyımm

yine kimsecikler yok bende kaçıyorum o zaman yorgunum biraz uzanayımmda oğluşum tekmelerini hissedeyim teyzelerii

gunaydınnnn ama kımsecıkler yok hayret nurtende yok kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslar
dün tam yazıcaktım patronlar fırsat vermedi ya
büyük patron geldi oturdu karşıma
saatlerce sohbet etti kapatamadımda neti kaldık öle
bazen böle tuhaflığı tutuyo herifin
gelir yanıma nasılsın iyimisin evin nasıl memnunmusun
na kadar borcunuz kaldı
sorar da sorar

çatlak öznur niye konuşmuyomuşun len
beni bilmiyonuz mu siz ben hiç selemsız kaçar gidermiyim
zaten dün gece acile gittim çok kötüydüm ayakta zor duruyom
nazar değdirdim kendi kendime yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…