Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepiniz tüymüşünüzz bana gitmiş diyosunuzzz burdayımmm işteeeeeeeeee

ama sen gitmişsin.neyse yarın resimlerini bekliyoz cicim. aklinialirimsmile
iyi akşamlar.

eee canan başka neler yapıyon görüşmeyeli anlat bakalım azıcık.

nepim öznurum vallaha gündemde taşınma olayım vardı, çok yoruldum..bu arada soğan suyuna başladım, koyu koyu akıntılarım gelmeye başladı...kist falan varsa temizlensin istiyom bakalım.. bu arada resmini gördüm maaşallah pek güzelsin kısss

sağol bitanem, belki uğurlu gelir bu ev bize..

canım benim ne heyecanlısındır şimdi, Allahım sağlıklı bi doğum nasip etsin hayırlısıyla..dualarımız seninle..

ama sen gitmişsin.neyse yarın resimlerini bekliyoz cicim. aklinialirimsmile
iyi akşamlar.

hayırdır kıslar herkes fotolarını paylaşmış sositososito

Karafesleğenim sağ ol tatlım a.s.

Rabbim seninde gönlünün muradını tez zamanda versin...

kudretcim gündüzleri yoksun yine.kaçak interneti yakaladılar mı kız yoksam.

yok kız işlerim çok yoğun boş vakitlerdede şu açıköğretimi hallatmeye çalışıyom kocişe diyorumki şu okul bitsin gazete bile okumayacağım okumalık kapağı olan hiçbişey görmek istemiyorum bu ne ya işim gücüm var halen okuyorum :roflol: :roflol: :roflol:
kudretim canımbenim
ne güzel kıs maşallah bitirdin sayılır
son 3 aya giricen
Darısı başımıza inşallah Rabim sorunsuz hamilelikler ve doğum nasip eder

aminnnnnnnn inşallah canım darısı hepimizin başına :CüvCüv:

kız nurten maşallah sen ne olmuşsun böyle o göbiş ne ben böyle değildim ben 7 aylık olduğum halde nerdeyse benle yarışıyon maşallahhhh 41 kere maşallahh koca göbekliii

canım ya maşallahh seninde artıkın bi göbişin varr :CüvCüv:

rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah normal doğurursun ne güzel olurr

[

KaÇak kızlar nerdesınız lan bı gelın selam verın akŞamları

günaydın kızlaaaar.
bugün güne iyi başladım çok şükür.hava da açık daha bi enerjik hissediyorum.
inşallah akşam da böyle olur.sizlerden ne haber.

gunaydın ozımm bugun arkdslarım toplanıolar ne gusel hepsı bır arada ben ama malesef gıdemıorum yaaaa

göbüşler çok guzel..
buyuyor sıpalar...
maşşallah..

Hnaımlar tünaydınn.. Napıyorsunuz bakem ban garibim derslere gömülürken siz baya kaynatmışsınız yine.. Kısa zamana kadar hamile kalmak istiyoruz diyenler şimdi birer birer sergiliyor göbişleri Maşaallahhh... Nurtiş valla baya olmuş karnın demekki bende hamile kalırsam hemen yaza baya olur karnım... Güzelmişsinde kıızz... Seval tatlıkm sende çok güzelsin. Allah sevenlerinize bebeklerinize bağışasın nazar değmesiin... Ozicim valla hep aklımda ders takmıyım diyorum ama 3 haftam kaldı ha bire çalışıyorum napıyım yaa bitse 1 hafta ara vercem ondan sonra finallere çalışcam kaç gündür ütü duruyor bugğn bir posta daha yıkadım yarın yapcam ütüyü de.. Valla sınav geçince evde çok işim var iyice serdim ders çalışcam diye.. Camlarım silincek, perdeler yıkancak, halım silinmeyi bekliyo. Mutfağın dolapları silincek yanii o haftada pek dinlenemicem ama olsun yine de kafam biraz dağılır.. Ondan sonrada çalışmalar var...:)

boşver işler olur
sınavın ıyı geçer ınsallah
çalısmanın karsılıgını alırsın ınsallah..
öptum canacn

göbüşlu kıslar sızıde optum
ve kaçtım
kendınıze ıyı bakın bakem...

ben geldim ben geldim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kimse yokmu tık tık tık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…