Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cnm bılmıomkı yenı nesıllerde bişi var ama ne eskıler tarlaya bıle gıdıomus hamıle hamıle bız yerımızden kalkamıoz vallaa

gerçektende öyle
anam yiyeceklere içeceklere dolduruyolar hormanu
insanların genetiğinide bozdular hep
kısırlık oranıda arttı dünyada hastalık oranıda
eskiden kanser hestalığı bu kadar sık diildi
şimdi o kadar çok kanser hastası var ki

banada gülerinki ikiz gibi geliyo
Hayırlısıbakalım
ay ne güsel olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bayılırım ikiz çocuğa bakımı çok yorucu ve zor olur ama güzeldir yaaaa
bizim sülalede çok fazla ikiz
benim anneminde ilki ikiz ama ne ablam ne ben anneme çekmemişiz

bızdede var ıkız bızde ıkız olur belkı dedık ama malesef bızımde degıl bakımı cok zordur onund aya neyse hayırlısı saglıklı olsunlarda bakılırlar yaa bı sekıldee

vallaha siz ikiz diye diye 2kiz olacak benim bebişler bu gidişle :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bide şu ihtimal var.. eşimin sülalede de 2kiz var..
bana şimdi 2 ebriyo tarnfer ettiler diyeliki 2si de tutu.. bunlardan biri kocişten geçen özellikle bölünürmüş.. alsana 3üz.. :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: sonrada ben delikafadulden

biri ağlar senağlama
biri yaramazlık yapar lülülülülülü
biri altına yapar.. :çok üzgünüm:
ahanda ben..
bakırköylük olur..kafamçokkarıştı akannehir

allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versinde.. 1 veya 2.. kız veya erkek hiç önemli değil..

bu arada benim kontrol pztesi.. ama kendi drum yurt dışına gitti bidahada dönmiycekmiş.. çok ta memnundum kendisinden.. 2yıldır ona gidiyodum ne güzel.. şimdi benim tekrar dr değiştirmem gerek offfff.. yani yeni dr a gidicem..

bıktım dr değiştirmekten.. bu kaçıncı dr yahuu....

hijyenim gelmişşşşşş hoşgelmişşşşşş.. nasılsıııınnnn

oyyy gulerım valla kız olurmu olurrr ohhh ama tek kısı cok zor cnm 3zlere bakmak artık bırıne sen bırıne annen bırıne kayınvalıe bkaar :roflol:

kıııızzz onların hiç birinden hayır yok.. gelirler 1-gün sonra yine dönerler.. yine ben kalırım tek başıma....
daha şimdiden diyorlar doğuma beni çağırma diye.. annemi çağırmıycam.. kayınvalidemi çağırmıycam.. eee ben yanlşızmı doğuma gidecem offff :gitme:

ee sizi çağırırım artıkaklinialirimsmile

allah o yüzden bakabileceğimiz kadarını.. ele güne mufhtaç olmayacağımız kadarını nasip etsin... hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin... hepimize..:Saruboceq:

hijyenim gelmişşşşşş hoşgelmişşşşşş.. nasılsıııınnnn

hoş bulduk canım nasıl olayım
bekle bekle gelmiyor bu nazlı bebek deli edecek beni
geceleri çok sancım oluyor

hem doğurmak istiyorum hem sancı gelince tırsıyorum sempatiksalakcinni

komedi bir haldeyim yani boshayallersmile

sen nasılsın ?

hijyenim canım benim allah bi avazda kurtarsın hayırlısıyla dualarımız seninle

güler kız ailelere söyledinizmi nasıl sevinmişlerdir şimdi

merhaba kıslar..
naıssınız..
hıjyen bebişin tarıhı geldımı..dogum ıçın..

Canım benım bebıŞ erkek teyzesı bu gÜn babasıyla gıdıp cıcılerını aldık ufak tefek eksıklıkler kaldı beŞık olarakta park yatak aldım benım ıÇın daha kullanıŞlı ılerde Çocuk odası yaparım dedım Şımdı kıradayım zaten oda yapamadım hayırlısıyla kendı evımız olunca

Bu arada kızlar bebek gelıyo dıye araba aldık ben ev ıstıyodum kocıŞ ılla araba alalım dedı aldık

hijyenim canım benim allah bi avazda kurtarsın hayırlısıyla dualarımız seninle
amin canım sağ olasın

merhaba kıslar..
naıssınız..
hıjyen bebişin tarıhı geldımı..dogum ıçın..

son 10 gün sayıyorum doktorun kilosu iri artık doğuramazsın dememesi için
bir an önce gelsin istiyorum tabii bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…