nerdesnz kızlar ya nurtennnn oziiii
bılgecım hadı bakalımm senın ne gusel az vakıt kaldı yaaaa
selamm kızlar hayırlı haftalarrrr nasılsınızz bakemm
hijenimmm Allah bir avazda kurtarsın canımmm tez saatte
kudret arabanız hayırlı olsun canımm iyi olmuşş bak bebiş gelince kışın dr falan giderken lazımm benim eşimde arabayı sattı işyerine kamyonet aldı kaldık arabasız gerçi benim eski arabam annemlerde (ev alırken onlara sattım) amcasının falanda var ama lazım oldumu onlarda meşgul oluyopr bazenn bizede şart yanii
handeeee prensess maşallahhh kız bilge ayy şaka gibi ya daha sanki geçen ovulasyon çubuklarını konuşuyorduk şimdi bebişe ismiyle sesleniyozz canımm az sabır inş.53 günde geçerr geriye bak ne aylar geçirdikk kızz darısı başımıza ayy şu göbişim bir çıksaa bende tam anlasam hamiş olduğumuuu elimle dokunabilsemm onaa
gülümmm hayatımm bak inan ben hissediyordum hepimizin aynı zamanda hamiş olacağını sanada inanıyorumm sende inan yada hiçbirşey düşünme ne olacağını nede olmayacağını Allahım sen bilirsin de koyver gitsinnn valla Görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güsel eylerrr
canım niye ikiliden vazgeçtin önemli olan o zaten ikili iyi çıkarsa 3 lü yapmıyorlar asılcnm bn ıkılı testı yapmaktan vazgectım herkes bosuna yaptırma dedıler bende 3lu testı yaptırıcm sadeceee
Nurtişim bu nazlı sıpalar böle işte bizde 14. de gitmiştik göstermedi dayanamadım 1 hafta sora kuzenlere baktırmıştım kız gibi demişlerdi zaten geç gösteren bebek genelde kız diyolar seninde kızçen olabiler kaydirigubbakcemile3Allah sağlık versinde kızı erkeği farketmiyornaber kıslar geldim ama akimse yok
bugünüm olduğu gibi hastanede geçti,
sinir küpüpldum şimdi girdim eve hemen bura geldim
benim pis sıpa gene göstermedi kendini ya saklayıp duruyo ne varsa sanki
3 lü tarama için kan verdim haftaya p. tesi çıkıcak sonucum
bu arada idrar sonuçlarımın hepsi temiz çıktı çok şükür
ben kaçtım kıslar kocişime yemek yapcam
offfffffffffff öldüm yorgunluktanda yaaaaaaaaaaa
kız kimdedi gerek yok diye anlamadım sen millete ne bakıyosun drunla konuşsaydınya valla bizim dr 2 liyi mutlaka yapalım gerekirse 3 lü yapılmaz dedi ölede oldu genelde böle zaten özelde yaptırırsan 130-150 arası bişey bi araştır istersenay ne bılımm bılge ya herkes gerek yok dedıler kafam karıstı bu hafta ıcı yaptırmam lazım kesın ozmn off nasıl sıra gelcek mecburen zelde yaptırıcm sımdı
Nurtişim bu nazlı sıpalar böle işte bizde 14. de gitmiştik göstermedi dayanamadım 1 hafta sora kuzenlere baktırmıştım kız gibi demişlerdi zaten geç gösteren bebek genelde kız diyolar seninde kızçen olabiler kaydirigubbakcemile3Allah sağlık versinde kızı erkeği farketmiyor
ay ne bılımm bılge ya herkes gerek yok dedıler kafam karıstı bu hafta ıcı yaptırmam lazım kesın ozmn off nasıl sıra gelcek mecburen zelde yaptırıcm sımdı
günaydınnnnnnnnnnnn
evet cnm ne bılım mıllete uydum ıste ben nısaya gıdıorum 105 ytl demişti özelde bıde buu hafta yaptırmam lazım ee sıra gelıcekmı bakalım offfff
kıslar ya
sizce park beşik mi yoksa normal asansörlü beşik mi ne dersiniz
bakın ben bunlara taktım kafayı yaaaaaaaa bundan istiyom
zaten bir seneye odasını döşicem o zamana kadar yatcak beşiğinde
onun için bundan almak istiyorum bebek büyüyünce katlayıp kaldırması kolay olur hem ne dersiniz
cnm bu cok guselde bunu devamlı kullanamıcak sadece bı kaç ay buyuynce nerde yatıcak bebişin park beşik en mantıklısı bence hem buyudugndede oynar ıcınde
karından bakıyor canım dr ense kalınlığını ölçüyor bütün organlarını inceliyornasıl yapılıo bu ıkılı test kızlarrr ultrasınla karından bakıolar dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?