Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerdesnz kızlar ya nurtennnn oziiii
bılgecım hadı bakalımm senın ne gusel az vakıt kaldı yaaaa

Günaydın kızlarrr
evet herşey dün gibi valla, ama zaman çabuk geçsin de bi an önce izne ayrılayım istiyırum işe gelince çok yoruluyorum kızlar artık evde kalıp uyumak kızımla ilgilenmek istiyorum, ilk başların nasıl geçtiğini anlamıyor insan bek seval 3 ayı devirdi bile :)
sabır demekten başka çare yok bugünümüze de şükür tabiki..a.s.

cnm bn ıkılı testı yapmaktan vazgectım herkes bosuna yaptırma dedıler bende 3lu testı yaptırıcm sadeceee
canım niye ikiliden vazgeçtin önemli olan o zaten ikili iyi çıkarsa 3 lü yapmıyorlar asıl
biz öle yapmıştık bi sürü haöile arkadaşda öle yaptı 3lüde sadece AFP testi var sadece onu yaptırdım ben 3 lü ucuz zaten diğerine göre ama ikili yapılıyor genelde...:sm_confused:

Nurtişim bu nazlı sıpalar böle işte bizde 14. de gitmiştik göstermedi dayanamadım 1 hafta sora kuzenlere baktırmıştım kız gibi demişlerdi zaten geç gösteren bebek genelde kız diyolar seninde kızçen olabiler kaydirigubbakcemile3Allah sağlık versinde kızı erkeği farketmiyor

ay ne bılımm bılge ya herkes gerek yok dedıler kafam karıstı bu hafta ıcı yaptırmam lazım kesın ozmn off nasıl sıra gelcek mecburen zelde yaptırıcm sımdı

ay ne bılımm bılge ya herkes gerek yok dedıler kafam karıstı bu hafta ıcı yaptırmam lazım kesın ozmn off nasıl sıra gelcek mecburen zelde yaptırıcm sımdı
kız kimdedi gerek yok diye anlamadım sen millete ne bakıyosun drunla konuşsaydınya valla bizim dr 2 liyi mutlaka yapalım gerekirse 3 lü yapılmaz dedi ölede oldu genelde böle zaten özelde yaptırırsan 130-150 arası bişey bi araştır istersen
sen nere gidiyorsun dr a?

evet cnm ne bılım mıllete uydum ıste ben nısaya gıdıorum 105 ytl demişti özelde bıde buu hafta yaptırmam lazım ee sıra gelıcekmı bakalım offfff

Öyle canım yaaaaaa
Sağlıklı sıhatli herşeyden önemlisi hayırlı evlat olsun da
kızmış erkekmiş farketmez
ama herkes seninki kıs bak gör diyo

seval ikiliyi yaptır
benim doktor 12. haftada ensa kalınlığını ölçtü kan almaya gerek yok gayet normal
kanı da 3 lü taramada alırız demişti.
12. haftadan sonra ense kalınlığı ölçülmüyomuş.
dün doktora ben ense kalınlığını sordum 12. haftada ölçtük ya zaten şimdi ölçülen pek sağlıklı sonuç vermez zamano 12. hafta dedi.

kıslar ya
sizce park beşik mi yoksa normal asansörlü beşik mi ne dersiniz

bakın ben bunlara taktım kafayı yaaaaaaaa bundan istiyom
zaten bir seneye odasını döşicem o zamana kadar yatcak beşiğinde
onun için bundan almak istiyorum bebek büyüyünce katlayıp kaldırması kolay olur hem ne dersiniz

esımle konusrtum napıyım öelde falan yaptırıcaz bu testı madem bu kadar önemli
nurtencım bence parkbeşik ben öle almayı dusunuorum

cnm bu cok guselde bunu devamlı kullanamıcak sadece bı kaç ay buyuynce nerde yatıcak bebişin park beşik en mantıklısı bence hem buyudugndede oynar ıcınde

nasıl yapılıo bu ıkılı test kızlarrr ultrasınla karından bakıolar dımı

kıslar ya
sizce park beşik mi yoksa normal asansörlü beşik mi ne dersiniz

canım bunu alırsan bebişin en fazla 3-4 ay kullanır sonra atmak zorunda kalırsın
ben parkyatak alcam 1 yaşına kadar kullanıyorlar üstelik içindeki yatağı çıkarınca sonradan oyun parkı oluyor en mantıklısı o.
bizde odaya baktık kızlar 27 sinde gidip sipariş vercez yapılması 1 ay sürüyormuş mayıs gibi teslim alcaz inşallah ben 3 kapılı gardropla karyola yaptırıyorum şifonyer koymaya yerim yok ondan büyük dolap alcam rengi beyaz olacak genç odası olarak da kullanabilir zaten odada ekstradan bi yatk var tek kişilik ona ilerde yatak başı alırım diyorum karyolayıda sedir şeklinde yaptırcaz ön korkulukları çıkacak ilerde bizim kız kanepe olarakda kullanabilir hem atmayızda diyorum belki 2. ci bebiş olursa tekrar ön korkuluğu taktırırız

cnm bu cok guselde bunu devamlı kullanamıcak sadece bı kaç ay buyuynce nerde yatıcak bebişin park beşik en mantıklısı bence hem buyudugndede oynar ıcınde

öylede bunların baya büyükleri de var
ben dünde baktım 1,5 yaşa kadar kullanılanları ver
ama bende parkbeşikle bu arasında kaldım
eşimde sen hangisiniistersen diyo
gerçi daha zamanı var ama şimdiden karar verip son andada düşünmeden almak istiyorum

nasıl yapılıo bu ıkılı test kızlarrr ultrasınla karından bakıolar dımı
karından bakıyor canım dr ense kalınlığını ölçüyor bütün organlarını inceliyor
sonrada kan testi veriyorsun 2 değer karşılaştırırlıp risk grubundamısın ona bakılıyor

cnm buyuklerıde vardırda bebısın buyudugnde bundan atar kendını duser yanı bır bucuk yasına kadar kullanmassn kı

saol bılgecım bugun gıdıcem dra sıraya gırcez heralde daha umarım gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…