Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse 1 tane yazmıstım..ama cevapta gelmemıstı..iyiki varsınız...kendınıze ve bebişlerınıze ıyı bakın...boshayallersmile

bos ver bakınız 4 sayfaya..
ıyıyım..bende cevap gelmeyınce baska yere takıldım.ara ara baktım ama sohbetınız koyuydu..
bende yazmadım ..ama okudum sızın yasdıklarınızı..takıpteyım..kaydirigubbakcemile5

sende iyiki varsın canımmmmmm
ne yaptın korunuyomusun yoksa aynen devam mı

kız dilek o yazıyı okudum.hatta seval de indirim varken alalım gibi bişey yazmıştı sana.
doğru diyosun biz bişeycik yazmadık bilmiyorumkismile
hemen de alınırmış gel öpem gel barışalım olumunekankayizsmile

len çiğdem
delü gacı ne okuyup okuyup kaçıyon len

ama sen de niye küsüp gidiyosun aşkolsun yani.
biz hiç bilerek öyle bişi yapr mıyız.sohbete takılsana gitcenee klava:

öpem canım..ben kusmedımkı..muhabbete olmanızda çok gusel zatten..kaydirigubbakcemile5 Şeniz

selammm kızlarrrr anam çenesi düşük göbişi büyük gacılarrr okuyorum geçmişi 1 sayfa kalıyor geçiyom son sayfaya bakıyom 1 tane daha eklenmişşş maşallahh maşallahh
nasılsınız canlar hava ne güsel güneşli ya insanın kanı kaynıyo neşesi artıyo valla en azından benim öle oluyoo

kıslar çiğdem geldi saldırııııııınnnnnnnnn cokacimcoook

nurten cnm bebek yagları kıllanma yapıo yag nede olsa adı ustundee ama bnm hamılelıkten öncede vardı az bişi ben aldım bı kere sımdı devamlı alınmak ıstıooo off keske hıc almasaydım
dılekcımm cnm cok ozurrr cnm alınma amaaaa bızee

öznur yazdım ya kısss
kızlar aklıma ne geldi bir liste yapalım bebişlerin tahmini doğum tarihini adını cinsiyetini yazalımm sırasıyla bekleyelim topik bebişlerinii ne dersinizz

Son düzenleme:
aaaaaaaaaa ben 10 hafataya girmişim maşallahh maşallhhh

maşallah canım
ay ne güzel yaaaaaa
kıs için ne temizmiş gel öpim seni Şeniz olumunekankayizsmile
aynı zamanda hamile gördüm ikimizi rüyamda dedin
üstünden 2-3 ay geçti hamileyiz bakkkkkk
Allahım çok şükür

Son düzenleme:

he vallaa çok şükürrr canımmm yaaaa Rabbim meleklerimiz sağlıkla kucağımızda görmeyi de nasip etsinn Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…