çiğdem ya birde senin amcanın çöpü işyerine etirme olayınada çok güldüm yaaaaaaa
anam karnıma ağrılar girdi
amcanın cöpunu boswerde cocuk olur dıe adam evlenmeye korkuomus kızımm :roflol:
kızlar sız hala kullanıormusunz elevıt yada vıtamın 3 ayı bıtenler yanıı bana drum vermedı 3 aydan snra vıtamın kendın dogal beslen dedı sımdı vıtamın verırsem cok kılo yapıo 4 kılodan snrada normal dogum cok zor oluo dedııı
okudum çiğdemim
hepsinin ruhlarına gitsin
Kızlar ne koyu muhabbet etmişsiniz ya oku oku bitmiyoe pes ettim yokda ben bugünde ders çalılamıcam sizin yüzünüzden...
Çiğdem valla senin yaşlı amcaya koptum yaa hele çöp olayı bittim valla ama yazık adamcağıza ya.. Bu arada eğer kapatacaklarsa gerçekten ve çıkaracaklarsa hem de hamilesin tazminatını muhakka al gerekirse mahkeme aç valla.. Benim arkadaşımın da hastayken raporu varken sigortasını ödememişler maaşsını kesmişler dava açtı görülecek ve alacak parasını.. Kolay mı öyle kapatıyoruz çıkarıyoruz demek.. Çıkıca dahiç teliin felan açma uğraşsınlar boşverrr... Kızlar ne güzelmişsin maşallah hepiniz taş bebek gibisiniz gelinliklerinizde pek güzelmiş bende koyarım bir ara... Ozişim senin cinsiyet belli olmayabilir ama belki görür de söyler dr bazıları görüyor hemen söylüyor... Hem açılışı da yapmışsın tebrik ederimm... Devamı da gelir İnşallah kıızz.... :)) Artık açıldın nasıl olsa.... Hadi ben kaçayım öptüm sizi kızlar iyi bakın kendinize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?