Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sız hala kullanıormusunz elevıt yada vıtamın 3 ayı bıtenler yanıı bana drum vermedı 3 aydan snra vıtamın kendın dogal beslen dedı sımdı vıtamın verırsem cok kılo yapıo 4 kılodan snrada normal dogum cok zor oluo dedııı

çiğdem ya birde senin amcanın çöpü işyerine etirme olayınada çok güldüm yaaaaaaa
anam karnıma ağrılar girdi

amcanın cöpunu boswerde cocuk olur dıe adam evlenmeye korkuomus kızımm :roflol:

ya kızlarr töbe töbee bende gülüyomm ama yaşlanınca bizde olmayız öyle inşallah bu arada bizim amcada daha ne inciler var ara ara yazarımm sizeee -tatlicadiarzu-

Kızlar ne koyu muhabbet etmişsiniz ya oku oku bitmiyoe pes ettim yokda ben bugünde ders çalılamıcam sizin yüzünüzden...

Çiğdem valla senin yaşlı amcaya koptum yaa hele çöp olayı bittim valla ama yazık adamcağıza ya.. Bu arada eğer kapatacaklarsa gerçekten ve çıkaracaklarsa hem de hamilesin tazminatını muhakka al gerekirse mahkeme aç valla.. Benim arkadaşımın da hastayken raporu varken sigortasını ödememişler maaşsını kesmişler dava açtı görülecek ve alacak parasını.. Kolay mı öyle kapatıyoruz çıkarıyoruz demek.. Çıkıca dahiç teliin felan açma uğraşsınlar boşverrr... Kızlar ne güzelmişsin maşallah hepiniz taş bebek gibisiniz gelinliklerinizde pek güzelmiş bende koyarım bir ara... Ozişim senin cinsiyet belli olmayabilir ama belki görür de söyler dr bazıları görüyor hemen söylüyor... Hem açılışı da yapmışsın tebrik ederimm... Devamı da gelir ınşallah kıızz.... :)) Artık açıldın nasıl olsa.... Hadi ben kaçayım öptüm sizi kızlar iyi bakın kendinize....

amca fıkra gıbı zaten yaz yaz cnm nasılsa tanımıoz amcayıııı

benim bir kutu bitti elevitten
benim bebek bir hafta önden gidiyo haftasına göre iri maşallah maşallah ondan mı acaba ya
ama ben bidaha isticem doktordan p tesi
az bi hapım kaldı

sevallllllllll kız senin testin yokmuydu bugünnnn ne zaman gidicenn
canım ben hem elevit hem folik alıyomm 3 aydan sonra kan hapı vericem dedi dr

canım sedacımm sağol canım sende koy resminii valla görelimmm yolda görünce birbirimiz atlarızz hemennn aaaaaaaaaaaaa sedaaaaaaaaa diye opuyorumnanaktan canım hadi sende çalış şu derslerine bitsin sınavların gelsin bebiş ve sende gel muhabbete artıkk

kızlar az müsade istiycemm biraz işim varrr döncemm ben sizeee amaaa

randevum 3de cnmm daha varrr
bana sadece kan hapı verdı dr baska bişi vermedı

kıslar ya
benim doğum 3 aylüldü
şimdi 28 ağustos gözüküyo usg de
son iki kontrolde de aynı çıktı
acaba böle devam edermi ya
yoksa sonradan değişir mi deri

valla nurtencım gerıye gıdebılıomus ya bu dogum ıslerı bende hıc anlamam yaaa

yahu yine beceremedim ben bu çizelge olayını

ozicim rica etsem benim haftamı değiştirebilirmisin cnm.. bugün tam 6 haftalığım.. yani 04 02 2010 başlangıç mış usgye göre..

banada bugün komşular gelmek istiyomuş.. bende geri çevirmedim.. hem onlarada müjdeyi veririm.. bende kaçıyorum kızlar.. kafam biraz düzeldi.. azcık toz alayım.. gerçi dün süpürüp sildim..
1 gibi gelirler zaten üst kattalar hepsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…