Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülerrrrrrrrrrrrrr çabuk kek mek bişey ver şu hatunlara beni yiyceklerrr imdatttttt

merhaba kızlar nbr.. kaydirigubbakcemile2

bunlar sımdı gecmıse takılcaklar bız hala yazıoruz ya sayfa atladıkca delı olcaklar tıpkı cıgdem gıbı ama onlara hak yaaa gelmeyıp gelmeyıp ayda yılda bır gelırlerse böle olur ısteee ohh sızeee :hulya:

gulerım hosgeldın bacımmm iiiz cıgdemı yemekle mesguluz sen nasılsınnn

gel çidoşum sen benim kollarımın altına bişiycik yapamazlar..

bırakın kızlar çidoşumu.. ahanda size bi avuç folik getirdim.. bunları için bakiiim

yaşa seval yakala şunuda bağlayalım kaçamasın bidaha
anaçın topik coşmuş
kimler gelmiş kimler
sema hanım güler hanımlarda burdalarmış
çıstak çıstak
hoşgeldiniz efenim

lan kk aılesıne resıl ettınız benı cıgdem gelmıyım oraya oarcalarım delı karı sneı :roflol:

çiğdem ya birde senin amcanın çöpü işyerine etirme olayınada çok güldüm yaaaaaaa
anam karnıma ağrılar girdi

kızlar bu arada bugün 18 marttt turkbayragi çanakkale zaferii şehitlerimize birer Fatiha okuyalım kızlarr olurmuu

amcanın cöpunu boswerde cocuk olur dıe adam evlenmeye korkuomus kızımm :roflol:

ay evet yaaa kızlar rahmetle anıyoruz canakkale sehıtlerımızı turkbayragi

gel çidoşum sen benim kollarımın altına bişiycik yapamazlar..

bırakın kızlar çidoşumu.. ahanda size bi avuç folik getirdim.. bunları için bakiiim

canım gülerimmmm canım arkadaşımmm at foliklerii al bendende elevittt alın sizeeee gidinnn

ay benım mıde bulantıları yıne basladıı artı artık yanıoda mıdemmm bgazımmm anam napıcm bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…